ماژول رله 12 ولت دو کاناله NoBrand با اپتوکوپلر Relay Module
ماژول رله 12 ولت دو کاناله
ماژول های رله برای ارسال فرمان بردهای کنترلر از جمله میکرو و آردوینو و ... به یک وسیله دیگر که توان الکتریکی بالاتری دارد، استفاه می شود. ماژول رله 12 ولت 2 کانال، یک ماژول فوق العاده کاربردی جهت فرمان به وسایل برقی در خروجی است. کانال های ورودی این ماژول ها کاملا شبیه به ماژول رله معمولی و دارای ترمینال سه کاناله می باشند؛ به طوریکه یکی ولتاژ مثبت و دیگری زمین مدار و یکی دیگر از کانال ها برای ارسال فرمان به رله تعبیه شده است. این رله را می توانید به بردهای آردوینو و ARM متصل کرده و خروجی بدون صدا، آرک و... داشته باشید. از طرف دیگر با توجه به وجود اپتوکوپلر روی این ماژول، مدار فرمان از مدار قدرت ایزوله خواهد شد.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی ماژول رله 12 ولت دو کانال
- دارای اپتوکوپلر جهت کاهش نویز
- دارای دو کانال جهت کنترل دو وسیله برقی
- دارای ولتاژ ورودی 12 ولت جهت فرمان به خروجی
- دارای ترمینال پیچی جهت اتصال آسان ورودی ها و خروجی ها
- قابلیت اتصال آسان به بردهای پردازشی نظیر بردهای آردوینو و سایر میکروکنترلرها نظیر ARM
کاربردهای ماژول رله 12 ولت دو کانال
- کنترل درب های برقی
- سنسورهای روشنایی راهروها
- کنترل موتورها(متناسب با توان رله)
- استفاده در سیستم های کنترل پیامکی رله
- کنترل انواع وسایل برقی نظیر لامپ ها(متناسب با توان رله)
- قابلیت به کار گیری در خانه های هوشمند جهت کنترل وسایل برقی
آموزش استفاده از رله Relay در پروژههای الکترونیک و اینترنت اشیا IOT
در کلیه صنایع و یا زندگی روزمره، عملیات کنترل از راه دور توسط مدارهای الکترونیکی صورت میگیرد. زمانی بود که گفته میشد با علم الکترونیک میتوان توسط یک کلید ساده و کوچک، جرثقیل غولپیکر را جابجا کرد. این عملیات کنترل از عمده قطعات الکترونیک تشکیل شدهاست. چندین پروتکل کنار هم قرار میگیرند و در نهایت به مدار دیگری فرمان داده میشود. اینکه فرمان از یک مدار کوچک و ضعیت به مدار بزرگتر با جریان و ولتاژ کاری بیشتری منتقل میشود، از چند تکنولوژی متفاوت استفاده میکند. یکی از این روشها استفاده از رله Relay میباشد. با عبور جریان الکتریکی از داخل رله، همانند یک کلید عمل میکند. در خروجی میتواند یک مدار دیگر را به حالت باز یا بسته تبدیل کند.
مشخصات
- سایر توضیحات
- دارای اپتوکوپلر
- تعداد کانال
- 2 کانال
- ولتاژ رله
- 12 ولت
- جریان خروجی رله
- 10 آمپر
- نوع رله
- میلون
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.