کریر برد توسعه حرفه ای رزبری پیکو پرومیک ProMake Raspberry Pico Pro Carrier
کریر برد توسعه حرفه ای رزبری پیکو پرومیک ProMake Raspberry Pico Pro Carrier ماژول Raspberry Pico را به یک کیت توسعه اینترنت اشیاء همه کاره تبدیل میکند. یک کیت برای کاربردهای متنوع! مدل CRR-PICO-001
کریر برد توسعه حرفه ای رزبری پیکو پرومیک ProMake Raspberry Pico Pro Carrier
کریر برد توسعه حرفه ای ماژولار رزبری پیکو ProMake اولین و تنها برد توسعهای Raspberry Pico طراحی و ساخته شده در کشور عزیزمان ایران است که میتواند میزبان ماژول رزبری پیکو (هر سه مدل معمولی، PICO W, PICO H) شما در کنار سه ماژول ProMake باشد. با داشتن “ProMake Raspberry Pico Pro Carrier” قادر خواهید بود با استفاده از ماژولهای 100% تست شدهی ProMake (بدون نیاز به هیچ گونه لحیم کاری و یا طراحی مدارات الکترونیکی) سختافزار مطلوب پروژه خود را در اختیار داشته باشید. پس با خیال راحت مستقیماً به سراغ نوشتن کدهای پروژه خود بروید و آنها را برروی ماژول Raspberry Pico خود بارگذاری نمایید و شاهد نتایج آن باشید.
با حذف چالشهای ساخت و راهاندازی سختافزار، این کریر برد سرعت توسعه پروژه شما را تا 10 برابر افزایش میدهد. از این رو گزینهای ایدهآل برای نمونهسازی سریع ایدهها و انجام پروژهها در حوزه اینترنت اشیاء و رباتیک میباشد.
ماژول Raspberry Pico از بردهای الکترونیکی کوچک و پرطرفدار است که کاربردهای متنوعی دارد. اما هنگام کار با این ماژول باید با استفاده از برد آموزشی(breadboard) مدار مورد نیاز خود را آماده کنیم که مشکلات زیر را به همراه دارد:
- نیاز به سیم کشی که بخش قابل توجهی از زمان با ارزش پروژه را به ساخت و راهاندازی مدار معطوف خواهد کرد.
- یک اتصال اشتباه میتوان باعث سوخت و خراب شدن آردوینو یا دیگر المانهای با ارزش مدار بشود که تاخیر زمانی و هزینه اضافی به پروژه تحمیل میکند.
- با بزرگ شدن مدار، سیم کشیها شلوغ و درهم برهم میشود و با هر دست بردن و تغییر در مدار احتمال قطع شدن اتصالات یا به هم ریختن ناخواسته مدار وجود دارد.
- با بروز هر یک از مشکلات فوق و صرف زمان برای عیبیابی و رفع اشکال، زمان باقی مانده برای برنامه نویسی پروژه محدودتر میشود که باعث افت کیفیت محصول میشود.
- احتمال کار نکردن سختافزار در هنگام تحویل(دمو) پروژه به علت قطعی یا شل شدن اتصالات بسیار زیاد است.
- امکان استفاده از محصول در خارج از آزمایشگاه وجود ندارد و نمیتوان به راحتی در محیط واقعی محصول را تست نمود و عملکرد آن را مشاهده نمود.
این مشکلات باعث شده که برخی ترجیح دهند زیر بار طراحی مدار چاپی(PCB) و هزینههای زیاد ساخت و رفع ایرادات بروند.
ما با طراحی “کریر برد توسعه حرفه ای رزبری پیکو پرومیک” این مشکلات را حل کردیم و شما را از شر breadboard وسیم کشیها درهم و برهم و هزینههای زیاد ساخت مدار چاپی نجات دادیم! تا با صرف کمترین هزینه و زمان قابل اتکاترین سختافزار برای شروع کار و حتی تست در میدانی(Field Test) در اختیار شما باشد.
با توجه به حذف پیچیدگیهای طراحی سختافزار، همه علاقهمندان به تکنولوژی با هر سطحی از دانش (از دانش آموزان گرفته تا دانشگاهیان و افراد حرفهای) میتوانند به راحتی از این کیت برای انجام پروژههای خود و یادگیری اینترنت اشیاء بهره ببرند. از این محصول میتوان حتی برای اجرا پروژههای کوچک و متوسط هوشمندسازی نیز استفاده کنید.
با استفاده از ماژولهای ProMake در کنار “کریر برد توسعه حرفه ای رزبری پیکو پرومیک” میتوان قابلیتهای زیادی از قبیل:
- بسترهای ارتباطی متنوع (مثل LoRa ،WiFi ،Ethernet ،GSM و …)
- سنسورهای متنوع (مثل دما، رطوبت، فشار، نور و …)
- عملگرهای متنوع(مثل Relay، Servo Motor، DC Motor و …)
را به سرعت به برد Raspberry Pico افزود.
