ماژول مبدل USB to Serial FT232RL - پروگرامر FTDI
ماژول مبدل USB to Serial FT232RL
مبدل USB به Serial با FT232RL امکان اتصال رایانه های شخصی را با هر سیستم میکروکنترلر از طریق پورت USB فراهم می کند. این مدار مبتنی بر مدار مجتمع معروف FT232RL است که توسط FTDI تولید شده است.
معرفی ماژول FT232RL
ماژول مبدل سریال FTDI USB به TTL یک برد UART (universal asynchronous receiver-transmitter) است که برای ارتباط سریال TTL استفاده می شود. برای استفاده آسان از تراشه مدر نظر ماژول FTDI FT232R با رابط USB تولید شده است. برای تغذیه این مبدل می توانید از 3.3 یا 5 ولت DC استفاده کنید و دارای پین هایRx و Tx برای ایجاد ارتباط با برد مدنظر است. تراشه های FT232R یکی از تراشه های جدید تولید شده توسط FTDI (Future Technology Devices International) است. این برد به غیر از از USB به سریال UART، دارای یک EEPROM و خروجی کلاک پالس اختیاری است. این تراشه همچنین دارای ویژگی های FTDIChip-ID است که در واقع به هر تراشه یک شناسه منحصر به فرد برای امنیت می دهد. این ماژول دارای یک پورت USB mini-B است که برای اتصال به پورت USB به رایانه شخصی استفاده می شود. در طرف دیگر، ماژول مبدل سریال FTDI USB به TTL دارای پین های Tx،Rx ، Vc وGND است که به پایه های مربوط به میکروکنترلر متصل میشوند. ارتباطات با استفاده از TTL یا منطق ترانزیستور- ترانزیستور صورت می گیرد. این برد دارای پین جامپر برای تغییر ولتاژ DC 3.3 / 5V دارد و 500 میلی آمپر را از طریق پایه Vcc تأمین می کند.
کاربر های مبدل FT232RL
ماژول های مبدل سریال FTDI USB به TTL برای کاربردهای ارتباط سریال استفاده می شوند. این برد برای ارتباط با برد های توسعه میکروکنترلر مانند ESP-01 و میکروهای آردوینو که فاقد رابط USB هستند مورد استفاده قرار می گیرد.
نکات راهاندازی
برخی از دستگاه ها ممکن است برای شناختن ماژول مبدل سریال FTDI USB به TTL به درایورها نیاز داشته باشند تا بتوانند به عنوان پورت COM این مبدل را در کامپایلر شما نمایش دهند. برای دریافت درایور های این برد به این صفحه مراجعه کنید.
http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- نوع ماژول
- مبدل
- تعداد قطعات
- 12 عدد
- ابعاد فیبر
- 33 * 17 میلی متر
- تعداد فیبر
- 1 عدد
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- 3.3 یا 5 ولت DC - قابل انتخاب با جامپر
- فیبر مدار چاپی
- فایبرگلاس دورو متالیزه
- جریان
- 500 میلی آمپر با فیوز درونی
- چاپ مس
- دارای چاپ قرمز
- ترتیب پایه ها
- DTR - RXD - TX - VCC - CTS - GND
- کشور سازنده
- چین
- وزن
- 30 گرم
- نوع کانکتور
- Mini USB و پین هدر
- پردازنده
- FT232
بردهای ESP تا به امروز در دو مدل ESP8266 و ESP32 طراحی و تولید شدهاند. این دو مدل تراشه دارای وای فای هستند و در عین حال قابلیتهای یک میکروکنترلر را هم دارند. تراشههای ESP32 نسخهی به روز رسانی شده و دارای بلوتوث هم هستند. موارد اصلی مصرف بردهای ESP در پروژه های اینترنت اشیا هستند. با توجه به ابعاد کوچک، مصرف انرژی کم، قیمت اقتصادی و دارای بودن میکروکنترلر داخلی امکان بهره برداری از آن در پروژه های مختلفی فراهم است.
به طور کلی در هر پروژهای که نیازمندی به ارتباط بیسیم وای فای و یا بلوتوث نیاز است، میتوان از تراشه های esp استفاده کرد.
نظر دهید