دماسنج پنلی با نمایشگر سون سگمنت 12 ولت با سنسور NTC Temperature Display
دماسنج پنلی 12 ولت
سنجش و نمایش دمای محیط، امری مهم در صنایع، پروژه ها و حتی زندگی روزمره است. با اندازه گیری دقیق دمای محیط، می توانید فرایند های مختلف را تنظیم کنید. به عنوان مثال در یک گلخانه، با آگاهی از دمای محیط، می توان رشد گیاهان را کنترل نمود. در مثالی دیگر، کنترل دما در دستگاه های جوجه کشی، امری مهم و حیاتی تلقی می گردد. ماژول دماسنج روپنلی، یک دماسنج با دقت بالاست. به کمک این دستگاه می توانید به سادگی و بدون نیاز به هیچ دانش تخصصی در زمینه برق، دمای محیط را اندازه گیری کنید. برای راه اندازی و کار با این ماژول، کافیست تغذیه 12 ولت را به کابل های برد، با رعایت پلاریته، متصل کنید. دستگاه بلافاصله فعال شده و شروع به اندازه گیری دما خواهد نمود. از دیگر ویژگی های این ماژول، می توان به نمایشگر سون سگمنت، اشاره نمود. پس از آنکه تغذیه دستگاه متصل شد، دمای محیط اندازه گیری شده و بر روی نمایشگر، نمایش داده خواهد شد. این دستگاه جهت اندازه گیری دما، از سنسور قدرتمند و با دقت بالای NTC استفاده می کند. این سنسور که دارای کابل نیز هست، می تواند دمای محیط را با فابلیت اطمینان بالایی اندازه گیری نماید. این دستگاه دارای قاب بوده که ابعاد آن برابر با 4.7 * 1.7 سانتی متر و ارتفاع ماژول 2.8 سانتی متر میباشد.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی دماسنج پنلی 12 ولت
ولتاژ کاری 12 ولت
دارای قاب پلاستیکی
دارای نمایشگر سون سگمنت
راه اندازی آسان و سریع، بدون نیاز به هیچ ابزار جانبی
مجهز به سنسور دمای پایدار و کارای NTC به همراه کابل
کاربردهای دماسنج پنلی 12 ولت
نمایش دما در منازل و ادارات
نمایش دما در محیط های گلخانه
نمایش دمای داخلی کابین خودروها
نمایشگر دما جهت تست مواد مختلف
نمایش دمای محیط در سال های مختلف
طراحی و پیاده سازی نمایشگرهای دمای قابل حمل
الزامات فنی و نکات راه اندازی دماسنج پنلی 12 ولت
1- در اتصال منبع تغذیه به ماژول، دقت نظر لازم را از جهت اتصال صحیح پلاریته در نظر داشته باشید.
2-جهت راه اندازی و کار این برد، می بایست از یک منبع تغذیه پایدار و کارا استفاده نمایید. به عنوان مثال، این منبع تغذیه می تواند بسیار مفید باشد.
3- با اتصال باتری های لیتیمی به این ماژول، می توانید یک نمایشگر دما با قابلیت حمل بسازید. برای این مورد نیاز به ماژول افزاینده و کاهنده ولتاژ خواهید داشت. شماتیک زیر نحوه سیم کشی را نمایش می دهد. جهت شارژ باتری نیز می توانید از این ماژول شارژر استفاده نمایید.
آموزش : افزایش ولتاژ باتری های لیتیومی جهت تغذیه با ماژول XL6009
باتری ها یکی از پرکاربردترین منابع تغذیه سیستم های مختلف به شمار می آیند. به کمک باتری میتوان در موقعی که جریان برق در دسترس نیست، سیستم را تغذیه و راه اندازی کنیم. باتری های لیتیمی، از پرکاربردترین باتری ها جهت تغذیه سیستم های امبدد به شمار می روند. از مزایای این نوع باتری ها می توان به وزن کم و ابعاد کوچک اشاره نمود. در کنار این، باتری های لیتیم پلیمری از وزن سبک تر و حجم بالاتر نسبت به نوع لیتیم یونی برخوردار هستند. بازه ولتاژ باتری های لیتیمی تک سلول در حدود ۳٫۴ تا ۴٫۲ ولت قرار می گیرد. این بازه به ازای تخلیه کامل تا فول شارژ تعریف می شود. از آنجاییکه تغذیه اکثر بردها نظیر رزبری پای ۵ولت است، لذا تغذیه این بردها با باتری دچار مشکل خواهد شد. در این آموزش به بررسی نحوه تامین تغذیه ۵ ولت و یا بیشتر به کمک باتری های لیتیمی می پردازیم.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- نوع ماژول
- دماسنج - Thermometer
- ابعاد فیبر
- 4.7 * 1.2 سانتی متر
- سطح تجربه مورد نیاز
- مبتدی
- ابعاد
- 47x23x17mm
- ولتاژ مورد نياز
- 12 ولت DC
- نوع LCD
- سون سگمنت
- صفحه نمایش لمسی
- ندارد
- نوع سنسور
- دما
این برد یک ترموستات دمایی است. برای درخواست مورد نظرتان قابل استفاده است. ولتاژ AC همان برق 220 است.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.