کیت دوربین ESP32 WIFI
معرفی کیت ESP32 CAMERA
با خرید کیت توسعه ESP32 CAMERA پروژه های اینترنت اشیا IOT را توسط وای فای، بلوتوث و دوربین اجرا و مانیتورینگ کنید. توسط این برد پروژه هایی مانند ساخت ربات، پروژه های خانه هوشمند، گلخانه هوشمند، امنیت، تشخیص چهره را میتوانید اجرا و پیاده سازی کنید.
چرا کیت ESP32 CAMERA بخریم؟
توسط برد توسعه ESP32 CAMERA، وای فای WIFI, بلوتوث BLUETOOTH و دوربین CAMERA را همزمان در یک پروژه در اختیار دارید. برای راه اندازی برد ESP32 Camera به یک مبدل برای برنامه ریزی PROGRAM و آپلود UPLOAD برد توسط سیستم نیاز دارید. بهترین انتخاب برای شما مبدل USB FT232RL است. با اتصال برد به مبدل توسط نرم افزار آردوینو ARDUINO IDE میتوانید اقدام به برنامه نویسی برد کنید. از دیگر قابلیت های این برد پشتیبانی از زبان میکروپایتون است که از نرم افزار THONNY PYTHON IDE میتوانید استفاده کنید. در این کیت 10 کابل مادگی به مادگی جهت سهولت در اتصال برد به مبدل قرار گرفته شده است.
معرفی ESP32 CAMERA
ESP32 نسل پیشرفته تراشه ESP8266 است با این تفاوت که علاوه بر وای فای، از بلوتوث هم پشتیبانی میکند. هسته وایفای ۲,۴ گیگا هرتزی و بلوتوث داخلی تولید شده با تکنولوژی ۴۰ نانومتری شرکت TSMC در ساختار این برد استفاده شده است. این ماژول دارای بهترین پرفورمنس در مصرف انرژی میباشد یعنی با کمترین مصرف انرژی بهترین نتیجه را برای ما به همراه دارد. اگر بخواهیم دقیقتر به این برد نگاه کنیم باید بگوییم که این یک chip است که پلتفرم NodeMCU در اون پیاده سازی شده که به این نوع چیپ ها System on a chip microcontrollers هم گفته میشود.
- ماژول 802.11b/g/n Wi-Fi BT SoC module
- پردازنده Low power 32-bit CPU
- 160MHz clock speed
- 520KB SRAM
- 4MPSRAM
- پشتیبانی از UART/SPI/I2C/PWM/ADC/DAC
- پشتیبانی از Lwip و FreeRTOS
- پشتیبانی از اSTA/AP/STA+AP
دوربین ESP32
دوربین OV2640 با قابلیت ثبت تصویر با فرمت JPEG, BMP, grayscale اشاره کرد. همچنین با LED flash مونتاژ شده بر روی این ماژول قادر به تصویر برداری در مکانهای تاریک نیز خواهید بود. یکی از ویژگیهای کاربردی این ماژول ورودی micro SD با قابلیت ارتقا تا ۴GB است که به کاربر اجازه ذخیره تصاویر را هم میدهد.
- دوربین دو مگاپیکسل
- سایز آرایه UXGA 1622×1200
- فرمت خروجی YUV422, YUV420, RGB565, RGB555
مبدل FT232RL
مبدل سریال FTDI USB به TTL یک برد UART (universal asynchronous receiver-transmitter) است که برای ارتباط سریال TTL استفاده می شود. برای استفاده آسان از تراشه مدر نظر ماژول FTDI FT232R با رابط USB تولید شده است. برای تغذیه این مبدل می توانید از 3.3 یا 5 ولت DC استفاده کنید و دارای پین هایRx و Tx برای ایجاد ارتباط با برد مدنظر است. تراشه های FT232R یکی از تراشه های جدید تولید شده توسط FTDI (Future Technology Devices International) است. این برد به غیر از از USB به سریال UART، دارای یک EEPROM و خروجی کلاک پالس اختیاری است. این تراشه همچنین دارای ویژگی های FTDIChip-ID است که در واقع به هر تراشه یک شناسه منحصر به فرد برای امنیت می دهد. این ماژول دارای یک پورت USB mini-B است که برای اتصال به پورت USB به رایانه شخصی استفاده می شود. در طرف دیگر، ماژول مبدل سریال FTDI USB به TTL دارای پین های Tx،Rx ، Vc وGND است که به پایه های مربوط به میکروکنترلر متصل میشوند. ارتباطات با استفاده از TTL یا منطق ترانزیستور- ترانزیستور صورت می گیرد. این برد دارای پین جامپر برای تغییر ولتاژ DC 3.3 / 5V دارد و 500 میلی آمپر را از طریق پایه Vcc تأمین می کند.
مشخصات
- کاربری
- پروژه IOT
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ ورودی
- 5 ولت
- دوربین
- دارد
- کیفیت دوربین
- 2 مگاپیکسل
- کلاس بلوتوث
- 4.2
- ارتباط UART
- دارد
- سایر توضیحات
- پشتیبانی از I2C, SPI
- Wifi
- دارد
- سایر قابلیتها
- دارای مبدل FT232RL
- Bluetooth
- دارد
- ورژن وای فای
- 802.11b/g/n Wi-Fi
- آموزش راه اندازی
- دارای آموزش راه اندازی (خودآموز)
- نوع کیت
- بر پایه برد ESP
بردهای ESP تا به امروز در دو مدل ESP8266 و ESP32 طراحی و تولید شدهاند. این دو مدل تراشه دارای وای فای هستند و در عین حال قابلیتهای یک میکروکنترلر را هم دارند. تراشههای ESP32 نسخهی به روز رسانی شده و دارای بلوتوث هم هستند. موارد اصلی مصرف بردهای ESP در پروژه های اینترنت اشیا هستند. با توجه به ابعاد کوچک، مصرف انرژی کم، قیمت اقتصادی و دارای بودن میکروکنترلر داخلی امکان بهره برداری از آن در پروژه های مختلفی فراهم است.
به طور کلی در هر پروژهای که نیازمندی به ارتباط بیسیم وای فای و یا بلوتوث نیاز است، میتوان از تراشه های esp استفاده کرد.
نظر دهید