ماژول GPS L86 کوئیکتل پرومیک ProMake
ماژول مکانیابی ماهوارهای GNSS قدرتمند و پرامکانات مدل PRM-GPS-L8X
ماژول GPS L86 کوئیکتل پرومیک ProMake
ماژول ProMake GPS L86 یک مکانیاب ماهوارهای است که از ماژول Quectel L86 قدرت گرفته و دارای یک آنتن سرامیکی سر خود(POT) نیز میباشد. همچنین برای دریافت بهتر و قابلیت استفاده در محیطهای متنوع تر، دارای یک کانکتور برای آنتن خارجی میباشد که توسط ماژول به صورت خودکار مورد استفاده قرار میگیرد. این مدل با GNSS سازگار میباشد که هم سیستم آمریکایی موقعیتیابی ماهوارهای(GPS) و هم سیستم روسی موقعیتیابی ماهواره ای(GLONASS) را پشتیبانی میکند. این ماژول با دارا بودن 99 کانال دریافت و 33 کانال ردیابی، قدرت مکانیابی خوب و پایداری را از خود به نمایش میگذارد. با ترکیب فناوریهای EASY(Embedded Assist System) با LOCUS و AlwaysLocate در این ماژول، قادر خواهید بود با مصرف توان اندک به دقت موقعیت یابی عالی دست پیدا کنید.
فناوری EASY امکان محاسبه و پیشبینی موقعیت ماهواره ها در مدار حرکتی آنها تا 3 روز را فراهم می کند لذا ماژول با مصرف توان کم می تواند به سرعت موقعیت را پیدا کند، حتی در شرایطی که سیگنال های دریافتی ضعیف باشند. فناوری LOCUS امکان ثبت موقعیت را در حافظه فلش داخلی ماژول فراهم می کند که باعث می شود اطلاعات مکانی عموما تا 16 ساعت قبل به راحتی در دسترس ماژول باشد و از آنها برای محاسبه سریع و کم هزینه موقعیت مکانی جدید بهره ببرد. در نهایت فناوری AlwaysLocate امکان تنظیم انطباقی زمان روشن و خاموش شدن ماژول، براساس شرایط محیطی و حرکتی را فراهم می کند تا بین مصرف توان و دقت موقعیت یابی تعادل برقرار شود.
نیازمندی شروع به کار با ماژول ProMake GPS L86
- یکی از بردهای توسعه ای رزبری یا آردوینو ProMake یا برد آموزشی(Breadboard) را آماده نمایید و ماژول را با توجه به اتصالات مورد نیاز آن در مکان مناسب وارد نمایید.
ما همواره پروژههای مختلفی را که با مجموعه محصولات ProMake انجام میدهیم به همراه کدهای مربوطه و مراحل انجام به صورت آنلاین منتشر می کنیم. این محصول به همراه مستندات کامل به دست شما خواهد رسید. این محصول از زمان خرید به شرط ثبت محصول و فعالسازی گارانتی در سایت، دارای یکسال گارانتی میباشد.
مشخصات
- نوع ال ای دی
- معمولی
- کشور سازنده
- ایران
- ارتباط UART
- Adjustable 4800bps~115200bps
- سایر قابلیتها
- POT (patch antenna on top)
قابلیت anti-jamming بسیار قوی
پشتیبانی از SBAS (WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN)
- حساسیت
- 167dBm- در حالت ردیابی و 149dBm- در حالت دریافت
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
اتصالات باتریها را بررسی کنید. همگی از یک نمونه باشند و اتصالات کامل و استاندارد باشند.
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
ماژول GPS زمانی که بتواند به ماهوارهها متصل شود. از طریق ال ای دی روی برد وضعیت را مشخص میکند. به طور کلی دو وضعیت برای ال ای دی مازول جی پی اس مدل Neo6M وجود دارد.
1- ال ای دی هیچ واکنشی ندارد: ماژول در حال جستجو برای اتصال به ماهواره است.
2- ال ای دی هر یک ثانیه چشمک میزند: ماژول به ماهواره متصل شده و موقعیت یابی در حال ثبات است.
تراشههای جی پی اس ساخت uBlox تنوع زیادی دارند. هر کدام براساس فرکانس کاری، سرعت تبادل اطلاعات، بادریت و جریان مصرفی و تعداد اتصال همزمانی ماهوارهای متفاوت هستند. این سه نسخه از تراشههای جی پی اس uBlox در بازار ایران بسیار پر مصرف هستند. در ادامه تفاوت هر کدام را توضیح خواهیم داد.
ماژول جی پی اس Neo-6M
دارای قابلیت اتصال فقط به ماهوارههای GPS است. تا 22 ماهواره را از طریق 50 کانال میتواند پشتیبانی کند. همچنین در -161 dB بالاترین سطح دقت با گرید صنعتی را ارایه میدهد. میزان جریان مصرفی هم در حد 45mA است. ماژول GPS Neo6M دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-6G و NEO-6Q و NEO-6M هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید.
ماژول جی پی اس Neo-7M
این ماژول قابلیت Multi-GNSS را داراست. به این معنی که علاوه بر اتصال به ماهوارههای GPS به دیگر ماهوارهها هم متصل میشود. به صورت عمومی قابلیت اتصال به ماهوارههای آمریکایی و روسی را دارد. ماژول GPS Neo7M دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-7N و NEO-7M است. برای درک تفاوت هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید.
ماژول جی پی اس Neo-M8
این ماژول GPS قابلیت اتصال به انواع بیشتری از ماهوارههای GPS است. این موارد شامل ماهوارههای BeiDou, Galileo, GLONASS, GPS / QZSS هستند. از این جهت ماژول Neo-M8 uBlox دقت بسیار بالاتری به نسبت نسلهای قدیمیتر و سرعت تبادل اطلاعاتی بالاتری هم دارد. به صورت همزمان قابلیت دریافت اطلاعات از سه ماهواره مجزا را دارد. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-M8J و NEO-M8M و NEO-M8N و NEO-M8Q هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید. ماژول GPS NeoM8 دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.