مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد
دوست داشتن

شیلد SIM808 ماژول سیم کارت GSM/GPRS/GPS با آداپتور و آنتن

مرجع:
DKP - 42583
DKP - 42583
نام تجاری:
دسته بندی: سیم کارت و GSM
موجود شد خبرم کن
توضیحات

شیلد ماژول SIM808 GSM کامل با قابلیت مکان یابی SMS / GPS / GPRS

 ماژول های مخابراتی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین ابزارها در پروژه های کنترل از راه دور و اسکادا به شمار می روند. به کمک این ماژول ها می توان در فواصل مختلف به تبادل داده با دستگاه ها پرداخت. از مهم ترین ماژول های مخابراتی می توان به نوع سیم کارتی آن اشاره نمود. ماژول های مخابراتی سیم کارتی با اتصال به شبکه تلفن همراه کشور، به تبادل داده بدون محدودیت فاصله می پردازند.  ماژول سیم کارت یکی از مهم ترین، پرکاربردترین و پر امکانات ترین ماژول مخابراتی سیم کارت به شمار می رود. به کمک این ماژول می توان به سادگی به و از طریق اینترنت، به شبکه تلفن همراه کشور متصل شد. از آنجاییکه این ماژول با اپراتورهای تلفن همراه کشور سازگاری دارد، لذا به سادگی و بدون نگرانی می توان از آن در پروژه  ها استفاده نمود. 

برای راه اندازی ماژول به صورت خام، نیاز به طراحی برد راه انداز دارید. این مورد نیاز به دانش تخصصی در زمینه طراحی مدارات آنالوگ و دیجیتال مخابراتی دارد. اما برد راه انداز قرار گرفته در این صفحه محصول راه اندازی و کار با این ماژول را بسیار ساده می کند. به کمک این برد به سادگی و تنها با اتصال تغذیه می توانید برد را راه اندازی کنید. به طور کلی به کمک این برد در کمترین زمان ممکن، به سادگی و حتی با کمترین دانش فنی می توانید این ماژول را راه اندازی کنید. این ماژول قادر است تا به برقررای تماس صوتی دو طرفه بپردازد. علاوه بر این، این ماژول می تواند ضمن ارسال و دریافت پیامک به شبکه اینترنت GPRS متصل شود. همچنین این ماژول دارای GPS و بلوتوث بر روی خود است. این برد را می توانید به رایانه ها، برد های آردوینوماژول های ESP و سایر میکروکنترلرها نظیر STM32 متصل کنید. از آنجاییکه این برد به صورت شیلد طراحی شده، لذا به سادگی و بدون هیچ سیم کشی بر روی بردهای آردوینو UNO و یا MEGA قرار می گیرد.

 

مشخصات فنی و ویژگی های کلی شیلد ماژول SIM808 GSM کامل با قابلیت مکان یابی SMS / GPS / GPRS

  • قابلیت آپلود و دانلود فایل

  • قابلیت ارسال و دریافت ایمیل

  • قابلیت برقراری تماس صوتی دو طرفه

  • قابلیت اتصال به شبکه اینترنت GPRS

  • قابلیت ارسال و دریافت پیامک فارسی و انگلیسی

  • دارای سوکت تغذیه از طریق آداپتور

  • دارای بلوتوث جهت ارسال و دریافت داده و هندزفری مکالماتی

  • قابلیت موقعیت یابی دقیق به کمک GPS به همراه تعیین سرعت حرکت

  • دارای چراغ های نمایشگر جهت نمایش وضعیت اتصال ماژول به شبکه

 

کاربردهای شیلد ماژول SIM808 GSM کامل با قابلیت مکان یابی SMS / GPS / GPRS

  •  طراحی و پیاده سازی ردیاب های خودرو

  • نمونه سازی اولیه و تست برای تولید محصولات تیراژ انبوه

  • طراحی و پیاده سازی دستگاه های خاص منظوره کنترل از راه دور

  •  نمونه سازی اولیه در طراحی و پیاده سازی گجت های هوشمند

  • یادگیری و شروع به کار با ماژول های سیم کارتی در کمترین زمان و به سادگی

 

توجه: آموزش هایی که در ادامه قرار می گیرد با برد دیگری انجام گرفته، اما با این برد نیز قابل اجراست.

 

آموزش ساخت دستگاه موقیعت یاب با GPS ماژول SIM808 نمایش نقشه

امروزه پروتکل مخابراتی بر بستر ماژول‌های GSM بسیار پر کاربرد شده است. به صورتی که جزء سخت افزارهای مهم در زیر ساخت اطلاعاتی شده اند. پیش از این در وبسایت دیجی اسپارک کار با ماژول sim800l آموزش داده شد، اکنون آموزش کار با ماژول sim808 با پروژه موقعیت یاب با GSP یا همان ردیاب GPS را پیش رو داریم. ماژول GSM Sim808 دارای قابلیت GPS و بلوتوث برای ردیاب GPS می‌باشد. به هنگام کار با ماژول SIM808 با کتابخانه‌های sim808 کار کردم؛ ولی متاسفانه هیچ کدام کارایی لازم برای انجام کار مورد نظر را نداشتند. پس بنده مجبور شدم تمام مراحل را با دستورات سریال انجام دهم.

ادامه این آموزش

 

ساخت دستگاه live location با ماژول GSM / GPS و تراشه Sim808

 پیش از این در آموزش ساخت دستگاه موقیعت یاب با GPS ماژول SIM808 نمایش نقشه روش دریافت موقعیت مکانی با اس ام اس را صحبت کردیم. چنانچه در پروژه‌ای نیاز به دریافت موقع مکانی به صورت لحظه‌ای و با سرعت به روزرسانی مناسب داشته باشیم. نیاز به ماژول GSM و GPS میباشد. برای اینکار باید با استفاده gprs سیم کارت موقعیت مکانی را را در هر لحظه به یک سرور بفرستیم. این روش از سرعت مناسبی برخوردار است. همچنین از لحاظ اجرایی، هزینه کمتری خواهد داشت.

ادامه این آموزش

 

ساخت دستگاه تماس اضطراری با Sim808 ماژول جی اس ام SOS و برد آردوینو

خطر در کمین است! این جمله، یکی از جملات معروفیست که سال ها می شنویم، مهم نیست در چه شرایطی باشید، چه پشت فرمان حین رانندگی، چه در خانه و مشغول استراحت و چه در محل کار و سرگرم فعالیت، هر لحظه ممکن است با یک اتفاق غیر منتظره و خطرناک رو به رو شویم. در این نوع مواقع است که درخواست کمک از دیگران، می تواند ما را در برابر خطر یاری دهد. از طرفی دیگر ممکن است خطر در حال وقوع آنقدر سریع و ناگهانی باشد که حتی فرصت دسترسی به تلفن همراه خود را برای درخواست کمک نداشته باشیم. در این آموزش توسط تماس اضطراری با Sim808، به طراحی یک سامانه کاربردی می پردازیم که به کمک آن، در مواقع حساس، تنها با فشردن یک دکمه، می توانیم علاوه بر تماس با شماره تلفن از پیش تعیین شده، موقعیت مکانی خود را ارسال نماییم. حتی می توان این پروژه را به شکل یک گجت پوشیدنی، مثل یک مچ بند طراحی نمود، یا اینکه  به صورت یک دستگاه کوچک در فروشگاه ها قرار  گرفته و در مواقع اضطراری، با برقراری تماس تلفنی با پلیس و یا همسایگان و افراد دیگر، موقعیت فروشگاه نیز ارسال شود.

