هیچ محصولی وجود ندارد
آداپتور وسیلهای جهت کنترل و تغییر ولتاژ است. برق شهری وارد آداپتور شده و از طرف دیگر بسته به نوع آن ولتاژ تغییر یافته را در خروجی آداپتور ارایه میدهد. آداپتورها در نوع تغییر ولتاژ دسته بندی میشوند. آداپتور DC و آداپتور AC که در نوع اول جریان متناوب به جریان مستقیم تبدیل میشود. قیمت آداپتور بستگی به نوع آن دارد و در خرید آداپت...
آداپتور وسیلهای جهت کنترل و تغییر ولتاژ است. برق شهری وارد آداپتور شده و از طرف دیگر بسته به نوع آن ولتاژ تغییر یافته را در خروجی آداپتور ارایه میدهد. آداپتورها در نوع تغییر ولتاژ دسته بندی میشوند. آداپتور DC و آداپتور AC که در نوع اول جریان متناوب به جریان مستقیم تبدیل میشود. قیمت آداپتور بستگی به نوع آن دارد و در خرید آداپتور بایستی این نکته حتما رعایت شود. در نوع AC جریان متناوب در خروجی ظاهر میشود که این دسته را ترانس یا آداپتور برق مینامند. برای استفاده از آداپتور در رباتیک و استفاده برای ماژولها به صورت معمول از نوع 5 ولت یا 6 ولت استفاده میشود. ولتاژ استاندارد اکثر ماژولها 5 ولت میباشد. بردهای آردوینو و... هم با ولتاژ 5 ولت کارایی دارند. البته به علت استفاده از رگولاتور در ورودی جک آداپتور امکان استفاده از آداپتور 9 ولت هم فراهم است. آداپتور مدل دیواری دارای بنده پلاستیکی است و مستقیما به پریز برق متصل میشود. ولی آداپتور بین راهی ابعاد بزرگتری داشته و با کابل به پریز متصل میشود. خروجی آداپتورهای بین راهی معمولا از لحاظ جریان دهی بیشتر است.
باتری لیتیوم Li نوعی از سلولها با ترکیب شیمیایی باتری است. باتری لیتیوم در انواع لیتیوم پلیمر و یا لیتیوم یون و یا لیتیوم کادمیوم و... ساخته میشود. در این بخش انواع باتری لیتیوم را بررسی کنید. باتریهای قابل شارژ بر اساس ساختار شیمیایی و سیکل شارژی به دو دسته بسیار عامه تقسیم میشوند. یکی باتریهای لیتیوم یون Li-Io و دیگری باتریهای لیتیوم پلیمر Li-Po میباشند. تفاوت باتری لیتیوم پلیمر با لیتیوم یون که در بسیاری از گجتها به کار رفتهاند. از موبایل، لپ تاپ، دستگاههای پزشکی قابل حمل، تبلت و … همگی بسته به نوع کاربردشان از یکی از این دو مدل باتری استفاده میکنند.
آداپتور برق وسیلهای جهت کنترل و تغییر ولتاژ از AC به DC است. برق شهری وارد آداپتور شده و از طرف دیگر بسته به نوع آن ولتاژ تغییر یافته را ارایه میدهد. در خرید آداپتور باید به نوع آن دقت داشت. آداپتور دیواری و یا آداپتور بین راهی و یا آداپتور پاور همگی کاربردی متفاوت دارند. آداپتورها در نوع تغییر ولتاژ هم بسته بندی میشوند. قیمت آداپتور بستگی به نوع آن دارد و در خرید آداپتور بایستی این نکته حتما رعایت شود. آداپتور DC و آداپتور AC که در نوع اول جریان متناوب به جریان مستقیم تبدیل میشود. در نوع AC جریان متناوب در خروجی ظاهر میشود که این دسته را ترانس هم مینامند. برای استفاده از خرید آداپتور در رباتیک و استفاده برای ماژولها به صورت معمول از نوع 5 ولت یا 6 ولت استفاده میشود. ولتاژ استاندارد اکثر ماژولها 5 ولت میباشد. بردهای آردوینو و... هم با ولتاژ 5 ولت کارایی دارند. البته به علت استفاده از رگولاتور در ورودی جک آداپتور امکان استفاده از آداپتور 9 ولت هم فراهم میباشد. آداپتور سوئیچینگ نوع دیگری از آداپتور برقی است. خروجی این آداپتور کاملا فیکس و یکسان است.
نوع دیگری از آداپتور وجود دارد که ولتاژ خروجی آن قابل تنظیم است. به شکلهای دیواری و یا بین راهی تولید میشود. در این مدل پس از خرید آداپتور روی آن ولوم جهت تنظیم کردن خروجی قرار دارد. یکی از انواع آداپتور برق به شکل دیواری است. که روی بدنه آن ولوم کوچکی قرار گرفته است تا توسط آن ولتاژ خروجی آداپتور را تنظیم کنید. مثلا آداپتور متغیر 24 ولت میتواند از 3 ولتا تا 24 ولت تغییر کند. خروجی این آداپتور قابل تنظیم است. آداپتور سوئیچینگ برای استفاده در بردهایی که حساسیت ولتاژ دارند کاربرد است.
باتری لیتیومی Li نوعی از سلولها با ترکیب شیمیایی باتری است. باتری لیتیوم در انواع لیتیوم پلیمر Li-Po و یا لیتیوم یون Li-Ion 18650 و یا لیتیوم کادمیوم Li-Ka و... ساخته میشود. در این بخش انواع باتری لیتیوم را مشاهده میکنید. باتریهای قابل شارژ بر اساس ساختار شیمیایی و سیکل شارژی به دو دسته بسیار عامه تقسیم میشوند. باتریهای لیتیوم یون Li-Io و دیگری باتریهای لیتیوم پلیمر Li-Po میباشند. در پست تفاوت باتری لیتیوم پلیمر با لیتیوم یون به صورت کاملا تخصصی تفاوت هردو باتری بررسی شده است. همچنین مرکز فروش باتری لیتیومی دانشجو کیت، امکان خرید عمده باتری لیتیومی و دریافت بهترین قیمت را تضمین میکند. این باتریها به صورت مشترک در بسیاری از گجتها به کار رفتهاند. از موبایل، لپ تاپ، دستگاههای پزشکی قابل حمل، تبلت و … همگی بسته به نوع کاربردشان از یکی از این دو مدل باتری استفاده میکنند.
باتری لیتیومی یا همان باتری شارژی 3.7 ولت قابل شارژ و مناسب استفاده در ربات و حتی پهپادها است. رباتهای پرنده به دلیل سبک بودن، نیازمند باتری پلیمری هستند. تا در کنار تولید انرژی کافی، وزن بسیار سبکی هم داشته باشند. تولید این نوع باتریها ریشه در سالهای ۱۹۷۰ دارند. اولین نوع این باتری از یک الکترولیت پلیمری جامد که ظاهری شبیه به فیلم پلاستیکی داشت؛ تشکیل شده بود. باتریهای لیتیوم پلیمر توانایی تولید در ابعاد و ضخامت کارت اعتباری را دارند. باتری لیتیوم پلیمر علاوه بر ایمن بودن وزن کمتری هم دارند. در مقایسه باتری لیتیوم پلیمر Li-Po با نوع لیتیوم یون، هزینه تولید لیتیوم پلیمر بیشتر بوده و انرژی خروجی کمتری نسبت به لیتیوم یون دارند. برای خرید باتری شارژی کافیست با فروشگاه دانشجو کیت تماس بگیرید.
خرید باتری لیتیومی قابل شارژ لیتیوم یون 18650، یا همان باتری 3.7 ولت 18650 شارژی ظاهری سخت و سنگین دارد. در رباتهایی که به انرژی الکتریکی مناسب با جریان دهی دائمی نیاز است. انتخاب باتری لیتیومی یونی، میتواند گزینه مناسبی باشد. در طی دهه ۹۰ میلادی ورودی عمومی باتریهای لیتیوم یون Li-Io بین کاربران بوده است. باتریهای لیتیوم یون ظرفیت انرژی بالایی دارند و به نسبت انرژی خروجی از قیمت مقرون به صرفهتری در مقایسه با باتریهای لیتیوم پلیمری برخوردارند. اما باتری لیتیوم یونی Li-Ion عمر کوتاهتری دارند و اگر سیکل شارژ آنها درست رعایت نشود و یا پس از مدتی شارژ نشوند، سلول مربوطه از بین خواهد رود. از این رو نسبت به زمان شارژ شدن بسیار حساس خواهند بود. اخیرا مصرف این باتریها در ساخت پاور بانک Power Bank بسیار کاربرد پیدا کرده است.
برای پک کردن باتری لیتیومی نیازمند تجهیزاتی از جمله دستگاه جوش و کنترل شارژ مخصوص است. بستگی به مصرف باتریها پک باتری لیتیومی مشخص میشود. ولتاژ کاری و توان جریان دهی مشخص کننده تعداد باتریها در پک باتری لیتیومی هستند. از اینرو بسته به مصرف باتری لیتیومی 18650 در دستگاه مربوطه، بایستی اعلام شوند تا اقدامات صورت گیرد. کاربران جهت سفارش پک باتری لیتیومی کافیست به پرتال پشتیبانی و بخش تامین موجودی مراجعه کنند. یا برای خرید عمده باتری لیتیومی میتوانید درخواستتان را از همان طریق مطرح کنید. دانشجو کیت مرکز فروش باتری لیتیومی مرغوب در ایران است.
جاباتری برای هر مدل باتری به صورت مجزا طراحی و تولید میشود. انواع جاباتری و قاب باتری پلاستیکی برای سایزهای مختلف در این شاخه قابل تهیه است. جاباتری قلمی یا همان AA مختص همان باتری است. انواع تکی، دو تایی و چهارتایی به صورت تخت با کیفیت درجه یک قابل تهیه است. جا باتری کتابی مختص باتری 9 ولتی است. خروجی آن بستگی به کارایی که دارد با فیش و بدون فیش و با کانکتور و بدون کانکتور ارایه میشود. جاباتری قلمی و جاباتری نیم قلمی مخصوص باتریهای AA و AAA است. خرید انواع باتری و خرید انواع جاباتری پلاستیکی درجه یک در دانشجو کیت کافیست کالا را به سبد خرید اضافه کنید. نوع دیگری از باتری با ظاهر قلمی وجود دارند ولی از نوع لیتیومی هستند. باتری لیتیومی 18650 تقریبا از لحاظ ظاهری مشابه باتری قلمی است ولی ابعاد بزرگتری دارد. جا باتری 18650 به صورت تکی، دو تایی اتصال سری یا جا باتری 18650 اتصال موازی و ... در این شاخه قابل تهیه هستند.
جاباتری