توجه: قیمت و موجودی به روز است و فروش حضوری نداریم. ساعات پاسخگویی از 9 تا 4 عصر
ساعت تماس همه روزه از 9 صبح تا 5 عصر (بجز روزهای تعطیل) البته فروشگاه ما به صورت آنلاین است و میتوانید خریدتان را انجام دهید. اما اگر سوالی داشتید که به تماس تلفنی نیاز داشت، فقط در ساعتهای اعلام شده در خدمتیم.
شماره روبیکا و ایتا، فقط پیام، پاسخ به سوالات قبل از خرید و دریافت تصاویر کالاها
ارسال سریع تهران (تحویل همان روز)
تمامی شهرهای ایران با پست
بخش قوانین ارسال و قوانین خرید را مطالعه کنید.
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستم
تو اطلاعات بیشتر ولتاژ اشتباه نوشتین!
با سلام
سپاس از پیگیری شما، اصلاحات انجام شد.
خروجی مگه 12 ولت dc نیست؟
با سلام
بله 12 ولت DC است.
سلام یک چراغ مسافرتی دارم 72تا اس ام دی داره، سه تا باطری کتابی سیاه رنگ میخوره که خراب شده هیچ علامتی ونوشته ای هم نداره. مدار شارژش هم گفتن خراب شده. چطور بفهمم باطری چند ولت وچند آمپرمیخوره وماژول شارژ چی بگیرم وآیا مقرون به صرفه هست. چون میگن همون نو هم بخری باطریهاش زود خراب میشه.
با سلام
کاربر گرامی سوال شما ارتباطی با این کالا ندارد. لطفا مساعدت فرمایید و این مورد را از طریق بخش مشاوره قبل از خرید در پرتال پشتیبانی پیگیری کنید.
سلام
این مبدل کاهنده ۲۲۰ به ۱۲
ورودی ۲۲۰ از قسمت +- که نوشته شده هست
با سلام
خیر، ورودی ماژول همان بخشی است که شیار بین دو پایه قرار دارد. دقت داشته باشید که اتصالات دقیق و بی نقص باشد. در غیر این صورت ممکن است با مشکل مواجه شوید.