ادامه این آموزش

 

کنترل وسایل برقی با اینترنت GPRS ماژول SIM808 با قابلیت ردیابی آنلاین

 ارسال و دریافت داده در بستر اینترنت، سال هاست که جزو روزمره زندگی ما شده است. امروزه به لطف پیشرفت این فناوری قادر هستیم تا اشیا را از راه دور کنترل نماییم. در این آموزش، بر خلاف آموزش پیشین که اتصال به اینترنت از طریق ماژول وای فای ESP8266 صورت گرفت، به کمک ماژول SIM808 به اینترنت متصل شده و امکان کنترل وسایل برقی با اینترنت GPRS فراهم خواهد شد. ماژول SIM808 که قابلیت ارسال و دریافت پیامک و برقراری تماس تلفنی را در خود جای داده، می تواند به شبکه اینترنت متصل شده و همانند ماژول وای فای، به ارسال و دریافت داده بپردازد. در کنار موارد ذکر شده، این ماژول دارای گیرنده GPS بوده و می تواند موقعیت مکانی را تعیین نماید. در مورد ارسال آنلاین موقعیت مکانی به سرور، همکارم در این آموزش، به طور مفصل به این موضوع پرداخته است. در این آموزش هم، ما به کمک برد آردویینو UNO و ماژول SIM808، با ارسال موقعیت مکانی به سرور، برای اولین بار در سطح آموزشی محتوای فارسی، از وب سایتی که پیشتر به همین منظور طراحی کرده ایم، فرمان فعال یا عدم فعال سازی را  به کمک اینترنت ماژول SIM808 دریافت خواهیم نمود.  در نظر داشته باشید که در این آموزش از هیچ یک از کتابخانه های آماده ماژول SIM808 استفاده نشده و خود اقدام به طراحی توابعی در جهت ارتباط با ماژول، نموده ایم.

ادامه این آموزش

 

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
DKP - 42583

مشخصات

ترتیب پایه ها
مطابق چاپ روی برد
فرکانس
850/900/1800/1900 مگاهرتز
جریان مصرفی درحالت فعال
در حدود 50 میلی آمپر
جریان مصرفی درحالت خواب
در حدود 1 میلی آمپر
ارتباط UART
دارد
پهنای باند اینترنت سیم کارت
2g
نظرات(2)
رتبه‌بندی کلی
5
2 نظرات
کیفیت کالا
(5)
ارزش خرید
(5)
سوالات متداول
    با سلام برد هایی که با سیم کارت کار میکنند بابت بحث ریجستری به مشکل بر نمیخورند؟

    با سلام

    ماژول‌های سیم کارتی در طرح رجیستری نیستند. ولی بسیاری از کاربران در راه اندازی به مشکل می‌خورند و بسیاری از این مشکلات ارتباطی با طرح رجیستری ندارند.


    آیا میتوان تغذیه ماژول سیم کارت را مستقیما از پایه‌های آردوینو تامین کرد؟

    با توجه به اینکه ماژول سیم کارت برای اتصال به شبکه و تبادل اطلاعاتی در بستر مخابراتی، به جریان وابسته است. امکان تامین تغذیه آن مستقیما از پایه‌های میکروکنترلر امکان پذیر نیست. بایستی حتما از منبعی مجزا با قابلیت جریان دهی کافی تامین شود. در غیر این صورت مشکلات مختلفی را شاهد خواهید بود. البته در هر مدل ماژول مقدار جریان کشی و ولتاژ کاری ممکن است متفاوت باشد که بایستی براساس نوع ماژول اقدام کنید.


    برای تامین اینترنت با ماژول سیم کارت چی باید تهیه کنم؟

    ماژول‌های سیم کارتی قابلیت اتصال به شبکه مخابراتی را دارند. از اینرو امکان بهره برداری از کلیه قابلیت‌های یک سیم کارت را هم دارند. استفاده از اینترنت سیم کارت هم یکی از این موارد است. در بسیاری از پروژه‌های مختلف نیاز به کارگیری اینترنت برای تبادل اطلاعات وجود دارد. پهنای باند اینترنت ماژول سیم کارت براساس کاربری که مد نظر دارید، بایستی انتخاب شود. ماژول سیم کارت Sim800L دارای پهنای باند 2g است. بنابراین اگر در پروژه‌ای به ماژول اینترنت سیم کارت نیاز باشد، می‌توان از آن برای ارسال اطلاعات سبک مانند Text استفاده کرد. در کل براساس پهنای باند مورد نیاز پروژه بایستی ماژول سیم کارتی را انتخاب کرد. 

    اما برای استفاده از اینترنت سیم کارت به صورت مودم همراه برای سیستم‌های کامپیوتری شخصی، توصیه نمی‌شود. با توجه به اینکه ماژول سیم کارت نیازمند بردهای میکروکنترلر جهت راه اندازی هستند و پهنای باند محدودی دارند، برای استفاده از اینترنت سیم کارت به عنوان مودم، توصیه نمی‌شود. 


    همراه با ماژول sim800l چه قطعاتی باید تهیه کنم؟

    ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:

    • ماژول sim800l
    • سیم کارت
    • منبع تغذیه
    • آنتن GSM
    • کابل USB به سریال
    • خازن 1000 میکروفاراد
    • ماژول کاهنده LM2596

    علت روشن نشدن ال ای دی ماژول جی پی اس چیست؟ اگر روشن نشود به معنی آسیب دیدن ماژول است؟

    ماژول GPS زمانی که بتواند به ماهواره‌ها متصل شود. از طریق ال ای دی روی برد وضعیت را مشخص می‌کند. به طور کلی دو وضعیت برای ال ای دی مازول جی پی اس مدل Neo6M وجود دارد. 

    1- ال ای دی هیچ واکنشی ندارد: ماژول در حال جستجو برای اتصال به ماهواره است.

    2- ال ای دی هر یک ثانیه چشمک می‌زند: ماژول به ماهواره متصل شده و موقعیت یابی در حال ثبات است.


    تفاوت ماژول Neo-6M و ماژول Neo-7M و ماژول Neo-M8 چیست؟

    تراشه‌های جی پی اس ساخت uBlox تنوع زیادی دارند. هر کدام براساس فرکانس کاری، سرعت تبادل اطلاعات، بادریت و جریان مصرفی و تعداد اتصال همزمانی ماهواره‌ای متفاوت هستند. این سه نسخه از تراشه‌های جی پی اس uBlox در بازار ایران بسیار پر مصرف هستند. در ادامه تفاوت هر کدام را توضیح خواهیم داد. 

    ماژول جی پی اس Neo-6M

    دارای قابلیت اتصال فقط به ماهواره‌های GPS است. تا 22 ماهواره را از طریق 50 کانال می‌تواند پشتیبانی کند. همچنین در -161 dB بالاترین سطح دقت با گرید صنعتی را ارایه می‌دهد. میزان جریان مصرفی هم در حد 45mA است. ماژول GPS Neo6M دارای اینترفیس‌های ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-6G و NEO-6Q و NEO-6M هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژول‌ها مراجعه کنید.

    ماژول GPS neo6m - دانشجو کیت

    ماژول جی پی اس Neo-7M

    این ماژول قابلیت Multi-GNSS را داراست. به این معنی که علاوه بر اتصال به ماهواره‌های GPS به دیگر ماهواره‌ها هم متصل می‌شود. به صورت عمومی قابلیت اتصال به ماهواره‌های آمریکایی و روسی را دارد. ماژول GPS Neo7M دارای اینترفیس‌های ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-7N و NEO-7M است. برای درک تفاوت هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژول‌ها مراجعه کنید.

    ماژول gps neo7m ساخت ublox - دانشجو کیت

    ماژول جی پی اس Neo-M8

    این ماژول GPS قابلیت اتصال به انواع بیشتری از ماهواره‌های GPS است. این موارد شامل ماهواره‌های BeiDou, Galileo, GLONASS, GPS / QZSS هستند. از این جهت ماژول Neo-M8 uBlox دقت بسیار بالاتری به نسبت نسل‌های قدیمی‌تر و سرعت تبادل اطلاعاتی بالاتری هم دارد. به صورت همزمان قابلیت دریافت اطلاعات از سه ماهواره مجزا را دارد. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-M8J و NEO-M8M و NEO-M8N و NEO-M8Q هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژول‌ها مراجعه کنید.  ماژول GPS NeoM8 دارای اینترفیس‌های ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است.


    با سلام و عرض ادب برای تغذیه همزمان sim800l با باتری شارژی و آداپتور از چه نوع باتری و چه ماژولی باید استفاده کنیم؟

    با سلام

    برای این منظور بایستی تقسیم ولتاژی انجام دهید. برای این منظور دو منبع تغذیه لازم است. یکی باتری و دیگری آداپتور، آداپتور اقدام به شارژ باتری‌ها و باتری‌ها هم به صورت مجزا اقدام به تامین تغذیه برد می‌کنند. در این وضعیت دو حالت وجود دارد. یکی اینکه باتری و آداپتور به صورت همزمان در مدار باشند که در اثر قطع شدن برق شهری، مدار از طریق باتری لیتیومی تامین شود. حالت دوم به این صورت خواهد بود که آداپتور صرفا به عنوان شارژر باتری ها در مدار قرار بگیرد. 

    لینک کالاهای مورد نیاز

    ماژول شارژر باتری لیتیومی 18650 سه چیپ TP4056

    باتری لیتیوم یون LI-IO 2200 میلی آمپر 18650

    جاباتری تکی باتری لیتیوم یون 18650

    شرح اتصالات

    باتری را در جاباتری قرار داده و سپس به پایه‌های B+ و B- روی ماژول شارژر سه چیپ TP4056 متصل کنید. خروجی ماژول شارژر را به ماژول سیم کارتی متصل کنید. برای شارژ کردن باتری هم از بخش + - یا درگاه USB ولتاژ 5 ولت را تامین کنید. به این روش حالت دوم تقسیم ولتاژی که در ابتدای متن اعلام شد را پیاده سازی می‌کنید.


    آیان امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با میکروپایتون وجود دارد؟

    امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایه‌های GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.


    چه جوری از میکروکنترلر ESP32 برای ساخت یک سیستم کنترل دما استفاده کنیم؟ برنامه نویسی پیچیده است؟

    برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:

    یک برد میکروکنترلر ESP32

    یک سنسور دما مثل DHT DS18B20

    یک المان سرد کننده

    با استفاده از کتابخانه DHT.h، می‌توانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، می‌توانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.

    در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال داده‌ها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید. 


خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:
محصولات مرتبط

ارتباطات

فرکانس
850/900/1800/1900 مگاهرتز
ارتباط UART

ویژگی های فنی

ترتیب پایه ها
مطابق چاپ روی برد

سایر ویژگی‌ها

جریان مصرفی درحالت فعال
در حدود 50 میلی آمپر
جریان مصرفی درحالت خواب
در حدود 1 میلی آمپر
پهنای باند اینترنت سیم کارت
2g
2,500,000 تومان
در این کیت 5 مدار آموزشی کنترل سطح مخزن آب ،آبیاری خودکار گل و باغچه ،دزدگیر منزل ،تهویه خودکار ،لامپ هوشمند بصورت کاردستی الکترونیک برای دانش آموزان و بدون نیاز به لحیم کاری و تجهیزات خاص به همراه DVD آموزش ویدئویی...
7,800,000 تومان
ماکت یک کیت مونتاژ شده مجموعه کامل و آماده جهت آموزش و یادگیری هوشمندسازی منازل و ساختمانهاست، با استفاده از اپلیکیشن بلوتوث موبایل سنسورهای ماکت را فعال میکنید و عملکرد هر ماژول بصورت آلارم هشدار بازر یا نمایش بر روی...
نوشته‌های مرتبط

فهرست

تماس با دانشجو کیت

ساعت تماس همه روزه از 9 صبح تا 5 عصر (بجز روزهای تعطیل) البته فروشگاه ما به صورت آنلاین است و می‌توانید خریدتان را انجام دهید. اما اگر سوالی داشتید که به تماس تلفنی نیاز داشت، فقط در ساعت‌های اعلام شده در خدمتیم.

021-88857245

021-88856524

031-32211313

 

شماره روبیکا و ایتا، فقط پیام، پاسخ به سوالات قبل از خرید و دریافت تصاویر کالاها

09375076606

 

ارسال سریع تهران (تحویل همان روز)

تمامی شهرهای ایران با پست

بخش قوانین ارسال و قوانین خرید را مطالعه کنید.

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم