![گیرنده و ریموت دربازکن 2 کانال 220 ولتی مدل SSBA - دانشجو کیت](https://daneshjookit.com/20117-cart_default/گیرنده-ریموت-دربازکن-2-کانال-مدل-ssba.jpg)
گیرنده و ریموت دربازکن 2 کانال 220 ولتی مدل SSBA
![گیرنده و ریموت دربازکن دو کانال 12 ولتی مدل SSBC - دانشجو کیت](https://daneshjookit.com/20114-cart_default/گیرنده-ریموت-دربازکن-دو-کانال-12-ولتی-مدل-ssbc.jpg)
گیرنده و ریموت دربازکن دو کانال 12 ولتی مدل SSBC
![گیرنده و ریموت دربازکن چهار کانال 220 ولتی مدل SSCA - دانشجو کیت](https://daneshjookit.com/20110-cart_default/گیرنده-ریموت-دربازکن-چهار-کانال-220-ولتی-مدل-ssca.jpg)
گیرنده و ریموت دربازکن چهار کانال 220 ولتی مدل...
![گیرنده و ریموت دربازکن چهار کانال 12 ولتی مدل SSCB - دانشجو کیت](https://daneshjookit.com/20109-cart_default/گیرنده-ریموت-دربازکن-چهار-کانال-12-ولتی-مدل-sscb.jpg)
توجه: قیمت و موجودی به روز است و فروش حضوری نداریم. ساعات پاسخگویی از 9 تا 4 عصر
بخش کنترل در رباتها از اجزا مختلفی تشکیل میشود. یکی از این موارد برای کنترلر یک ربات دسته کنترل است. در رباتیک دانش آموزی از دسته کنترل سیم دار برای فرمان به ربات استفاده میشود. اما هر دسته کنترلی ویژگیهای خاصی دارد و تعداد محدودی فرمان میتواند ارسال کند. در ادامه این متن سعی کردهایم به تمامی سوالات شما پاسخ دهیم. تیترها را دنبال کنید.
دسته کنترل ابزاری برای فرمان دادن به بخشهای مکانیکی ربات است. این مورد شامل انواع بیسیم و سیم دار میشود. معمولا با دکمههای مکانیکی که روی آن قرار دارد به بخشهای مختلف ربات فرمان داده میشود. دسته کنترلها براساس کارایی که دارند و تعداد کانالهای کنترلی تعریف شدهشان رده بندی میشوند. از دسته کنترل ساده برای رباتیک دانش آموزی گرفته تا دسته کنترل حرفهای برای ساخت و کنترل از راه دور ربات وجود دارد. برای فرمان به یک ربات قایق یا یک ربات پرنده توسط سیگنال رادیویی در فاصلهای مشخص از دسته کنترل و رادیو کنترل استفاده میشود. دسته کنترل مناسب ساخت رباتهای دانش آموزی در مقطع دبستان و متوسطه است. توسط دسته کنترل به موتورها فرمان داده میشود. با حرکت موتور آرمیچر، ربات به حرکت در میآید. دسته کنترل در انواع مختلف برای کنترل 2 عدد موتور آرمیچر تا 6 عدد متنوع است. در این شاخه از دانشجو کیت انواع این دسته کنترل ها را میتوانید بررسی کنید. بستههای عمده دسته کنترل برای آموزشگاهها و مدارس و مدرسین در دسترس است. علاوه برآن خرید به صورت تکی هم فراهم است.
دسته کنترل سیم دار برای کنترل ربات با 2 موتور، یک برد کنترلی است که شامل یک کنترلر و یک برد گیرنده به همراه دو سیم اتصال به موتورها میشود. این دسته کنترل معمولا برای کنترل رباتهای دانش آموزی و قابل حرکت استفاده میشود. دسته کنترل D2 دو موتور مستقل برای حرکت در جهتهای مختلف را مدیریت میکند. مانند رباتهای ماشین و ربات بالابر یا ربات تله کابین را میتوان با این دسته کنترل مدیریت کرد. این دسته کنترل معمولا شامل دو عدد دکمه است که هر کدام به یکی از موتورها متصل میشود. با فشار دادن دکمههای مختلف، جهت حرکت ربات میتواند تغییر کند. به عنوان مثال، با فشار دادن دکمه برای جلو رفتن یک موتور و دکمه برای عقب رفتن موتور دیگر، ربات به جلو حرکت میکند. با ترکیب این دکمهها میتوانید جهت حرکت ربات را کنترل کنید. همچنین، در این دسته کنترل معمولا یک دکمه وجود دارد که با فشار دادن آن، ربات میتواند توقف کند. دسته کنترل سیم دار بسته به اینکه چند موتور را میتواند کنترل کند، متفاوت است و دسته بندی متفاوتی دارد. دسته کنترل K4 و دسته کنترل K6 و دسته کنترل K8 هر کدام تعداد موتورهای متفاوتی را میتوانند کنترل کنند. این دسته کنترلها به وسیله کابلی یک متری به ربات متصل میشوند. از طریق کابل، سیگنالهای کنترلی از دکمهها به کنترلر ربات ارسال میشود و کنترلر ربات، موتورها را براساس سیگنالهای دریافتی تنظیم میکند. در مجموع، دسته کنترل سیم دار یک وسیله ساده و کارآمد برای کنترل رباتها با 2 موتور و بیشتر در رباتیک دانش آموزی است. با استفاده از دکمههای مختلف، میتوانید جهت حرکت ربات را کنترل کنید و ربات را به سمت موردنظر حرکت دهید.
دسته کنترل و رادیو کنترل هر دو وسیلههایی هستند که برای کنترل رباتها، درون دستگاهها و سایر دستگاههای الکترونیکی استفاده میشوند، اما دارای تفاوتهایی هستند. 1- نوع ارتباط، یکی از تفاوتهای اصلی بین دسته کنترل و رادیو کنترل نوع ارتباط آنها با ربات است. دسته کنترل معمولا از نوع سیم دار است و با استفاده از کابلی به دستگاه متصل میشود. ارتباط بین دسته کنترل و ربات مورد نظر از طریق سیم انجام میشود. در حالی که رادیو کنترل از فناوری بیسیم استفاده میکند و ارتباط بین رادیو کنترل و دستگاه از طریق امواج رادیویی بیسیم برقرار میشود. 2- محدوده عملکرد: رادیو کنترل معمولا دارای محدوده عملکرد بیشتری نسبت به دسته کنترل است. از طریق امواج رادیویی، رادیو کنترل میتواند ربات را کنترل کند. رادیو کنترلها هم مانند دسته کنترل براساس تعداد فرمانهایی که میتوانند ارسال کنند، دسته بندی میشوند. برد رادیو کنترل 4 کاناله یا برد رادیو کنترل 6 کاناله از این دست موارد هستند.
دسته کنترل رباتیک دانش آموزی دارای چند مدل مختلف است. همگی از یک استاندارد ساده برای آموزش به کودکان استفاده میکنند. دسته کنترلهای رباتیک دارای یک سوکت دوپایه هستند. که امکان اتصال کلیهی بخشهای تغذیه و اتصال به موتورها را بدون نیاز به لحیم کاری و فرآیند تکمیلی دنبال میکند. بنابراین به همراه دسته کنترل حتما بایستی از جاباتری با کانکتور مخصوص استفاده کرد. بجز این مورد تهیه کانکتور پاور 2 پایه مناسب موتور و ساخت ربات لازم است. تا در صورت نیاز بتوانید ارتباط بین موتورها را به کمک این سیم دو رشته با کانکتور مخصوص دسته کنترل را برقرار کنید. هم در بخش اتصال موتورها نیاز است و هم در بخش اتصال منبع تغذیه که همان جاباتری است، نیاز به این سوکت وجود دارد. تا دانش آموز بدون درگیری دیگری بتواند اتصالات را برقرار کند.
ساعت تماس همه روزه از 9 صبح تا 5 عصر (بجز روزهای تعطیل) البته فروشگاه ما به صورت آنلاین است و میتوانید خریدتان را انجام دهید. اما اگر سوالی داشتید که به تماس تلفنی نیاز داشت، فقط در ساعتهای اعلام شده در خدمتیم.
شماره روبیکا و ایتا، فقط پیام، پاسخ به سوالات قبل از خرید و دریافت تصاویر کالاها
ارسال سریع تهران (تحویل همان روز)
تمامی شهرهای ایران با پست
بخش قوانین ارسال و قوانین خرید را مطالعه کنید.
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستم