ماژول رله کنترل دو کاناله پرومیک ProMake Relay 2CH
ماژول رله دو کاناله برای کنترل مدارات ولتاژ بالا مدل PRM-RLY-2CH
ماژول رله کنترل دو کاناله پرومیک ProMake Relay 2CH
ماژول ProMake Relay 2CH دو رله در اختیار کنترلر میزبان قرار میدهد که میتواند رنج وسیعی از تجهیزات و دستگاههای خانگی و حتی صنعتی را کنترل نماید. با توجه به استفاده از ترانزیستور در مسیر فرمان رله، کمترین جریان ممکن از پایه کنترلر برای درایو رلهها کشیده خواهد شد. این ماژول را میتوان در کیتهای آردوینو و رزبری و همچنین روی برد آموزشی نصب نمود و پروژههای مختلفی را با آن انجام داد. اصولا در دنیای هوشمندسازی یکی از مهمترین نیازمندیها کنترل پاور ورودی میباشد، که با توجه به استفاده از برق AC لازم است رعایت احتیاط و دقت کافی در بکارگیری ماژول انجام شود تا پروژه بدون خطر و در ایمنی کامل با موفقیت انجام شود.
توجه: در استفاده از این ماژول لازم است به جریان مصرفی مداری که قصد کنترل آن را داریم و حداکثر جریان قابل تحمل رله توجه ویژه داشته باشیم تا رله ها دچار سوختگی و تخریب نشوند. سعی کنید همیشه یک حاشیه اطمینان در انتخاب رله در نظر بگیرید و جریان قابل تحمل رله را مقداری بیشتر از جریان مصرف کننده انتخاب کنید.
هشدار: استفاده از رله در مداراتی که جریان مصرفی آنها بالاتر از تحمل رله باشد میتواند خطرات و خسارات جدی مثل مرگ، آتش سوزی و ... را به دنبال داشته باشد.
نیازمندی شروع به کار با ماژول ProMake Relay 2CH
- یکی از بردهای توسعه ای رزبری یا آردوینو ProMake یا برد آموزشی(Breadboard) را آماده نمایید و ماژول را با توجه به اتصالات مورد نیاز آن در مکان مناسب وارد نمایید.
- یک دستگاه مولتی متر سالم جهت اندازگیری جریان مصرفی مداری که قصد کنترل آن را دارید.
ما همواره پروژههای مختلفی را که با مجموعه محصولات ProMake انجام میدهیم به همراه کدهای مربوطه و مراحل انجام به صورت آنلاین منتشر می کنیم. این محصول به همراه مستندات کامل به دست شما خواهد رسید. این محصول از زمان خرید به شرط ثبت محصول و فعالسازی گارانتی در سایت، دارای یکسال گارانتی میباشد.
مشخصات
- نوع ال ای دی
- دارای LED وضعیت رلهها و تغذیه ماژول
معمولی
- کشور سازنده
- ایران
- پروتکل ارتباطی
- کنترل از طریق GPIO میکروکنترلر میزبان
- سایر قابلیتها
- استفاده از رله با کیفیت از شرکت Omron
حداکثر جریان قابل کنترل توسط هر رله تا 1A
دارای کانکتور ترمینال پیچی برای بخش کنترل تجهیزات
- تعداد کانال
- 2 کانال
- ولتاژ رله
- 5 ولت
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.