مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد
دوست داشتن

برد کنترلر I/O صنعتی با ارتباط وایرلس بر پایه آردوینو نانو پرومیک

مرجع:
DKP - 10044755
DKP - 10044755
نام تجاری:
دسته بندی: آردوینو Arduino

کنترلر IO صنعتی با ارتباط وایرلس پرومیک امکان انجام پروژه های حرفه ای را با ارتباطات نوین فراهم می کند مدل Edge-IO-NANO

ادامه مطلب
0 تومان
ناموجود
موجود شد خبرم کن
توضیحات

برد کنترل پیامکی I/O صنعتی با ارتباط وایرلس بر پایه آردوینو نانو پرومیک

این برد یک محصول بسیار کاربردی با امکانات پردازش و ارتباط وایرلس و مدیریت IO مشابه RTU و PLC های کوچک می باشد که با توجه به امکان ارتباطی مزیت بسیار بالائی در کاربردهای اینترنت اشیا و هوشمندسازی دارد. Edge-IO-NANO بر پایه میکروکنترلرهای سری آردوینو نانو طراحی شده است و دارای یک پین هدر مادگی 30 پین است و البته مدلهای معمولی،Arduino NANO RP2040 و Arduino NANO 33 IOT را پشتیبانی می کند. براحتی با برنامه اولیه ارائه شده در بخش مستندات کاربر امکان توسعه نرم‌افزار را براساس کاربری پروژه خواهد داشت. روی برد 6 کانال رله با فرمان ایزوله الکتریکال به‌صورت اپتو کوپلری وچود دارد که کار با I/O ها و ارتباط با ماژول پیکو کاملا مطمئن و ایمن خواهد بود. رله ها از نوع صنعتی با جریان 10 آمپر انتخاب شده اند و لذا برای کنترل بسیاری از تجهیزات توان بالا مناسب است. خروجی های NO و NC رله ها در کانکتورهای ترمینالی پیچی ارائه شده است.

برای ارتباط با سیگنالها یا سنسورهای بیرونی 2 ورودی دیجیتال ایزوله و همچنین برای کنترل و فرمان دهی تجهیزات بیرونی 2 خروجی دیجیتال ایزوله DO استفاد شده است که بدلیل بهره‌گیری از اپتوکوپلر ارتباط ماژول SOM با سیگنالهای بیرونی و فرمان دهی تجهیزات بسیار ایمن و از لحاظ الکتریکال ایزوله می باشد. تحریک ترانزیستور نوری با جریان کمتر از 10 میلی آمپر انجام می شود و ورودی COM مشترک برای ورودیهای ایزوله و خروجی های ایزوله در اختیار می باشد.

تغذیه Edge-IO-NANO به دو صورت قابل انتخاب است،  7 تا 24 Vdc و یا ورودی برق شهر 220 VAC که به‌طور مستقیم متصل می شود. به‌صورت انتخابی تغذیه ایزوله روی برد فراهم است و براحتی در صورت استفاده از آن تجهیز را نسبت به پاور ورودی ایزوله الکتریکال می کند. برای ارتباط با باس های صنعتی یک پورت RS458 در نظر گرفته شده است لذا در محیط های صنعتی امکان ارتباط با تجهیزات مودباس از جمله PLC ها فراهم است. روی برد قطعه RTC وجود دارد و براحتی امکان لاگ گیری و ثبت وقایع با زمان و ساعت دقیق وجود دارد. برای نگهداشت ساعت و زمان روی برد در زمان قطع برق باتری پشتیبان 1220 قرار دارد. یک ماژول 16 پین استاندارد پرومیک روی برد وجود دارد که برای ارتباط وایرلس در نظر گرفته شده است. این ماژول با توجه به نیاز پروژه قابل انتخاب است. روی لبه برد پورت SMA قرار داده شده است که با کانکتور UFL مرتبط است که در صورت استفاده از ماژولهای ارتباطی (WiFi, LoRa, GSM) پورت UFL روی ماژول را با کابل مناسب مربوط متصل و از بیرون با پورت SMA می توان سیگنال آنتن را متصل نمود. برای اعلام هشدار و آلارم بازر فرکانسی و 3 قطعه LED SMD برای تغذیه و ارتباط شبکه و یک پیام در لبه برد قرار دارد.

