رزبری پای Raspberry Pi 400
رزبری پای 400
طبق گفته بنیاد رزبری پای ” ما همیشه از طرح و اجرای ایده های خاص خجالتی نمیکشیم!!” با همین خط فکری توانستیم رزبری پای ۴۰۰ را به دنیا معرفی کنیم. رزبری پای ۴۰۰ بسیار سریع تر از نسل های قبلی، مشابه رزبری پای ۴ گیگ اما ما این تفاوت که در یک کیبورد جای گذاری شده است! بیایید اینگونه تصور کنیم. یک کیبورد سفید روی کیبورد طبیعتا صفحه کلید است. داخل کیبورد رزبری پای جایگذاری شده و در لبه کیبورد تمامی پورت های رزبری پای مانند پورت تغذیه، پورت USB، اسلات اس دی کارت و پایه های GPIO قرار گرفته شده است.
همانطور که در تصویر بالا میبینید، در لبه بالای کیبورد به ترتیب از سمت راست، پورت LAN، پورت USB2.0، پورت USB3.0، پورت USB3.0، پورت USB C POWER، پورت MICRO HDMI، پورت MICRO HDMI، اسلات SD CARD و در نهایت ۴۰ پایه GPIO به ترتیب قرار گرفته شده است.
رزبری پای ۴۰۰ Raspberry Pi در داخل یک کیبورد قرار گرفته شده است. پشت کیبورد در جهت خنک نگه داشتن رزبری پای از هیت سینک Heatsink استفاده شده است به همین دلیل نگرانی در خصوص گرم شدن تراشه رزبری پای در یک محفظه ی کوچک نخواهیم داشت. کیبورد رزبری پای در رنگ سفید و بسیار سبک طراحی شده است و به راحتی میتوانید در کیف حمل کنید. از ویژگی های قابل توجه رزبری پای Raspberry Pi 400 میتوان به پردازنده ۶۴ بیتی Quad-Core، حافظه رم ۴ گیگ، شبکه وای فای وایرلس، خروجی دوبل micro hdmi برای تصویر، قابلیت پخش ویدیو ۴K، دارای ۴۰ پایه GPIO برای اتصال انواع سنسور و برنامه نویسی، دارای هیت سینگ در پشت کیبورد برای خنک نگه داشتن رزبری پای نام برد.
کاربرد رزبری پای ۴۰۰ Raspberry Pi
رزبری پای ۴۰۰ با هدف استفاده برای تمامی قشرهای جامعه طراحی و تولید شده است. برای دانش آموزان در نقش یک ابزار آمورشی قدرتمند در جهت آموزش و وب گردی است. با توجه به برخورداری از سیستم عامل OS رزبری پای به برنامه نویس ها امکان طراحی و ساخت پروژه های پروتوتایپ را میدهد. تمامی سنسورهای پرکاربرد مانند سنسورهای دما، گاز و بیومتریک با رزبری پای قابل تست و اجرا است و از طریق وب سرور دیتا را دریافت کنید. این برد مناسب برای آموزش در منزل و یادگیری زبان های برنامه نویسی و انجام محاسبات ریاضی و فیزیک است.
- آموزش در منزل
- آموزش برنامه نویسی
- حل مسائل ریاضی و فیزیک
- وب گردی
برای خواندن اطلاعات بیشتر برای رزبری پای 400 کلیک کنید.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- نوع ماژول
- رزبری پای - Raspberry Pi
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- 5V DC با کانکتور USB-C
- تعداد پایه ها
- دارای 40 پایه GPIO
- اقلام همراه محصول
- ندارد
- کیفیت ویدیو
- پشتیبانی از 4Kp60
- کلاس بلوتوث
- bluetooth 5.1 ble
- حافظه داخلی
- 4GB LPDDR4-3200
- ورودی ویدئو
- دارای دو پورت تصویر micro hdmi
- تعداد پورت USB
- USB2.0, USB3.0, USB3.0
- نوع پردازنده
- Broadcom BCM2711
- معماری پردازنده
- quad-core 64-bit SoC ARM Cortex A72
- فرکانس آی سی
- 1.8GHZ
- سایر توضیحات
- دارای اسلات micro sd
- Wifi
- دارد
- سایر قابلیتها
- دارای کیبورد سفید با 78 کلید
- Bluetooth
- دارد
- ورژن وای فای
- IEEE 802.11/b/g/n/ac wireless LAN
- نسخه رزبری پای
- رزبری سری 400
بله این امکان وجود دارد. با توجه به اینکه برد رزبری پای دارای پایههای GPIO است. امکان اتصال انواع ماژولهای مختلف را دارد. ماژولهای اترنت به SPI هم یکی از این موارد پر مصرف هستند. میتوانید از شاخه ماژول اترنت و شبکه انواع این بردها را برای اتصال به رزبری پای بررسی کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
باگ های نرم افزاری به مرور زمان با بهروزرسانی جدید به صورت اتوماتیک رفع خواهد شد. پیشنهاد میشود ورژن 3 را نصب کنید.
اگر نسخه 4 از Thonny IDE بر روی ویندوز 7 برای شما مشکلساز است و به دنبال جایگزینی مناسب برای توسعه میکروپایتون هستید، میتوانید از محیطهای توسعه دیگری استفاده کنید.
Mu: Mu یک محیط توسعه سبک و کم حجم برای میکروپایتون است. این نرمافزار بر روی ویندوز 7 نصب و اجرا میشود و ویژگیهای ساده و کاربرپسندی دارد.
IDLE (Integrated Development and Learning Environment): IDLE یک IDE رسمی برای میکروپایتون است و به صورت پیشفرض در همراه با نصب پایتون نصب میشود. این IDE از ورژنهای مختلف میکروپایتون پشتیبانی میکند.
Visual Studio Code (VS Code): اگر از یک IDE قدرتمند و انعطافپذیر برای توسعه میکروپایتون بهره میبرید، میتوانید از VS Code با استفاده از افزونههای مرتبط با میکروپایتون استفاده کنید. این IDE روی ویندوز 7 نیز عملکرد مناسبی دارد.
PyCharm Community Edition: اگر به دنبال یک IDE حرفهای برای توسعه پروژههای میکروپایتون هستید، میتوانید از نسخه رایگان PyCharm Community Edition استفاده کنید. این IDE ویژگیهای بسیار زیادی دارد و بر روی ویندوز 7 نیز قابل نصب است.