هیچ محصولی وجود ندارد
موتور الکتریکی انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند. انواع مختلفی از موتور DC یا همان موتور آرمیچر وجود دارند. از قدرت موتور، دوران شافت موتور و ولتاژ مورد نیاز و جریان مورد گرفته تا جنس بنده و وزن و ابعاد، همگی دسته بندی میشوند. در این شاخه انواع موتور DC معمولی، موتور DC تخت و یا موتور ویبراتور را میتوانید بر...
موتور الکتریکی انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند. انواع مختلفی از موتور DC یا همان موتور آرمیچر وجود دارند. از قدرت موتور، دوران شافت موتور و ولتاژ مورد نیاز و جریان مورد گرفته تا جنس بنده و وزن و ابعاد، همگی دسته بندی میشوند. در این شاخه انواع موتور DC معمولی، موتور DC تخت و یا موتور ویبراتور را میتوانید بررسی کنید. در آموزش راه اندازی موتور DC با شیلد L298P آردوینو Arduino شیوه راه اندازی یک موتور DC با گیربکس پلاستیکی توسط برد آردوینو کاملا توضیح داده شده است. شیلد موتور DC L298P قابلیت درایو کردن 2 موتور به صورت همزمان با جریان هر کدام 2 آمپر را دارا می باشد. به طور کلی برای راه اندازی و مدیریت صحیح هر موتور DC به یک درایور موتور نیاز است. مثلا در آموزش راه اندازی موتور DC با درایور موتور L298N و برد آردوینو بخش اول شیوه راه اندازی و کنترل موتور DC با درایور موتور L298N کاملا توضیح داده شده است. این مدار توانایی درایور و کنترل جریان را دارد که توسط پایه PWM کنترل میشود. پایه PWMیا همان مدولاسیون پهنای باند کنترل مدت زمان یک پالس را انجام میدهد و در نتیجه ولتاژ خروجی را کنترل خواهد کرد. ولتاژ کاری درایور موتور L298 بین ۵ تا ۳۵ ولت DC است.
کاردستیهای الکترونیکی مختلفی توسط وسایل بازیافتی قابل طراحی و ساخت است. یکی از کاردستیهای جذاب که با آرمیچر کوچک میتوان ساخت، جاروبرقی است. در این آموزش از یک آرمیچر کوچک در کنار استفاده از یک بطری نوشابه خانواده، اقدام به ساخت جاروبرقی کوچک و دست ساز خواهیم کرد. کلیه اقلام به کار رفته در ساخت این جاروبرقی توسط وسایل بازیافتی طراحی شده است. تمامی نیازمندیهای برای ساخت جاروبرقی کوچک با آرمیچر در دیجی اسپارک ارایه شده است.