برد آردوینو مگا Arduino Mega2560 R3
برد آردوینو Mega2560
برد آردوینو Arduino Mega2560 از میکروکنترلر Atmega2560 بهره میبرد. ولتاژ ورودی مورد نیاز برای Arduino Mega2560 برابر با ۵ ولت DC است که از طریق کابل مبدل شیلد Type B تامین میگردد. ولتاژ ورودی پیشنهادی از طریق تغذیه جداگانه بین ۷ تا ۱۲ ولت DC است ولی با توجه به تست های انجام شده توسط تیم فنی ولتاژ بیش از ۹ ولت پیشنهاد نمیشود. با توجه به اطلاعات گفته شده در دیتاشیت کالا، برای ولتاژ ورودی مقدار مینیموم Min یا همان limit تعریف شده است که بین ۶ تا ۲۰ ولت DC است و نباید از این بازه خارج گردد، در غیر اینصورت به برد آسیب خواهد رسید. برد آردوینو Arduino Mega2560 به ترتیب دارای ۵۴ پایه دیجیتال و ۱۶ پایه آنالوگ است.جریان عبوری از هر یک از پایه های دیجیتال و آنالوگ در حدود ۲۰ میلی آمپر است که باید در هنگام اتصال ماژول به پایه ها به این نکته توجه کرد. همچنین جریان عبوری از پین ۳٫۳ ولت در حدود ۵۰ میلی آمپر است. حافظه فلش مموری Flash Memory برابر با ۲۵۶ کیلوبایت است که ۸ کیلو بایت آن توسط بوت لودر مصرف شده است. حافظه SRAM برابر با ۸KB و حافظه EEPROM برابر با ۴ KB میباشد. فرکانس پردازش در آردوینو Mega2560 برابر با ۱۶MHz است. پایه ۱۳ ال ای دی داخلی برد است که میتوانید با کدنویسی به ال ای دی قرار گرفته شده بر روی برد فرمان دهید.
آموزش اول: راه اندازی برد آردوینو Mega2560
بردهای آردوینو با توجه به ظاهر جذاب و راه اندازی ساده از میکروکنترلرهای امبدد پرطرفدار به حساب میآیند. هر یک از بردهای آردوینو دارای ویژگی های منحصر به فردی است که نیاز کاربر را در موارد مختلف برطرف خواهد کرد. در این بین برد آردونیو Arduino Mega2560 با در اختیار داشتن تعداد بیشتری از پایه های دیجیتال و آنالوگ بسیار پرکاربرد است. در ادامه آموزش به معرفی آردوینو Arduino Mega2560 و بررسی جزییات آن میپردازیم.
آموزش دوم: ساخت ترموستات آردوینو با امکان تنظیم حد بالا و پایین دما سنسور DS18B20
اندازهگیری دمای محیط و کنترل آن در پروژههای اینترنت اشیاء IoT از اهمیت ویژهای برخوردار است. در گلخانهها، پروژههای صنعتی و… کنترل دمای محیط و طراحی ترموستات بسیار مهم خواهد بود. سنجش دما توسط مدار دماسنج میتواند در موارد بسیار زیادی موثر باشد. از جمله مدیریت مصرف انرژی در یک ساختمان، یا کنترل فرآیند مانند دستگاههای جوجه کشی که بسیار به دما حساس هستند. تا به حال آموزش های متفاوتی با سنسورهای دما در دیجی اسپارک منتشر شده است. در آموزش ساخت ترموستات آردوینو به معرفی سنسور دما DS18B20 و نحوهی کار یا آن خواهیم پرداخت.
آموزش سوم:ساخت رادار سونار با آردوینو و ماژول SRF با نرم افزار گرافیکی رادار
رادار Radar از حروف اول کلمات Radio Detection and Ranging به معنای کشف و فاصلهیابی رادیویی گرفته شده است. این اصطلاح را نیروی دریایی آمریکا در سال ۱۹۴۱ پیشنهاد داد و حدود ۷۶ کشور آن را پذیرفتند. رادار در صنایع مختلف چه نظامی و چه غیر نظامی مصرف دارد. رادار میتواند لیزری یا رادیویی باشد. در ادامه شیوه ساخت رادار با سنسور فراصوت و برد آردوینو را آموزش خواهیم داد.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- نوع ماژول
- آردوینو - Arduino
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ابعاد
- 101.52 * 53.3 میلی متر
- ولتاژ مورد نياز
- 5 ولت DC
- ولتاژ ورودی
- ولتاژ پیشنهادی 7 تا 12 ولت DC
- جریان
- جریان پایه های دیجیتال و آنالوگ در هر پین 20 میلی آمپرجریان برای پایه 3.3 ولت 50 میلی آمپر
- تعداد پایه ها
- 54 پایه دیجیتال Digital 16 پایه آنالوگ Analog
- وزن
- 37 گرم
- فرکانس
- 16 MHz
- نوع کانکتور
- USB
- معماری پردازنده
- میکروکنترلر
- حافظه Flash
- 256KB
- حافظه SRAM
- 8 KB
- حافظه EEPROM
- 4 KB
- سایر توضیحات
- ال ای دی داخلی پایه شماره 13
- نسخه آردوینو
- آردوینو Mega
نظر دهید