برد تغذیه مادگی USB2.0 TYPE A TO DIP 2.54mm
برد تغذیه مادگی USB2.0 TYPE A TO DIP 2.54mm
ّپروتکل USB یکی از مهم ترین و پرکاربردترین پروتکل ها در صنایع الکترونیک و کامپیوتر به شمار می رود. این پروتکل که بیش از دو دهه از اختراع آن می گذرد، تاثیر شگرف در صنایع مختلف ایجاد نمود. قابلیت عمومی بودن، سرعت و راه اندازی سریع سبب شده تا امروز یکی از اصلی ترین پروتکل ها جهت ارتباط بین دستگاه های مختلف به شمار رود. از اختراع این پروتکل بیش از دو دهه می گذرد. به کمک این پروتکل دستگاه های مختلف نظیر فلش مموری ها، دانگل ها، تلفن های همراه، پرینترها و.... با رایانه ها و سایر بردهای میکروکنترلری نظیر ARM ارتباط برقرار می کنند. یکی از جدیدترین نوع ارتباطات USB، نوع میکرو آن است. این پورت که ابعاد کوچکتری به نسبت نوع پیشین خود دارد، در تلفن های همراه و بردهای الکترونیکی که ابعاد کوچکی دارند، استفاده می شوند. برد تغذیه مادگی USB2.0 TYPE A TO DIP 2.54mm، یک ماژول فوق العاده کاربردی جهت استفاده از پورت USB در پروژه های مختلف است. به کمک این ماژول می توانید به سادگی به پایه های پورت USB دسترسی داشته باشید. بدین ترتیب می توانید به سادگی در پروژه های تست و یا حتی در تولید، دسترسی به سوکت USB را برای میکروکنترلر خود فراهم سازید. برای دسترسی به پایه های USB شما می بایست با لحیم کردن پین هدر، دسترسی را فراهم نمایید. این ماژول دارای پورت مادگی USB بوده و قابلیت اتصال سوکت USB را خواهد داشت.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی برد تغذیه مادگی USB2.0 TYPE A TO DIP 2.54mm
- دارای پورت USB مادگی
- اندازه کوچک، کاربری آسان
- قابلیت دسترسی به پایه های USB
- راه اندازی سریع و بدون نیاز به ابزار جانبی
کاربردهای برد تغذیه مادگی USB2.0 TYPE A TO DIP 2.54mm
- طراحی و پیاده سازی مدارهای شارژر
- طراحی و پیاده سازی مداری های واسط USB
- طراحی و پیاده سازی مدارهای مختلف با پروتکل USB
- آسان سازی اتصال به پایه های میکرو USB در پروژه های تست و عملیاتی
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- مبدل
- سطح تجربه مورد نیاز
- مبتدی
- ابعاد
- 2.54 میلی متر
- تعداد پایه ها
- 4
- ترتیب پایه ها
- مطابق چاپ روی برد
- نوع کانکتور
- USB
- پروتکل ارتباطی
- USB
- تعداد پورت USB
- 1
- کد تجاری ماژول و برد
- USB2.0 TYPE A TO DIP
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.