کیت آردوینو Mega2560
برد آردوینو Arduino Mega2560 از میکروکنترلر Atmega2560 بهره میبرد. ولتاژ ورودی مورد نیاز برای Arduino Mega2560 برابر با ۵ ولت DC است که از طریق کابل مبدل شیلد Type B تامین میگردد. ولتاژ ورودی پیشنهادی از طریق تغذیه جداگانه بین ۷ تا ۱۲ ولت DC است ولی با توجه به تست های انجام شده توسط تیم فنی ولتاژ بیش از ۹ ولت پیشنهاد نمیشود. با توجه به اطلاعات گفته شده در دیتاشیت کالا، برای ولتاژ ورودی مقدار مینیموم Min یا همان limit تعریف شده است که بین ۶ تا ۲۰ ولت DC است و نباید از این بازه خارج گردد، در غیر اینصورت به برد آسیب خواهد رسید. برد آردوینو Arduino Mega2560 به ترتیب دارای ۵۴ پایه دیجیتال و ۱۶ پایه آنالوگ است.جریان عبوری از هر یک از پایه های دیجیتال و آنالوگ در حدود ۲۰ میلی آمپر است که باید در هنگام اتصال ماژول به پایه ها به این نکته توجه کرد. همچنین جریان عبوری از پین ۳٫۳ ولت در حدود ۵۰ میلی آمپر است. حافظه فلش مموری Flash Memory برابر با ۲۵۶ کیلوبایت است که ۸ کیلو بایت آن توسط بوت لودر مصرف شده است. حافظه SRAM برابر با ۸KB و حافظه EEPROM برابر با ۴ KB میباشد. فرکانس پردازش در آردوینو Mega2560 برابر با ۱۶MHz است. پایه ۱۳ ال ای دی داخلی برد است که میتوانید با کدنویسی به ال ای دی قرار گرفته شده بر روی برد فرمان دهید.
با خرید کیت آردوینو مگا 2560 اقلام ضروری جهت راه اندازی برد آردوینو را در اختیار خواهید داشت. ماژول تغذیه برد بورد که در کیت قرار گرفته شده است فقط با برد بورد MB102 سازگاری داشته و پس از قرار گرفتن بر روی برد بورد خروجی تغذیه را در اختیار ما قرار میدهد.
در این کیت از کابل 60 رشته برد بورد و ال ای دی برای تکمیل لوازم جانبی مقدماتی برای شروع استفاده شده است.
آموزش اول: راه اندازی Arduino Mega2560
بردهای آردوینو با توجه به ظاهر جذاب و راه اندازی ساده از میکروکنترلرهای امبدد پرطرفدار به حساب میآیند. هر یک از بردهای آردوینو دارای ویژگی های منحصر به فردی است که نیاز کاربر را در موارد مختلف برطرف خواهد کرد. در این بین برد آردوینو Arduino Mega2560 با در اختیار داشتن تعداد بیشتری از پایه های دیجیتال و آنالوگ بسیار پرکاربرد است.
آموزش دوم: کار با برد بورد
یکی از اساسی ترین قطعات برای ساخت مدارهای الکترونیکی برد بورد Breadboard است. همچنان بین علما در خصوص چگونه نوشتن برد برد به فارسی اختلاف است:) در این آموزش به معرفی برد بورد Breadboard و انواع آن و دلیل استفاده از آن در مدارهای الکترونیک را یاد خواهیم گرفت. بل از دهه ی ۱۹۶۰ تخته نان مادران چیزی نبود جز نگه دارنده ای برای مدارهای الکترونیکی و سیم ها توسط چند میخ! بله درست خواندید! در زمان های خیلی قدیم به دلیل پیچیدگی اتصالات و بزرگ شدن مدارهای الکترونیکی به دلیل عدم تجهیزات کافی از تخته های چوبی نان برای سرهم بندی مدار الکترونیکی استفاده میشد و نتیجه ی خوبی در پی داشت! به همین دلیل مادران زیادی در سراسر دنیا از الکترونیکی های به دیار باقی شتافته دل خوشی نداشته اند تا اینکه بالاخره یک برد برای این منظور طراحی شد و تخته های نان به آشپزخانه بازگشت! طبیعی است که چنین تحولی نیاز به یک اسم منحصر به فرد داشت و آن چیزی نبود جز همان Breadboard.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- نوع ماژول
- آردوینو - Arduino
- سطح تجربه مورد نیاز
- مبتدی
- نوع ال ای دی
- ال ای دی 5 میلی متری رنگی
- ولتاژ مورد نياز
- 5 ولت DC
- ولتاژ ورودی
- 7 تا 12 ولت DC
- نوع کابل
- دارای کابل Type B
- طول کابل
- 30 سانتی متر
- جریان
- جریان عبوری از هر پایه 20 میلی آمپر
- رنگ بندی
- آبی
- تعداد پایه ها
- دارای 54 پایه دیجیتال، دارای 16 پایه آنالوگ
- اقلام همراه محصول
- برد بورد، تغدیه برد بورد، کابل 60 رشته، ال ای دی، کابل Type B
- آموزش ساخت
- در سایت دیجی اسپارک Digispark
- سازنده
- Arduino
- کشور سازنده
- چین
- فرکانس
- 16 MHz
- معماری پردازنده
- Atmega2560
Atmel
- خانواده آی سی
- AVR
- پروتکل ارتباطی
- I2C, Seral, SPI
- حافظه Flash
- 256KB
- حافظه SRAM
- 8 KB
- حافظه EEPROM
- 4 KB
- ارتباط UART
- دارد
- نوع پردازنده
- AVR
- فرکانس آی سی
- 16 مگاهرتز
- وضعیت لوازم جانبی
- کابل و برد بورد و ماژول تغذیه
- سایر توضیحات
- نیاز به دانش برنامه نویسی
- کد تجاری ماژول و برد
- ARDUINO MEGA2560
- آموزش راه اندازی
- بدون آموزش راه اندازی (مناسب مدارس و آموزشگاه)
- نسخه آردوینو
- آردوینو Mega
نظر دهید