بسته 10 عددی رله تک کانال 5 ولت NoBrand
ماژول رله تک کانال بدون برند 5 ولت NoBrand
برای کنترل وسایل برقی به رله نیاز است. ماژول رله یکی از ابزارهای مورد نیاز برای پیاده سازی پروژههای مختلف کنترل وسایل برقی و هوشمند سازی است. به عبارتی توسط ماژول رله فرمان از یک میکروکنترلر ساده به وسایل الکتریکی پرمصرف داده میشود. این ماژول دارای یک عدد رله از نوع میلون است. خروجی رله توسط ترمینال 3 پایه روی ماژول قرار گرفته است. ورودی ماژول رله تک کانال به ولتاژ 5 ولت نیاز دارد. از یک پایه دیجیتال امکان فرمان گرفتن را دارد. رله به کار رفته در این ماژول از نوع بوبین دار است. توان مصرفی اسمی 10 آمپر است. البته در این ماژول رله از قطعه بدون برند استفاده شده است. با توجه به قیمت کمتری که دارد، مناسب برای پروژهها و نمونه سازی خواهد بود. از آنجاییکه این رله به ولتاژ 5 جهت راه اندازی نیاز دارد، بنابراین به سادگی و از طریق بردهای آردوینو و سایر میکروکنترلرهای 5 ولتی، قابل راه اندازی خواهد بود.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی ماژول رله تک کانال 5 ولت
یک کانال جهت دریافت فرمان
ولتاژ کاری 5 جهت تریگ شدن
دارای پین هدر نری جهت اتصال کابل به آردوینو
دارای دو LED جهت نمایش تغذیه و وضعیت رله
قابلیت تحمل 10 آمپر در خروجی(به صورت اسمی)
دارای ترمینال پیچی جهت اتصال کابل های خروجی
سازگاری کامل با بردهای آردوینو و سایر میکروکنترلرهای 5 ولتی
قابلیت تحمل ولتاژ تا 250 ولت AC در خروجی(به صورت اسمی)
کاربردهای ماژول رله تک کانال 5 ولت
کنترل درب های برقی
درب های الکترونیکی
سنسورهای روشنایی راهروها
کنترل موتورها(متناسب با توان رله)
کنترل انواع وسایل برقی نظیر لامپ ها(متناسب با توان رله)
الزامات و نکات فنی ماژول رله تک کانال 5 ولت
1- در هنگام اتصال موتورهای الکتریکی به رله، در رابطه با جریان اولیه راه اندازی موتور، دقت نظر لازم را در نظر داشته باشید.
2- در صورتیکه قصد اتصال بارهای سلفی نظیر موتورها را به خروجی دارید، حتما از اپتوکوپلر بین رله و برد آردوینو و یا سایر میکروکنترلرها، استفاده کنید.
3- جهت تعیین وضعیت Normal Open یا Normal Close رله، مولتی متر را بر روی تست دیود قرار داده و یک پراب آن را به پایه COM رله و دیگری را به پایه NC رله متصل کنید. چنانچه صدای بوق مالتی متر شنیده شد، رله در حالت عادی Normal Close بوده و در غیر اینصورت، Normal Open خواهد بود. توجه کنید که برای تست این مورد، تغذیه ماژول رله قطع بوده و هیچ باری بر روی خروجی آن، قرار نداشته باشد.
آموزش شماره 1: استفاده از رله Relay در پروژههای الکترونیک و اینترنت اشیا IOT
رله معمولی دارای بوبین که از پرکاربردترین نوع است. در خروجی دارای ۳ پایه میباشد. پایه وسط مشترک و دو پایه کناری یکی NO به مفهوم Normally Open یعنی به صورت پیش فرض در حالت باز قرار دارد. پایه دیگر NC به مفهوم Normally Close یعنی به صورت پیش فرض در حالت بسته قرار دارد. خروجی رله به صورت کلید میان راهی بین یکی از سیمها قرار میگیرد.
آموزش شماره 2: پروژه کنترل وسایل از طریق DTMF ماژول SIM800L و میکروکنترلر STM32
کنترل وسایل از راه دور همیشه یکی از دغدغه های بشر بوده است. برای کنترل از راه دور راه های مختلفی اختراع شده است. یکی از راه های جالب کنترل از راه دور استفاده از قابلیت DTMF ماژول SIM800L است. در ادامه آموزش های راه اندازی ماژول SIM800L با میکروکنترلر STM32، در این آموزش قصد داریم تا نحوه کنترل وسایل از طریق قابلیت DTMF ماژول SIM800L با استفاده از میکروکنترلر STM32 را توضیح دهیم.
آموزش شماره 3: کنترل رله بلوتوث از طریق ماژول بلوتوث HC-05 با میکروکنترلر Atmega8
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی حس راحت طلبی انسان نیز قوی تر شده است. امروزه انسان به کنترل از راه دور بیش از پیش به علاقه مند شده است زیرا باعث راحتی در انجام امور ، شخصی سازی و همچنین قیمت کمتر و کارایی بالاتری نسبت به روش های قدیمی را دارد. بلوتوث یکی از همین وسیله هاست که باعث کنترل تمام وسایل برقی میشود. در این آموزش قصد کنترل رله بلوتوث با at mega 8 از طریق ماژول بلوتوث hc-05 را داریم.
آموزش شماره 4: کنترل وسایل برقی با اینترنت GPRS ماژول SIM808 با قابلیت ردیابی آنلاین
ارسال و دریافت داده در بستر اینترنت، سال هاست که جزو روزمره زندگی ما شده است. امروزه به لطف پیشرفت این فناوری قادر هستیم تا اشیا را از راه دور کنترل نماییم. در این آموزش کمک برد آردویینو UNO و ماژول SIM808، با ارسال موقعیت مکانی به سرور، برای اولین بار در سطح آموزشی محتوای فارسی، از وب سایتی که پیشتر به همین منظور طراحی کرده ایم، فرمان فعال یا عدم فعال سازی را به کمک اینترنت ماژول SIM808 دریافت خواهیم نمود.
مشخصات
- نوع ماژول
- رله
- ابعاد فیبر
- 17 * 43 میلی متر
- ابعاد
- 43x17mm
- نوع ال ای دی
- معمولی پایه دار
- دمای نگهداری
- 40- تا 85+ درجه سانتی گراد
- ترتیب پایه ها
- با توجه به چاپ راهنما روی فیبر
- سازنده
- NoBrand
- کشور سازنده
- چین
- نوع کانکتور
- ترمینال پیچی
- تعداد خروجی
- یک عدد رله
- تعداد کانال
- 1 کانال
- ولتاژ رله
- 5 ولت
- جریان خروجی رله
- 10 آمپر
- نوع رله
- میلون
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.