در طراحی “ProMake Raspberry Pico Pro Carrier” پورتهای توسعهای QWIIC و Grove برای گسترش ارتباط با ماژولها و سنسورهای I2C در نظر گرفته شده است تا امکان افزایش سنسورهای متصل به کریر برد فراهم شود. همچنین روی برد یک ماژول DC-DC نیز در نظر گرفته شده است تا امکان استفاده از تغذیههای DC از 7 تا 24 ولت در پروژههای مختلف به راحتی فراهم شود. این ویژگی جذاب برای کاربردهایی مثل ردیاب خودرو و سایر مکانهایی که تنها تغذیه بالای 5 ولت موجود است، بسیار مفید خواهد بود.
با استفاده از “کریر برد توسعه حرفه ای رزبری پیکو پرومیک” میتوانید ماژول Raspberry Pico خود را به یک برد توسعه اینترنت اشیاء تبدیل کنید و به راحتی یک Sensor Node یا یک ربات متصل به اینترنت بسازید و آن را از دور کنترل کنید.
آنچه برای شروع به کار با “ProMake Raspberry Pico Pro Carrier” نیاز دارید:
- ماژول Raspberry Pico (هر سه مدل معمولی، PICO W, PICO H) و کابل USB مربوط
- ماژولهای ProMake مورد نیاز
- تغذیه خارجی در صورت استفاده از ماژولهای ProMake پر مصرف
- باتری سکهای 3V مدل CR1220 جهت RTC
ما همواره پروژههای مختلفی را که با مجموعه محصولات ProMake انجام میدهیم به همراه کدهای مربوطه و مراحل انجام به صورت آنلاین منتشر می کنیم. این محصول به همراه مستندات کامل به دست شما خواهد رسید. این محصول از زمان خرید به شرط ثبت محصول و فعالسازی گارانتی در سایت، دارای یکسال گارانتی میباشد.
مشخصات
- کاربری
- کریر ماژولار رزبری پیکو پرومیک با استفاده از امکان نصب سه نوع ماژول ProMake می تواند در انواع مختلف پروژه ها مانند رهیاب خودرو، سنجش دما و غیره قابل استفاده است.
- نوع ماژول
- Raspberry Pico
- ابعاد فیبر
- 90mmx70mmx10mm
- نوع ال ای دی
- 2 عدد RGB LED
RGB
- ولتاژ مورد نياز
- تغذیه از کانکتور USB Type-C روی برد، 5 ولت
- جریان
- حداکثر جریان تغذیه 3.3V LDO روی برد: 600mA
- کشور سازنده
- ایران
- سایر قابلیتها
- RCT با باتری پشتیبان 1220
کلید فشاری
- سنسور IR
- گیرنده
- بیزر Buzzer
- یک عدد روی برد
- نسخه رزبری پای
- رزبری سری Pico
خیر، این کیت فقط آموزش مقدماتی مدارهای الکترونیکی است. که دارای آموزش ساخت 200 مدار مختلف و ابتدایی برای یادگیری علم الکترونیک است.
بله این امکان وجود دارد. با توجه به اینکه برد رزبری پای دارای پایههای GPIO است. امکان اتصال انواع ماژولهای مختلف را دارد. ماژولهای اترنت به SPI هم یکی از این موارد پر مصرف هستند. میتوانید از شاخه ماژول اترنت و شبکه انواع این بردها را برای اتصال به رزبری پای بررسی کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
باگ های نرم افزاری به مرور زمان با بهروزرسانی جدید به صورت اتوماتیک رفع خواهد شد. پیشنهاد میشود ورژن 3 را نصب کنید.
اگر نسخه 4 از Thonny IDE بر روی ویندوز 7 برای شما مشکلساز است و به دنبال جایگزینی مناسب برای توسعه میکروپایتون هستید، میتوانید از محیطهای توسعه دیگری استفاده کنید.
Mu: Mu یک محیط توسعه سبک و کم حجم برای میکروپایتون است. این نرمافزار بر روی ویندوز 7 نصب و اجرا میشود و ویژگیهای ساده و کاربرپسندی دارد.
IDLE (Integrated Development and Learning Environment): IDLE یک IDE رسمی برای میکروپایتون است و به صورت پیشفرض در همراه با نصب پایتون نصب میشود. این IDE از ورژنهای مختلف میکروپایتون پشتیبانی میکند.
Visual Studio Code (VS Code): اگر از یک IDE قدرتمند و انعطافپذیر برای توسعه میکروپایتون بهره میبرید، میتوانید از VS Code با استفاده از افزونههای مرتبط با میکروپایتون استفاده کنید. این IDE روی ویندوز 7 نیز عملکرد مناسبی دارد.
PyCharm Community Edition: اگر به دنبال یک IDE حرفهای برای توسعه پروژههای میکروپایتون هستید، میتوانید از نسخه رایگان PyCharm Community Edition استفاده کنید. این IDE ویژگیهای بسیار زیادی دارد و بر روی ویندوز 7 نیز قابل نصب است.