کیت میکروپایتون تشخیص حرکت رزبری پیکو بر پایه Raspberry Pi Pico
پروژه میکروپایتون تشخیص حرکت انسان
اجرای پروژه با زبان برنامه نویسی میکروپایتون و پیاده سازی آن در مقایسه با سی پلاس پلاس و آردوینو جذابیت و دقت بالاتری دارد. از پرتکرار و پرطرفدارترین پروژه های کاربردی سیستم تشخیص حرکت انسان است که برای خانه، محل کار، کارگاه ها و مراکز مختلف از سیتسم های هشدار واجب به کار میرود. تشخیص دهنده های حرکتی دارای یک چشم الکترونیک کوچک در ساختار خود هستند که اشعه اینفرارد را تشخیص میدهند یا به عبارتی امواج گرمایی که از اشیا تابش میکند را دریافت میکند. هدف اصلی سنسورهای تشخیص حرکت، ارسال فرمان است حال این فرمان میتواند چراغ باشد، زنگ آلارم و … در برخی از سیستم های امنتی در صورت فعال بودن سنسورهای حرکتی امکان ثبت و ضبط وقایع فراهم است. سنسورهای حرکتی حالت Stand Guard هستند و در مقابل حضور انسان، باز شدن درب و حتی پنجره ها واکنش نشان میدهند.
در کیت میکروپایتون بر پایه Raspberry Pi Pico قادر به یادگیری و اجرای پروژه با میکروپایتون خواهید بود. در این کیت از رزبری پای پیکو استفاده شده است که میتوانید از یک زبان جدید بر پایه پایتون پروژه تشخیص حرکت در محیط را پیاده سازی و اجرا کنید.
اقلام کیت
- رزبری پای پیکو
- سنسور تشخیص حرکت
- بیزر
- برد بورد
- پین هدر
- کابل فلت
جهت راه اندازی و کدنویسی کیت از نرم افزار Thonny IDE و MU Editor میتوانید استفاده کنید. زبان برنامه نویسی میکروپایتون است. میکروپایتون برای ارتباط با میکروکنترلرها و مدارات الکترونیکی و اجرای پروژه ها استفاده میشود. در دنیای میکروکنترلرها میکروپایتون نقش سیستم عامل دارد. میکروپایتون در مقایسه با دیگر زبان های برنامه نویسی برای تازه کاران و افرادی که تا به حال تجربه ی کدنویسی با زبان های برنامه نویسی محاسبه گر را نداشتند اند، کاربردی و ساده است. از زبان برنامه نویسی میکروپایتون در پروژه های صنعتی در حال به روز رسانی و قابل استفاده است و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. با یک زبان برنامه نویسی ساده پروژه های خارق العاه و کاربردی را در سریع ترین زمان ممکن با کمترین تعداد خط کدنویسی اجرا میکنید.
میکروپایتون بر اساس زبان برنامه نویسی پایتون ۳ پیاده سازی شده اما توسط زبان C نوشته شده است. این زبان برای تازه کاران، مبتدیان، دانش آموزان و دانشجویان یک زبان بسیار ساده، قابل فهم و شی گرا است که میتوانید در کمترین تعداد خط کدنویسی از کلاس ها و توابع پایتون و کتابخانه های پایتون برای کدنویسی میکروکنترلرها استفاده کنید.
مشخصات
- کاربری
- دانشگاهی - تخصصی
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- کابل micro usb
- اقلام همراه محصول
- در تصاویر مشخص شده است
- آموزش ساخت
- دارد
- سنسور
- تشخیص حرکت PIR
دارد
- پردازنده
- RP2040
- فرکانس آی سی
- 133 مگاهرتز
- بیزر Buzzer
- دارد
- آموزش راه اندازی
- دارای آموزش راه اندازی (خودآموز)
- فرمت آموزش
- آموزش متنی PDF
- نوع کیت
- بر پایه برد Pico
- نسخه رزبری پای
- رزبری سری Pico
بله این امکان وجود دارد. با توجه به اینکه برد رزبری پای دارای پایههای GPIO است. امکان اتصال انواع ماژولهای مختلف را دارد. ماژولهای اترنت به SPI هم یکی از این موارد پر مصرف هستند. میتوانید از شاخه ماژول اترنت و شبکه انواع این بردها را برای اتصال به رزبری پای بررسی کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
نظر دهید