روی لبه برد یک کانکتور 4 تایی 2mm Grove برای ارتباط با IO Expander در نظر گرفته شده است که امکان ارتباط تا 8 برد اکسپندر را فراهم می کند که نهایتا 48 رله در اختیار قرار می دهد. البته ماژولهای دیگری در انواع اکسپندرهای سری Edge-IO وجود دارد که در صفحات مرتبط اطلاعات دقیقتری ارائه می شود. برای بررسی جزئیات و شروع فرآیند برنامه نویسی به بخش مستندات مراجعه بفرمائید. در این بخش نمونه کد اولیه راه‌اندازی Edge-IO-NANO قرار داده شده است. کیس محصول از نوع پلاستیک ABS می باشد و کانکتور نصب DIN Rail در نظر گرفته شده که براحتی در محیط های صنعتی و تابلوهای کنترل و فرمان Edge-IO-NANO نصب می شود. تمامی کانکتورهای رله و RS485 و سایر موارد در لبه برد قرار دارد که براحتی از کنار قابل دسترسی هستند و سیم بندی محصول را بسیار ساده کرده است.

 

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
DKP - 10044755

مشخصات

ابعاد فیبر
145mm x 90mm x 40mm
ولتاژ مورد نياز
5 ولت
سازنده
EASY IOT
کشور سازنده
ایران
سایر قابلیت‌ها
امکان تغذیه ایزوله
امکان سوئیچ بارهای تا 250vAC یا 30vDC
امکان نصب ماژولهای پرومیک ارتباطی با کانکتور SMA لبه برد
امکان کسکد تا 8 برد اکسپند تا 48 رله
تغذیه ورودی 7 تا 24 Vdc یا 220 VAC با کانکتور ترمینال پیچی
دارای 2 خروجی دیجیتال ایزوله با استفاده از اپتوکوپلر
دارای 2 ورودی دیجیتال ایزوله با استفاده از اپتوکوپلر
دارای 3 LED تغذیه، NET و MSG (قابل تعریف)
دارای 6 رله 10 آمپر با پینهای NC, NO
دارای RTC با باتری پشتیبان 1220
دارای مدار فرمان اپتوکوپلری برای عدم ارتباط با پایه IO اکسپندر و حداقل نمودن جریان فرمان
دارای پورت RS485 برای مود باس
دارای کانکتور 2×15 پین هدر مادگی برای انواع ماژولهای آردوینو نانو
دارای کانکتور Grove برای ارتباط I2C و تغذیه برای اکسپند
تعداد کانال
6 کانال
نظرات
بدون نظر
سوالات متداول
    از کجا می‌توانم پروژه‌های آردوینو را پیدا کنم؟

    جهت دسترسی به پروژه‌های آردوینو از سایت دیجی اسپارک استفاده کنید. طی سالیان گذشته تا به امروز هر روز آموزش‌های جدید در جهت توسعه و یادگیری برنامه‌نویسی آردوینو منتشر شده است. همچنین در سایت دانشجوکیت در بخش کیت‌های آردوینو و پروژه های آردوینو، پروژه‌های متنوعی در اختیار کاربران قرار گرفته شده است تا به روزترین آموزش‌‌ها را دریافت کنن.


    همراه با ماژول sim800l چه قطعاتی باید تهیه کنم؟

    ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:

    • ماژول sim800l
    • سیم کارت
    • منبع تغذیه
    • آنتن GSM
    • کابل USB به سریال
    • خازن 1000 میکروفاراد
    • ماژول کاهنده LM2596

    چگونه یک تابع در آردوینو تعریف کنیم و از آن استفاده کنیم؟
    // تعریف تابع
    void myFunction() {
        // بدنه تابع (کد اجرایی)
    }
    
    void setup() {
        // کد تنظیمات...
    }
    
    void loop() {
        // کد اجرایی...
        myFunction();  // فراخوانی تابع
    }
    

     چه تفاوت‌هایی بین میکروکنترلر و میکروپروسسور وجود دارد؟

    میکروپروسسور یک تراشه کلی است که اجزای مختلف سیستم را در خود جای داده است، در حالی که میکروکنترلر، یک نوع ویژه از میکروپروسسور است که اجزای کنترلی و ورودی/خروجی را برای اجرای برنامه‌های کنترلی دارد.


