DKP - 40067
محصول جدید
این محصول در انبار موجود نیست
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن:
شیلد موتور L298P آردوینو Arduino Motor Shield توسط کمپانی LGS برای درایو کردن همزمان 2 موتور با توانهای بالا طراحی شده است. شیلد موتور L298P آردوینو Arduino Motor Shield قابلیت درایو کردن 2 موتور به صورت همزمان با جریان هر کدام 2 آمپر را دارا میباشد. در شیلد موتور L298P آردوینو Arduino Motor Shield از 8 دیود شاتکی برای محافظت از درایور در مقابل جریان برگشتی استفاده شده است. علاوه بر کنترل 2 موتورDC ، این درایور قابلیت کنترل 1 استپ موتور را نیز دارا میباشد. شیلد موتور L298P آردوینو Arduino Motor Shield دارای 4 خروجی با قابلیت درایو کردن 2 عدد موتور DC با حدکثر جریان 2 آمپر میباشد.به وسیلهی شیلد موتور L298P آردوینو Arduino Motor Shieldنیز میتوان ، یک عدد استپر را راه اندازی نمود. توسط این برد امکان تغییر جهت چرخش موتور و کنترل سرعت از طریق مدولاسیون PWM و PPL وجود دارد.
باسلام و احترام
لطفا در صورت امکان آموزش این مدل از شیلد را در دیجی اسپارک قرار بدید (تصویر با خود شیلد تفاوت دارد ) ممنون میشم با سپاس
درود بر شما
جناب آقای مرادی، ضمن تشکر از پیگیریتان، عکس آموزش عوض شد و میتوانید از لینک زیر آن را ببینید.
راه اندازی موتور DC با استفاده از شیلد L298P آردوینو
درود بر شما
لطفا تغذيه ورودى شيلد موتور را كنترل كنيد و سپس كدهاى نوشته شده براى آردوينو را و اگر جوا نگرفتيد، نمونه كدهايتان را جهت بررسى ارسال كنيد.
سلام اردوینو با این شیلد 298 خریدم اما موتور 1 کار نمیکنه میخوام باش ربات مسیریاب بسازم
لطفا راهنمایی کنید
درود بر شما
پيرو پاسخ قبلى پيش برويد و مجددا پيغام بگذاريد.
سلام
من اگر این شیلد را تهیه کنم و روی آردوینو بزارم، همه ی پین های آردیونو اشغال میشه؟ یا میتونم ازشون بازم استفاده کنم؟
درود برشما
همانطور که در تصویر مشهود است، این شیلد روی برد آردوینو قرار میگیرد ولی تمامی پین ها مجددا از روی همین شیلد قابل دسترسی است و حتی میتوانید یک شیلد دیگر روی آن اضافه کنید.
شاد و پیروز باشید.
درود برشما
کاربر گرامی به درخواست جنابعالی در قسمت دانلودها در همین صفحه اضافه شد.
سلام
از منم چنل A کار نمیده
اینم کدش
int pwm_b = 11;
int dir_b = 13;
int pwm_a = 4;
int dir_a = 12;
//10enable a
int pot1;
int pot2;
int pot3;
int pot4;
int value;
void setup() {
pinMode(pwm_a, OUTPUT);
pinMode(dir_a, OUTPUT);
pinMode(pwm_b, OUTPUT);
pinMode(dir_b, OUTPUT);
}
void loop() {
for (int x = 100; x < 256;x++)
{
digitalWrite(dir_b, HIGH);
analogWrite(pwm_b,x);
digitalWrite(dir_a, HIGH);
analogWrite(pwm_a,x);
delay(25);
}
for (int x = 255; x > 100;x--)
{
digitalWrite(dir_b, LOW);
analogWrite(pwm_b,x);
digitalWrite(dir_a,HIGH);
analogWrite(pwm_a,x);
delay(25);
}
}
عکس بالا شماره ها اشتباهه درستش اینه
int pwm_b = 11;
int dir_b = 13;
int pwm_a = 10;
int dir_a = 12;
درود
در حال حاضر مدلهای دیگری از شیلد درایور موتور موجود است. لطفا لینکهای زیر را بررسی کنید.
شیلد درایور موتور Ardumoto با تراشه L298P و ترمینال دوبل مخصوص برد آردوینو Arduino
ماژول موتور درایور دو کاناله Dual Bridge با قابلیت درایو موتور پله ای ( stepper ) و دی سی L298N
با سلام ببخشید این کیت روی آردوینو قراد میگیرد. میشود بردی که قرار است این کیت رو ان قرار بگیرد را معرفی کنید؟
با تشکر
با سلام
ببخشید من یک برد کنترل موتور میخواستم که بتوانم آن را به کمک برد گیرنده و فرستنده ی رادیویی از راه دور بدون سیم کنترل کنم.
ایا این برد می تواند کار بنده را انجام دهد؟ اگر میتواند می شود این برد را موجود کنید؟
یا اگر نمی تواند می شود یک برد با این خاصیت به من معرفی کنید؟
با تشکر
درود
برای این منظور ابتدا باید نوع موتورها و توان مصرفی را مشخص کنید. کنترل موتور از راه دور به صورت فرستنده و گیرنده، ربطی به نوع درایور موتور ندارد. همانطور که در پاسخ قبلی به شما اعلام شد، اقدام کنید. برای ارتباط بردهای آردوینو به صورت بیسیم از ماژولهای مخابراتی میتوانید استفاده کنید.
راه اندازی موتور DC با استفاده از شیلد L298P آردوینو
موتور کلاسیک جریان مستقیم دارای آرمیچری از آهنربای الکتریکی است. یک سوییچ گردشی به نام کموتاتور جهت جریان الکتریکی را در هر سیکل دو بار برعکس میکند تا در آرمیچر جریان یابد و آهنرباهای الکتریکی، آهنربای دائمی را در بیرون موتور جذب و دفع کنند. سرعت موتور DC به مجموعهای از ولتاژ و جریان عبوری از سیم پیچهای موتور و بار موتور یا گشتاور ترمزی، بستگی دارد.
سرعت موتور جریان مستقیم وابسته به ولتاژ و گشتاور آن وابسته به جریان است. معمولاً سرعت توسط ولتاژ متغیر یا عبور جریان و با استفاده از تپها (نوعی کلید تغییر دهنده وضعیت سیمپیچ) در سیمپیچی موتور یا با داشتن یک منبع ولتاژ متغیر، کنترل میشود. بدلیل اینکه این نوع از موتور میتواند در سرعتهای پایین گشتاوری زیاد ایجاد کند، معمولاً از آن در کاربردهای کششی نظیر لوکوموتیوها استفاده میکنند.
اما به هرحال در طراحی کلاسیک محدودیتهای متعددی وجود دارد که بسیاری از این محدودیتها ناشی از نیاز به جاروبکهایی برای اتصال به کموتاتور است. سایش جاروبکها و کموتاتور، ایجاد اصطکاک میکند و هر چه که سرعت موتور بالاتر باشد، جاروبکها میبایست محکمتر فشار داده شوند تا اتصال خوبی را برقرار کنند. نه تنها این اصطکاک منجر به سر و صدای موتور میشود بلکه این امر یک محدودیت بالاتری را روی سرعت ایجاد میکند و به این معنی است که جاروبکها نهایتاً از بین رفته نیاز به تعویض پیدا میکنند. اتصال ناقصالکتریکی نیز تولید نویز الکتریکی در مدار متصل میکند. این مشکلات با جابجا کردن درون موتور با بیرون آن از بین میروند، با قرار دادن آهنرباهای دائم در داخل و سیم پیچها در بیرون به یک طراحی بدون جاروبک میرسیم. منبع ویکیپدیا در این آموزش قصد داریم نحوی راه اندازی موتور دی سی به کمک شیلد L298P آردوینو را آموزش دهیم.
شیلد درایور موتور L298 توسط کمپانی LGS برای درایو کردن همزمان ۲ موتور با توانهای بالا طراحی شده است. این شیلد قابلیت درایو کردن ۲ موتور به صورت همزمان با جریان هر کدام ۲ آمپر را دارا میباشد. در این شیلد از ۸ دیود شاتکی برای محافظت از درایور در مقابل جریان برگشتی استفاده شده است. علاوه بر کنترل ۲ موتورDC ، این درایور قابلیت کنترل ۱ استپ موتور را نیز درا میباشد.
شیلد درایور موتور L298 بر اساس درایور معروف L298 برای درایو کردن همزمان ۲ موتور با توانهای بالا طراحی شده است.این شیلد دارای ۴ خروجی با قابلیت درایو کردن ۲ عدد موتور DC با حدکثر جریان ۲ آمپر میباشد.به وسیلهی این شیلد نیز میتوان ، یک عدد استپر را راه اندازی نمود. توسط این برد امکان تغییر جهت چرخش موتور و کنترل سرعت از طریق مدولاسیون PWM و PPL وجود دارد.