شیلد سیم کارت sim800C مخصوص رزبری پای Raspberry Pi GSM Shield با آنتن شیلد GSM
شیلد سیم کارت Sim800C رزبری پای
برد رزبری پای Raspberry Pi با قابلیت های منحصر به فردی که دارد، تحول عظیمی در دنیای الکترونیک رقم زده است. در این بین توسط ماژولهای مخابراتی شرکت سیمکام از جمله ماژول sim800c، امکان برقراری ارتباط بیسیم و اتصال به شبکه تلفن همراه فراهم شده است. توسط ماژول های سیم کارت امکان برقراری تماس تلفنی، ارسال و دریافت پیامک و حتی اتصال به شبکه جهانی اینترنت در دسترس کاربران سراسر دنیا فراهم گردیده است. شیلد SIM800C رزبری پای تغذیه خود را توسط برد رزبری پای تامین کرده و به همین دلیل دیگر پیچیدگی های تامین تغذیه و سیم کشی های مربوط به ارسال و دریافت داده وجود نخواهد داشت. شیلد sim800c از رابط UART TTL level استفاده کرده و از بادریت 2400-115200 پشتیبانی میکند. سوکت سیم کارت Micro sim card میباشد. رابط تغذیه 2.54mm pin or MICRO USB است و از طریق کابل micro usb برق شیلد قابل تامین است.
آموزش اول: ارسال SMS با شیلد Sim800c رزبری پای
در این آموزش قصد داریم ضمن راه اندازی اولیه برد رزبری پای، آن را به ماژول Sim800C متصل کرده و سپس دمای پردازنده را به کاربر از طریق پیامک ارسال کنیم. در این پروژه، جهت تسریع روند اجرا و کاهش سیمکشی بین برد رزبری پای و ماژول SIM800C، از شیلد رزبری پای SIM800C استفاده شده است. در این پروژه، از ابزار برنامهنویسی که خود سیستم عامل لینوکس در اختیار ما قرار میدهد، shell script استفاده مینماییم. برای تعریف و تشریح این ابزار، این موضوع را در نظر بگیرید که سیستم عامل لینوکس، دارای دستور العملهای بسیاری است که هرکدام وظیفهای را انجام میدهند.
آموزش دوم: کنترل وسایل برقی با پیامک توسط شیلد سیم کارت Sim800C رزبری پای
در این آموزش توسط برد رزبری پای و شیلد سیم کارت SIM800C از طریق پیامک وسایل برقی را کنترل میکنیم. برای اینکار نیاز به یک رله خواهیم داشت. برای برنامه نویسی، از محیط shell script سیستم عامل لینوکس، استفاده می نماییم. همچنین از نرم افزار gammu، به عنوان یک واسط، جهت ارتباط با واحد مخابراتی، بهره خواهیم برد. به منظور ایجاد پروژه، در محیط ترمینال، یک فایل با نام دلخواه، مثلا gpio به کمک ابزار ویرایش متن نانو، به صورت nano gpio باز نمایید.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- GPS - GSM
- نوع شیلد
- شیلد رزبری - Raspberry Shield
- تعداد فیبر
- 1 عدد
- سطح تجربه مورد نیاز
- پیشرفته
- ولتاژ مورد نياز
- 5 تا 18 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- چاپ دورو متالیزه
- دمای کاری
- 25- تا 85 + درجه سانتی گراد
- چاپ مس
- دارای چاپ آبی
- تعداد پایه ها
- 5 پایه
- ترتیب پایه ها
- R - T - VMCU - GND - VCC
- سازنده
- UNU
- کشور سازنده
- چین
- نوع کانکتور
- پین هدر
- پروتکل ارتباطی
- serial
- ارتباط UART
- دارد
- تعداد پورت USB
- ندارد
- پردازنده
- sim800C
- سایر توضیحات
- پشتیبانی از ارسال و دریافت مسیج - تلفن - GPRS- GPS - پروتکل HTTP , DTMF و MMS
- سایر قابلیتها
- دارای ماژول usb-Ttl برای اتصال به کامپیوتر - دارای میکرو سیم -
- منبع تامین انرژی
- الکتریسیته
- نسخه رزبری پای
- لوازم جانبی رزبری
- پهنای باند اینترنت سیم کارت
- 2g
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
با سلام
ماژولهای سیم کارتی در طرح رجیستری نیستند. ولی بسیاری از کاربران در راه اندازی به مشکل میخورند و بسیاری از این مشکلات ارتباطی با طرح رجیستری ندارند.
با توجه به اینکه ماژول سیم کارت برای اتصال به شبکه و تبادل اطلاعاتی در بستر مخابراتی، به جریان وابسته است. امکان تامین تغذیه آن مستقیما از پایههای میکروکنترلر امکان پذیر نیست. بایستی حتما از منبعی مجزا با قابلیت جریان دهی کافی تامین شود. در غیر این صورت مشکلات مختلفی را شاهد خواهید بود. البته در هر مدل ماژول مقدار جریان کشی و ولتاژ کاری ممکن است متفاوت باشد که بایستی براساس نوع ماژول اقدام کنید.
ماژولهای سیم کارتی قابلیت اتصال به شبکه مخابراتی را دارند. از اینرو امکان بهره برداری از کلیه قابلیتهای یک سیم کارت را هم دارند. استفاده از اینترنت سیم کارت هم یکی از این موارد است. در بسیاری از پروژههای مختلف نیاز به کارگیری اینترنت برای تبادل اطلاعات وجود دارد. پهنای باند اینترنت ماژول سیم کارت براساس کاربری که مد نظر دارید، بایستی انتخاب شود. ماژول سیم کارت Sim800L دارای پهنای باند 2g است. بنابراین اگر در پروژهای به ماژول اینترنت سیم کارت نیاز باشد، میتوان از آن برای ارسال اطلاعات سبک مانند Text استفاده کرد. در کل براساس پهنای باند مورد نیاز پروژه بایستی ماژول سیم کارتی را انتخاب کرد.
اما برای استفاده از اینترنت سیم کارت به صورت مودم همراه برای سیستمهای کامپیوتری شخصی، توصیه نمیشود. با توجه به اینکه ماژول سیم کارت نیازمند بردهای میکروکنترلر جهت راه اندازی هستند و پهنای باند محدودی دارند، برای استفاده از اینترنت سیم کارت به عنوان مودم، توصیه نمیشود.
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
با سلام
برای این منظور بایستی تقسیم ولتاژی انجام دهید. برای این منظور دو منبع تغذیه لازم است. یکی باتری و دیگری آداپتور، آداپتور اقدام به شارژ باتریها و باتریها هم به صورت مجزا اقدام به تامین تغذیه برد میکنند. در این وضعیت دو حالت وجود دارد. یکی اینکه باتری و آداپتور به صورت همزمان در مدار باشند که در اثر قطع شدن برق شهری، مدار از طریق باتری لیتیومی تامین شود. حالت دوم به این صورت خواهد بود که آداپتور صرفا به عنوان شارژر باتری ها در مدار قرار بگیرد.
لینک کالاهای مورد نیاز
ماژول شارژر باتری لیتیومی 18650 سه چیپ TP4056
باتری لیتیوم یون LI-IO 2200 میلی آمپر 18650
جاباتری تکی باتری لیتیوم یون 18650
شرح اتصالات
باتری را در جاباتری قرار داده و سپس به پایههای B+ و B- روی ماژول شارژر سه چیپ TP4056 متصل کنید. خروجی ماژول شارژر را به ماژول سیم کارتی متصل کنید. برای شارژ کردن باتری هم از بخش + - یا درگاه USB ولتاژ 5 ولت را تامین کنید. به این روش حالت دوم تقسیم ولتاژی که در ابتدای متن اعلام شد را پیاده سازی میکنید.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.
بله این امکان وجود دارد. با توجه به اینکه برد رزبری پای دارای پایههای GPIO است. امکان اتصال انواع ماژولهای مختلف را دارد. ماژولهای اترنت به SPI هم یکی از این موارد پر مصرف هستند. میتوانید از شاخه ماژول اترنت و شبکه انواع این بردها را برای اتصال به رزبری پای بررسی کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
باگ های نرم افزاری به مرور زمان با بهروزرسانی جدید به صورت اتوماتیک رفع خواهد شد. پیشنهاد میشود ورژن 3 را نصب کنید.
اگر نسخه 4 از Thonny IDE بر روی ویندوز 7 برای شما مشکلساز است و به دنبال جایگزینی مناسب برای توسعه میکروپایتون هستید، میتوانید از محیطهای توسعه دیگری استفاده کنید.
Mu: Mu یک محیط توسعه سبک و کم حجم برای میکروپایتون است. این نرمافزار بر روی ویندوز 7 نصب و اجرا میشود و ویژگیهای ساده و کاربرپسندی دارد.
IDLE (Integrated Development and Learning Environment): IDLE یک IDE رسمی برای میکروپایتون است و به صورت پیشفرض در همراه با نصب پایتون نصب میشود. این IDE از ورژنهای مختلف میکروپایتون پشتیبانی میکند.
Visual Studio Code (VS Code): اگر از یک IDE قدرتمند و انعطافپذیر برای توسعه میکروپایتون بهره میبرید، میتوانید از VS Code با استفاده از افزونههای مرتبط با میکروپایتون استفاده کنید. این IDE روی ویندوز 7 نیز عملکرد مناسبی دارد.
PyCharm Community Edition: اگر به دنبال یک IDE حرفهای برای توسعه پروژههای میکروپایتون هستید، میتوانید از نسخه رایگان PyCharm Community Edition استفاده کنید. این IDE ویژگیهای بسیار زیادی دارد و بر روی ویندوز 7 نیز قابل نصب است.