کریر برد توسعه حرفه ای ESP32 پرومیک ProMake ESP32 Pro Carrier
کریر برد توسعه حرفه ای ESP32 پرومیک ProMake ESP32 Pro Carrier کریری برای پردازنده ای قدرتمند در کنار لينکهای وای فای و بلوتوث مدل CRR-ESP-001
کریر برد توسعه حرفه ای ESP32 پرومیک ProMake ESP32 Pro Carrier
کریر برد توسعه حرفه ای ESP32 پرومیک محصولی منعطف و پر کاربرد جهت استفاده از ماژول شناخته شده ESP32 در کنار سه ماژول ProMake می باشد. با داشتن اين کيت قادر خواهید بود با استفاده از ماژولهای 100% تست شدهی ProMake (بدون نیاز به هیچ گونه لحیم کاری و یا طراحی مدارات الکترونیکی) سختافزار مطلوب پروژه خود را در اختیار داشته باشید. با حذف چالشهای ساخت و راهاندازی سختافزار، این کیت سرعت توسعه پروژه شما را تا 10 برابر افزایش میدهد. از این رو گزینهای ایدهآل برای نمونهسازی سریع ایدهها و انجام پروژهها در حوزه اینترنت اشیاء و رباتیک میباشد. پردازنده ESP32 از تراشه های پرکابرد می باشد که در عين قيمت مناسب و در دسترس بودن امکان اتصال از طريق لينک های بدون سيم وای فای و بلوتوث را فراهم می آورد. اما هنگام کار با این ماژول باید با استفاده از برد آموزشی(breadboard) مدار مورد نیاز خود را آماده کنیم که مشکلات زیر را به همراه دارد:
- نیاز به سیم کشی که بخش قابل توجهی از زمان با ارزش پروژه را به ساخت و راهاندازی مدار معطوف خواهد کرد.
- یک اتصال اشتباه میتوان باعث سوخت و خراب شدن آردوینو یا دیگر المانهای با ارزش مدار بشود که تاخیر زمانی و هزینه اضافی به پروژه تحمیل میکند.
- با بزرگ شدن مدار، سیم کشیها شلوغ و درهم برهم میشود و با هر دست بردن و تغییر در مدار احتمال قطع شدن اتصالات یا به هم ریختن ناخواسته مدار وجود دارد.
- با بروز هر یک از مشکلات فوق و صرف زمان برای عیبیابی و رفع اشکال، زمان باقی مانده برای برنامه نویسی پروژه محدودتر میشود که باعث افت کیفیت محصول میشود.
- احتمال کار نکردن سختافزار در هنگام تحویل(دمو) پروژه به علت قطعی یا شل شدن اتصالات بسیار زیاد است.
- امکان استفاده از محصول در خارج از آزمایشگاه وجود ندارد و نمیتوان به راحتی در محیط واقعی محصول را تست نمود و عملکرد آن را مشاهده نمود.
این مشکلات باعث شده که برخی ترجیح دهند زیر بار طراحی مدار چاپی(PCB) و هزینههای زیاد ساخت و رفع ایرادات بروند.
ما با طراحی “کریر برد توسعه حرفه ای ESP32 پرومیک” این مشکلات را حل کردیم و شما را از شر breadboard و سیم کشیها درهم و برهم و هزینههای زیاد ساخت مدار چاپی نجات دادیم! تا با صرف کمترین هزینه و زمان، قابل اتکاترین سختافزار برای شروع کار و حتی تست در میدانی(Field Test) در اختیار شما باشد.
با توجه به حذف پیچیدگیهای طراحی سختافزار، همه علاقهمندان به تکنولوژی با هر سطحی از دانش (از دانش آموزان گرفته تا دانشگاهیان و افراد حرفهای) میتوانند به راحتی از این کیت برای انجام پروژههای خود و یادگیری اینترنت اشیاء بهره ببرند. از این محصول میتوان حتی برای اجرا پروژههای کوچک و متوسط هوشمندسازی نیز استفاده کنید.
با استفاده از ماژولهای ProMake در کنار “کریر برد توسعه حرفه ای ESP32 پرومیک” میتوان قابلیتهای زیادی از قبیل:
- بسترهای ارتباطی متنوع (مثل LoRa ،WiFi ،Ethernet ،GSM و …)
- سنسورهای متنوع (مثل دما، رطوبت، فشار، نور و …)
- عملگرهای متنوع(مثل Relay، Servo Motor، DC Motor و …)
را به سرعت به ماژول ESP32 افزود.
در طراحی “ProMake ESP32 Pro Carrier” پورتهای توسعهای QWIIC و Grove برای گسترش ارتباط با ماژولها و سنسورهای I2C در نظر گرفته شده است تا امکان افزایش سنسورهای متصل به کیت فراهم شود. همچنین روی برد یک ماژول DC-DC نیز در نظر گرفته شده است تا امکان استفاده از تغذیههای DC از 7 تا 24ولت در پروژههای مختلف به راحتی فراهم شود. این ویژگی جذاب برای کاربردهایی مثل ردیاب خودرو و سایر مکانهایی که تنها تغذیه بالای 5 ولت موجود است، بسیار مفید خواهد بود.
با استفاده از “کریر برد توسعه حرفه ای ESP32 پرومیک” میتوانید ماژول ESP32 خود را به یک کیت توسعه اینترنت اشیاء تبدیل کنید و به راحتی یک Sensor Node یا یک ربات متصل به اینترنت بسازید و آن را از دور کنترل کنید.
آنچه برای شروع به کار با “ProMake ESP32 Carrier” نیاز دارید:
- ماژول ESP32 30 پايه و کابل USB مربوط
- ماژولهای ProMake مورد نیاز
- تغذیه خارجی در صورت استفاده از ماژولهای ProMake پر مصرف
- باتری سکه ای 3V مدل CR1220 جهت RTC
ما همواره پروژههای مختلفی را که با مجموعه محصولات ProMake انجام میدهیم به همراه کدهای مربوطه و مراحل انجام به صورت آنلاین منتشر می کنیم. این محصول به همراه مستندات کامل به دست شما خواهد رسید. این محصول از زمان خرید به شرط ثبت محصول و فعالسازی گارانتی در سایت، دارای یکسال گارانتی میباشد.
مشخصات
- ابعاد فیبر
- 90mm x 70mm x 10mm
- ولتاژ مورد نياز
- USB Port ماژول پیکو
کانکتور USB Type-C روی برد
کانکتور VIN روی برد(7 الی 24 ولت)
- جریان
- حداکثر جریان تغذیه 3.3V LDO روی برد: 600mA
- کشور سازنده
- ایران
- سایر قابلیتها
- RTC به همراه باتری Backup برروی برد
امکان استفاده از سه ماژول ProMake به صورت هم زمان SPI، I2C، Serial و Analog برای ماژول اولSPI، I2C برای ماژول دومSerial ، I2C و Analog برای ماژول سوم
دو عدد RGB LED برروی برد
پشتیبانی از صفحه نمایش I2C OLED
کانکتورهای توسعه ای QWIIC و Grove
بردهای ESP تا به امروز در دو مدل ESP8266 و ESP32 طراحی و تولید شدهاند. این دو مدل تراشه دارای وای فای هستند و در عین حال قابلیتهای یک میکروکنترلر را هم دارند. تراشههای ESP32 نسخهی به روز رسانی شده و دارای بلوتوث هم هستند. موارد اصلی مصرف بردهای ESP در پروژه های اینترنت اشیا هستند. با توجه به ابعاد کوچک، مصرف انرژی کم، قیمت اقتصادی و دارای بودن میکروکنترلر داخلی امکان بهره برداری از آن در پروژه های مختلفی فراهم است.
به طور کلی در هر پروژهای که نیازمندی به ارتباط بیسیم وای فای و یا بلوتوث نیاز است، میتوان از تراشه های esp استفاده کرد.
نظر دهید