برد TTGO T-Call V1.4 با تراشه ESP32 و SIM800L
برد TTGO T-Call V1.4 با تراشه ESP32 و SIM800L
گویند هر چه خوبان دارند تو یکجا داری! این مثل دقیقا در رابطه با برد TTG T-CALL مصداق دارد! یک برد عالی، فوق العاده کاربردی، قدرتمند و مناسب ترین برد جهت اجرای پروژه های اینترنت اشیا. این برد از پردازنده ESP32 به همراه ماژول سیم کارت SIM800L تشکیل شده است. به کمک این برد می توانید پروژه های قدرتمند و سنگین اینرتنت اشیا خود را هم با اینترنت مودم و هم اینترنت ماژول سیم کارت اجرا کنید. برد TTGO T-CALL یک برد مناسب اجریا پروژه های اینرتنت اشیا با قابلیت اطمینان بالاست. آن جا که اینترنت مودم در دسترس نباشد، شما می توانید از اینترنت سیم کارت استفاده کنید. در خرید این برد برای پروژه های اینرتنت اشیا اصلا درنگ نکنید! بردی فوق العاده قدرتمند و با قابلیت اطمینان بالا هم اکنون در دسترس شماست!
مشخصات فنی و ویژگی های کلی برد TTGO T-Call V1.4 با تراشه ESP32 و SIM800L
دارای ماژول SIM800L جهت ایجاد ارتباط GSM/GPRS
دارای پردازنده قدرتمند ESP32 برای ارتباط WIFI و اجرای برنامه های کاربر
دارای پورت USB-TYPE C جهت ارتباط و تغذیه
دارای سوکت جهت تغذیه برد از طریق باتری لیتیم پلیمری
کاربردهای برد TTGO T-Call V1.4 با تراشه ESP32 و SIM800L
طراحی پیاده سازی دیتالاگر آنلاین با قابلیت سوییچ بین اینترنت مودم و سیم کارت
طراحی و پیاده سازی سیستم های کنترلر از راه دور GSM
طراحی و پیاده سازی سیستم های پردازشی قدرتمند با توجه به توان پردازشی بالا ESP32
مشخصات
- سوکت باتری
- دارد
- فرکانس
- 2.4 گیگاهرتز در وای فای، 850/00 مگاهرتز در لایه GSM/GPRS
- تعداد پورت USB
- 1 عدد TYPE-C
- فرکانس آی سی
- 160-240 مگاهرتز
- پهنای باند اینترنت سیم کارت
- 2g
با سلام
ماژولهای سیم کارتی در طرح رجیستری نیستند. ولی بسیاری از کاربران در راه اندازی به مشکل میخورند و بسیاری از این مشکلات ارتباطی با طرح رجیستری ندارند.
با توجه به اینکه ماژول سیم کارت برای اتصال به شبکه و تبادل اطلاعاتی در بستر مخابراتی، به جریان وابسته است. امکان تامین تغذیه آن مستقیما از پایههای میکروکنترلر امکان پذیر نیست. بایستی حتما از منبعی مجزا با قابلیت جریان دهی کافی تامین شود. در غیر این صورت مشکلات مختلفی را شاهد خواهید بود. البته در هر مدل ماژول مقدار جریان کشی و ولتاژ کاری ممکن است متفاوت باشد که بایستی براساس نوع ماژول اقدام کنید.
ماژولهای سیم کارتی قابلیت اتصال به شبکه مخابراتی را دارند. از اینرو امکان بهره برداری از کلیه قابلیتهای یک سیم کارت را هم دارند. استفاده از اینترنت سیم کارت هم یکی از این موارد است. در بسیاری از پروژههای مختلف نیاز به کارگیری اینترنت برای تبادل اطلاعات وجود دارد. پهنای باند اینترنت ماژول سیم کارت براساس کاربری که مد نظر دارید، بایستی انتخاب شود. ماژول سیم کارت Sim800L دارای پهنای باند 2g است. بنابراین اگر در پروژهای به ماژول اینترنت سیم کارت نیاز باشد، میتوان از آن برای ارسال اطلاعات سبک مانند Text استفاده کرد. در کل براساس پهنای باند مورد نیاز پروژه بایستی ماژول سیم کارتی را انتخاب کرد.
اما برای استفاده از اینترنت سیم کارت به صورت مودم همراه برای سیستمهای کامپیوتری شخصی، توصیه نمیشود. با توجه به اینکه ماژول سیم کارت نیازمند بردهای میکروکنترلر جهت راه اندازی هستند و پهنای باند محدودی دارند، برای استفاده از اینترنت سیم کارت به عنوان مودم، توصیه نمیشود.
بردهای ESP تا به امروز در دو مدل ESP8266 و ESP32 طراحی و تولید شدهاند. این دو مدل تراشه دارای وای فای هستند و در عین حال قابلیتهای یک میکروکنترلر را هم دارند. تراشههای ESP32 نسخهی به روز رسانی شده و دارای بلوتوث هم هستند. موارد اصلی مصرف بردهای ESP در پروژه های اینترنت اشیا هستند. با توجه به ابعاد کوچک، مصرف انرژی کم، قیمت اقتصادی و دارای بودن میکروکنترلر داخلی امکان بهره برداری از آن در پروژه های مختلفی فراهم است.
به طور کلی در هر پروژهای که نیازمندی به ارتباط بیسیم وای فای و یا بلوتوث نیاز است، میتوان از تراشه های esp استفاده کرد.
با سلام
برای این منظور بایستی تقسیم ولتاژی انجام دهید. برای این منظور دو منبع تغذیه لازم است. یکی باتری و دیگری آداپتور، آداپتور اقدام به شارژ باتریها و باتریها هم به صورت مجزا اقدام به تامین تغذیه برد میکنند. در این وضعیت دو حالت وجود دارد. یکی اینکه باتری و آداپتور به صورت همزمان در مدار باشند که در اثر قطع شدن برق شهری، مدار از طریق باتری لیتیومی تامین شود. حالت دوم به این صورت خواهد بود که آداپتور صرفا به عنوان شارژر باتری ها در مدار قرار بگیرد.
لینک کالاهای مورد نیاز
ماژول شارژر باتری لیتیومی 18650 سه چیپ TP4056
باتری لیتیوم یون LI-IO 2200 میلی آمپر 18650
جاباتری تکی باتری لیتیوم یون 18650
شرح اتصالات
باتری را در جاباتری قرار داده و سپس به پایههای B+ و B- روی ماژول شارژر سه چیپ TP4056 متصل کنید. خروجی ماژول شارژر را به ماژول سیم کارتی متصل کنید. برای شارژ کردن باتری هم از بخش + - یا درگاه USB ولتاژ 5 ولت را تامین کنید. به این روش حالت دوم تقسیم ولتاژی که در ابتدای متن اعلام شد را پیاده سازی میکنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
نظر دهید