ریموت کنترل رادیویی تک کانال 220 ولت
ریموت کنترل تک کانال به همراه یک ریموت طرح بتا رادیویی وسیله ای برای کنترل هر وسیله الکتریکی است. این گیرنده رادیویی که در فرکانس 433 مگاهرتز کار میکند و با اندازه بسیار کوچک قابلیت نصب در هر مکانی را دارد.
ریموت کنترل رادیویی تک کانال 220 ولت اسکای نیک
گیرنده رادیویی تک کانال 220 ولت کدلرن یک ماژول کنترل از راه دور است که به وسیله این ماژول میتوانید همه وسایل الکتریکی خود را کنترل کنید. کار کردن با این ماژول کنترل از راه دور بسیار ساده است و به علت حجم کوچکش قابلیت نصب در هر جایی را دارد. از ویژگی های بارز این ریموت کنترل رادیویی به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- امکان استفاده از خروجی با ولتاژهای دلخواه. یعنی شما میتوانید با این ماژول رادیویی هر جریان الکتریکی را کنترل کنید. به عنوان مثال جریال 12 ولت DC را میتوانید کنترل کنید.
- امکان کار کردن در حالت های کاری مختلف. یعنی ریموت کنترل رادیویی تک کانال در سه مد کاری که برایش تعریف شده میتواند کار کند. (در پایین مدهای کاری را توضیح خواهیم داد.)
- برد 150 متر
- تعریف هر دکمه از ریموت کنترل رادیویی برای هر گیرنده. با هر ریموت کنترل چهار کانال طرح بتا شما میتوانید چهار گیرنده رادیویی را کنترل کنید.
نصب و راه اندازی ماژول رادیویی لرنینگ
برای نصب و راه اندازی این ریموت کنترل فقط کافی است دو سیم قهوه ای و آبی را به برق شهر وصل کنید. توجه داشته باشید که با انجام این کار ال ای دی وضعیت در ابتدا چند بار پشت سرهم چشمک میزند و سپس به فاصله زمانی سه ثانیه چشمگ خواهد زد.
برای لرن کردن ریموت کنترل فقط کافی است که به مدت سه ثانیه دکمه لرن تعبیه شده بر روی گیرنده را نگه دارید تا ال ای دی وضعیت سریع چشمک بزند که این نشادن دهنده رفتن به حالت لرن است. حال در این مرحله فقط کافی است دکمه ای که میخواهید با گیرنده ست کنید را فشار دهید تا چراغ وضعیت چند بار پشت سر هم چشمک بزند و ست شدن ریموت کنترل و ماژول را تایید کند.
پاک کردن حافظه گیرنده رادیویی تک کانال 220 ولت : برای انجام این کار دو روش وجود دارد.
- پاک کردن کل حافظه (ریست کردن ریموت کنترل) : برای انجام این کار دکمه لرن را نگه دارید و گیرنده رادیویی را به برق وصل کنید. با انجام این کار ال ای دی وضعیت به مدت ده ثانیه روشن میماند و سپس خاموش میشود. با انجام این کار کل حافظه دستگاه پاک خواهد شد.
- پاک کردن ریموت کنترل از قبل تعریف شده ( پاک کردن فقط یک ریموت) : دکمه لرن ماژول را به مدت سه ثانیه نگه دارید تا چراغ نشانگر به حالت چشمک زن برود. سپسس یکی از دکمه های ریموت کنترل رادیویی را فشار دهید. اگر ال ای دی وضعیت چند بار به صورت سریع چشمک زد ریموت کنترل مورد نظر از حافظه دستگاه پاک شده است.
مدهای کاری ریموت کنترل لرنینگ : همان طور که پیشتر اشاره شد، برای این ماژول سه مد کاری مختلف تعریف شده است و شما بسته به نیاز خود میتوانید از هر کدام که خواستید استفاده کنید. مدهای کاری ریموت رادیویی به شرح زیر است.
- مد حافظه دار : در این حالت با فشار دادن دکمه لرن شده، گیرنده حالت خود را عوض میکند. یعنی اگر روشن بود، خاموش میشود و اگر خاموش بود، روشن میشود.
- مد لحظه ای : در این حالت با فشار دادن دکمه لرن شده، رله به مدت یک ثانیه روشن میماند. و بعد از آن قطع میشود.
- مد دزدگیر : در این حالت با فشردن کلید A روی ریموت، رله گیرنده وصل میشود و فشردن B قطع میشود.
توجه داشته باشید که با سه بار فشار دادن روی دکمه لرن میتوانید بین مدهای کاری سوییچ کنید.
کاربرد های ماژول کنترل از راه دور
- باز و بسته کردن درب منازل، ویلاها و باغ ها
- کنترل کردن پمپ های آب
- روشن خاموش کردن لامپ، پروژکتور، لوستر و …
- و ….
مشخصات
- کشور سازنده
- ایران
- مدولاسيون رادیویی
- ASK
- فرمت آموزش
- دارای دفترچه راهنما
- فرکانس کاری
- 433MHz
- تعداد کانال
- 1 کانال
- ولتاژ رله
- 220 ولت
- جریان خروجی رله
- 10 آمپر
- نوع رله گیرنده
- ریموت رادیویی
- کاربری ریموت کنترل
- عمومی (چند کاره)
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.