     چگونه می‌توان یک سنسور دما مثل DHT را به آردوینو متصل کرد و داده‌های اندازه‌گیری شده را خواند؟

    چگونه می‌توان یک موتور DC را با استفاده از آردوینو کنترل کرد؟

    برنامه نویسی در محیط ARDUINO IOT CLOUD به چه صورته؟

    پلتفرم ARDUINO IOT CLOUD از چه بردهای میکروکنترلی پشتیبانی میکنه؟

    چه پیش‌نیازهایی برای یادگیری آردوینو لازمه؟

    برای یادگیری آردوینو، نیازی به دانش قبلی در زمینه الکترونیک یا برنامه‌نویسی ندارید. با این حال، داشتن دانش پایه در این زمینه‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا یادگیری آردوینو را سریع‌تر و آسان‌تر انجام دهید. اگر دانش پایه‌ای در زمینه الکترونیک ندارید، می‌توانید با مطالعه دیجی اسپارک، مقالات و دوره‌های آموزشی آنلاین و متنی، این دانش را به دست آورید. اگر دانش پایه‌ای در زمینه برنامه‌نویسی ندارید، می‌توانید با یادگیری زبان برنامه‌نویسی C/C++، شروع به یادگیری آردوینو کنید.


     برای آردوینو  چجوری کدنویسی کنم؟

    برای کدنویسی در آردوینو، باید از زبان برنامه‌نویسی C/C++ استفاده کنید. کدهای آردوینو در فایل‌های متنی با پسوند .ino ذخیره می‌شوند. برای نوشتن کدهای آردوینو، می‌توانید از نرم‌افزار Arduino IDE استفاده کنید. در نرم افزار نمونه کد ساده برای شروع قرار گرفته شده است اما می‌توانید با مراجعه به سایت دیجی اسپارک از سری آموزش‌های مقدماتی و رایگان بهره ببرید. 


    چقدر دانش الکترونیک و برنامه‌نویسی برای شروع کار با آردوینو نیاز دارم؟

    برای شروع کار با آردوینو، نیازی به دانش قبلی در زمینه الکترونیک یا برنامه‌نویسی ندارید. با این حال، داشتن دانش پایه در این زمینه‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا یادگیری آردوینو را سریع‌تر و آسان‌تر انجام دهید.


    از چه تجهیزات و قطعات و نرم‌افزارهایی برای شروع کار با آردوینو استفاده کنم؟

    برای شروع کار با آردوینو، به یک برد آردوینو ترجیحا مدل UNO R3 و یا R4، کابل Type Bو یک  سیستم نیاز دارید. از نرم‌افزار Arduino IDE برای نوشتن و کامپایل کردن کدهای آردوینو و برنامه‌نویسی  استفاده کنید. برای خرید قطعات کیت سنسور انتخاب خوبی برای شروع برنامه نویسی میکروکنترلرهاست و به مجموعه‌ای از سنسورهای کاربردی دسترسی خواهید داشت.


    تفاوت بین توابع digitalRead و analogRead چیست؟

    digitalRead برای خواندن وضعیت یک پین دیجیتال (HIGH یا LOW) و analogRead برای خواندن ولتاژ از یک پین آنالوگ استفاده می‌شود.


    تفاوت بین Serial.print و Serial.write در کتابخانه‌ی سریال آردوینو چیست؟

    Serial.print داده را به صورت ASCII به سریال ارسال می‌کند، در حالی‌که Serial.write داده را به صورت بایتی ارسال می‌کند.


    چگونه می‌توان یک برنامه آردوینو را به صورت چندنخی (multithreading) پیاده‌سازی کرد؟

    آردوینو به صورت پیش‌فرض thread است. برای پیاده‌سازی چندنخی، می‌توان از توابع اینتراپت و مدیریت توابع کالبک (callback functions) استفاده کرد.


    من برد آردوینو رو دارم. یک کیت کامل که از سنسورهای مختلف تشکیل شده است، معرفی کنید.

    در این خصوص پیشنهاد می‌شود از فول پک سنسور استفاده کنید. 

    در ادامه لینک کالا قرار گرفته شده است.

    فول پک سنسور ARDUINO , ESP32, ESP8266


    چگونه می توانم از بخش Debug نرم افزار آردوینو برای عیب یابی کد خود استفاده کنم؟

    برای عیب یابی کد خود در نرم افزار آردوینو می توانید از بخش Debug استفاده کنید. برای این کار، ابتدا باید گزینه Debug را از منوی Tools انتخاب کنید. سپس، کد خود را به صورت مرحله ای اجرا کنید و مقادیر متغیرها را مشاهده کنید. برای این کار، می توانید از دکمه های Step Into، Step Over، Step Out، و Run استفاده کنید.


    آیا می‌توان در آردوینو arduino ide لاگ‌های خروجی را مشاهده کرد؟

    در Arduino IDE، خروجی Serial Monitor به عنوان یک ابزار برای مشاهده لاگ‌ها به کار می‌رود. اما در آینده، ابزارهای دیگر ممکن است این امکانات را گسترش دهند.


    چگونه یک سیستم تشخیص چهره با استفاده از دوربین و آردوینو میتوان پیاده‌سازی کرد؟

     با استفاده از یک دوربین و الگوریتم‌های پردازش تصویر برای تشخیص چهره می‌توانید این سیستم را پیاده‌سازی کنید.

    همچنین از برد مایکسیدوینو برای پردازش تصویر می‌توانید استفاده کنید.


    پین SWD در آردوینو Uno r4 چه کاربردی دارد؟

    پین SWD در Arduino UNO R4 برای اشکال زدایی پیشرفته استفاده می‌شود. SWD مخفف Serial Wire Debug است و یک پروتکل ارتباطی است که برای اتصال یک ابزار اشکال زدایی به یک میکروکنترلر استفاده می‌شود. با استفاده از پین های SWD، می توان کد میکروکنترلر را در حین اجرا مشاهده کرد، مقادیر حافظه را خواند و نوشت، و نقاط وقفه را تنظیم کرد. این می تواند برای عیب یابی مشکلات در کد میکروکنترلر بسیار مفید باشد.

    در Arduino UNO R4، پین های SWD در زیر برد قرار دارند و به شرح زیر نام‌گذاری شده اند:

    • SWDCLK- پین ساعت SWD
    • SWDIO- پین داده SWD
    • SWDRST - پین ریست SWD


    چه تفاوت هایی بین Arduino uno R3 و Arduino uno r4 RA4M1 وجود دارد؟

    Arduino uno R3 بر اساس میکروکنترلر ATmega328P ساخته شده است، در حالی که Arduino uno r4 RA4M1 بر اساس میکروکنترلر RA4M1 از شرکت Renesas ساخته شده است. این دو میکروکنترلر از نظر عملکرد و ویژگی‌های کلی شباهت‌های زیادی دارند، اما تفاوت‌هایی نیز با یکدیگر دارند. برخی از تفاوت‌های اصلی عبارتند از:

     

    میکروکنترلر RA4M1 دارای حافظه بیشتری، سرعت کلاک بالاتر و پشتیبانی از ویژگی‌های جدیدی مانند CAN bus است.

    Arduino uno r4 RA4M1 دارای یک منبع تغذیه داخلی 5 ولت است، در حالی که Arduino uno R3 نیاز به یک منبع تغذیه خارجی دارد.

    Arduino uno r4 RA4M1 دارای یک پورت سریال جدید به نام JTAG است که برای عیب‌یابی استفاده می شود.


    کدام یک از Arduino uno R3 یا Arduino uno r4 RA4M1 برای مبتدیان بهتر است؟

    Arduino uno R3 گزینه بهتری برای مبتدیان است زیرا ارزان تر و ساده‌تر است. همچنین دارای یک کتابخانه گسترده تر از کدها و مثال ها است که برای مبتدیان مفید است.

    Arduino uno r4 RA4M1 گزینه بهتری برای کاربران پیشرفته است زیرا دارای ویژگی ها و عملکردهای بیشتری است. همچنین می تواند برای پروژه هایی که نیاز به حافظه بیشتر، سرعت کلاک بالاتر یا پشتیبانی از ویژگی های جدید مانند CAN bus دارند، استفاده شود.


    چجوری Arduino uno r4 RA4M1 را به سیستم وصل کنم؟ کابل خاصی نیاز داره؟

    برای اتصال برد آردوینو uno r4 به کابل تایپ C نیاز دارید. برای برقراری ارتباط ابتدا نرم‌افزار آردوینو arduino ide را نصب کنید. سپس پکیج UNO R4 را نصب کنید. با استفاده از کابل تایپ C اتصال برد به سیستم را برقرار کنید. 


    نحوه نصب برد Arduino Uno R4 Minima RA4M1 در نرم‌افزار Arduino چیست؟

    برای نصب برد Arduino Uno R4 Minima RA4M1 در نرم‌افزار Arduino، ابتدا باید نرم‌افزار Arduino را از وب‌سایت رسمی Arduino دانلود و نصب کنید. پس از نصب نرم‌افزار Arduino، مراحل زیر را دنبال کنید:

    ۱. در نرم‌افزار Arduino، به منوی File > Preferences بروید.

    ۲. در پنجره باز شده، به بخش Boards Manager بروید.

    ۳. در کادر جستجو، عبارت Arduino Uno R4 Minima RA4M1 را تایپ کنید.

    ۴. پس از یافتن برد Arduino Uno R4 Minima RA4M1، روی دکمه Install کلیک کنید.

    پس از نصب برد Arduino Uno R4 Minima RA4M1، می‌توانید آن را در پروژه‌های خود استفاده کنید.


    چه تفاوتی بین میکروپایتون و آردوینو وجود داره؟

    آردوینو یک پلتفرم توسعه است که شامل یک IDE (محیط توسعه یکپارچه) و یک زبان برنامه نویسی مبتنی بر C++ است. میکروپایتون یک زبان برنامه نویسی است که می تواند بر روی بردهای آردوینو با تراشه ESP, RP2040 و همچنین سایر میکروکنترلرها مثل ESP, STM استفاده شود.

    تفاوت های کلیدی بین میکروپایتون و آردوینو:

    زبان برنامه نویسی:

    • میکروپایتون: از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می کند که خواندن و نوشتن آن آسان است و برای مبتدیان مناسب تر است.
    • آردوینو: از زبان برنامه نویسی مبتنی بر C++ استفاده می کند که پیچیده تر است و به دانش برنامه نویسی بیشتری نیاز دارد.

    سخت افزار:

    • میکروپایتون: می تواند بر روی بردهای مختلف میکروکنترلر، از جمله ESP8266، ESP32 و Raspberry Pi Pico اجرا شود.
    • آردوینو: پلتفرمی با مجموعه ای از بردهای توسعه خود است که هر کدام ویژگی ها و قابلیت های خاص خود را دارند.

    قابلیت ها:

    • میکروپایتون: به طور پیش فرض از بسیاری از کتابخانه های مفید مانند GPIO، ADC، PWM، I2C، SPI و Wi-Fi پشتیبانی می کند.
    • آردوینو: برای استفاده از بسیاری از این کتابخانه ها، نیاز به نصب کتابخانه های خارجی دارید.

    جامعه:

    • میکروپایتون: جامعه ای رو به رشد دارد، اما به اندازه جامعه آردوینو بزرگ نیست.
    • آردوینو: جامعه ای بزرگ و فعال با پشتیبانی گسترده و منابع آموزشی فراوان دارد.

    موارد دیگر:

    • میکروپایتون: به طور کلی سریعتر از آردوینو است.
    • آردوینو: برای پروژه های مبتنی بر الکترونیک و سخت افزار مناسب تر است.

    انتخاب بین میکروپایتون و آردوینو به عوامل مختلفی بستگی دارد:

    • سطح تجربه شما در برنامه نویسی: اگر مبتدی هستید، میکروپایتون انتخاب آسان تری است.
    • نوع پروژه ای که می خواهید انجام دهید: اگر به دنبال پروژه ای مبتنی بر الکترونیک هستید، آردوینو انتخاب مناسب تری است.

     چه تفاوت‌هایی بین برد NodeMCU ESP و آردوینو وجود دارد؟

    IFTTT چیه و در پروژه های IOT چه نقشی داره?

     مایکروپایتون (MicroPython) چیه و در چه زمینه‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیره؟

    تفاوت برد ARDUINO NANO RP2040 با RASPBERRY PI PICO RP2040 در چیه؟

    از کدام پلتفرم های IOT برای پروژه هامون استفاده کنیم؟

    تراشه K210 در MAIXDUINO چه کاربردی داره؟

محصولات مرتبط

ویژگی‌های فیزیکی

ابعاد فیبر
145mm x 90mm x 40mm

تغذیه

ولتاژ مورد نياز
5 ولت

سایر ویژگی‌ها

سازنده
EASY IOT
کشور سازنده
ایران
سایر قابلیت‌ها
دارای 2 خروجی دیجیتال ایزوله با استفاده از اپتوکوپلر
دارای پورت RS485 برای مود باس
امکان کسکد تا 8 برد اکسپند تا 48 رله
دارای RTC با باتری پشتیبان 1220
امکان تغذیه ایزوله
دارای کانکتور Grove برای ارتباط I2C و تغذیه برای اکسپند
تغذیه ورودی 7 تا 24 Vdc یا 220 VAC با کانکتور ترمینال پیچی
امکان سوئیچ بارهای تا 250vAC یا 30vDC
دارای 3 LED تغذیه، NET و MSG (قابل تعریف)
دارای مدار فرمان اپتوکوپلری برای عدم ارتباط با پایه IO اکسپندر و حداقل نمودن جریان فرمان
دارای کانکتور 2×15 پین هدر مادگی برای انواع ماژولهای آردوینو نانو
دارای 6 رله 10 آمپر با پینهای NC, NO
امکان نصب ماژولهای پرومیک ارتباطی با کانکتور SMA لبه برد
دارای 2 ورودی دیجیتال ایزوله با استفاده از اپتوکوپلر
تعداد کانال
6 کانال
2,500,000 تومان
در این کیت 5 مدار آموزشی کنترل سطح مخزن آب ،آبیاری خودکار گل و باغچه ،دزدگیر منزل ،تهویه خودکار ،لامپ هوشمند بصورت کاردستی الکترونیک برای دانش آموزان و بدون نیاز به لحیم کاری و تجهیزات خاص به همراه DVD آموزش ویدئویی...
7,800,000 تومان
ماکت یک کیت مونتاژ شده مجموعه کامل و آماده جهت آموزش و یادگیری هوشمندسازی منازل و ساختمانهاست، با استفاده از اپلیکیشن بلوتوث موبایل سنسورهای ماکت را فعال میکنید و عملکرد هر ماژول بصورت آلارم هشدار بازر یا نمایش بر روی...
نوشته‌های مرتبط

فهرست

تماس با دانشجو کیت

ساعت تماس همه روزه از 9 صبح تا 5 عصر (بجز روزهای تعطیل) البته فروشگاه ما به صورت آنلاین است و می‌توانید خریدتان را انجام دهید. اما اگر سوالی داشتید که به تماس تلفنی نیاز داشت، فقط در ساعت‌های اعلام شده در خدمتیم.

021-88857245

021-88856524

031-32211313

 

شماره روبیکا و ایتا، فقط پیام، پاسخ به سوالات قبل از خرید و دریافت تصاویر کالاها

09375076606

 

ارسال سریع تهران (تحویل همان روز)

تمامی شهرهای ایران با پست

بخش قوانین ارسال و قوانین خرید را مطالعه کنید.

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم