کیت قلب با 40 ال ای دی
کیت قلب الکترونیک یک ابزار تزئینی بسیار زیبا می باشد که می توان از آن در منزل، ویترین مغازه ها و یا حتی در اتوموبیل استفاده کرد؛ ابتکار و خلاقیت شما تعیین کننده استفاده های دیگر این کیت است. می توان ار این کیت جذاب، ساده و کاربردی در اتوموبیل به عنوان ابزاری که با وصل کردن به چراغ ترمز روشن و خاموش شود استفاده کرد؛ که این عمل در تاریکی شب بسیار جلب توجه می کند. و یا به عنوان تزئین کننده ویترین مغازهها یا اسباب بازی فروشیها و یا حتی سفره هفت سین و سفره عقد، یا به عنوان یک دکور تزئینی در اتاق پذیرائی یا برای جلب توجه کودکان ا زآن استفاده کرد.
محتویات بسته کیت قلع
1- مجموعه فیبر مسی و قطعات الکترونیکی
2- جزوه راهنمای استفاده از کیت
3- کارت محصول
4- لوازم جانبی
مزایای محصول کیت قلع
- در این مجموعه کلیه قطعات کیت به همراه سیم قلع جهت لحیم کاری و فیبر مدار چاپی قرار دارند.
- کتابچه ی راهنمای این محصول به صورت جزوه ای چاپ و صحافی شده در اختیار شما است. از مراحل اولیه شناسایی قطعات، نحوه ساخت کیت تا مراحل راه اندازی آن توضیحات کاملی شرح داده شده است. همچنین درباره چگونگی لحیم کاری و دستورالعمل صحیح کار کردن با هویه نیز آموزش خواهید دید.
در بخشی دیگر، مرحله ای برای دوستانی که نیاز به راهنمایی بیشتری در راه اندازی دارند توضیحاتی با عنوان عیب یابی در نظر گرفته شده است. همینطور نمای شماتیک فنی مدار به همراه اطلاعات کامل تخصصی برای علاقمندان نوشته گردیده است
- در داخل کارت محصول که تشکیل دهنده ی قسمتی از بسته بندی محصول است ، با فهرست دیگر محصولات الکترونیک دانشجو و راه های تماس با ما آشنا خواهید شد.
- لوازم مورد نیاز دیگری برای راه اندازی کیت، از جمله: رله ، سیم افشان ، در بسته بندی قرار داده شده است
- الکترونیک دانشجو تولید کننده گجت های آموزشی. با این گجت علاوه بر آموزش الکترونیک چگونگی کار کرد گجت های لمسی را خواهید آموخت
شرح تخصصی عملکرد مدار کیت قلع
مدار قلب در اصل یک چشمک زن سه لامپی میباشد که با استفاده از شش ترانزیستور طراحی گردیده است (ترانزیستور T7 که کانال C را راهاندازی میکند از کلکتور T3 فرمان میگیرد و مستقل نیست.) جهت شرح کار علمی تئوری مدار ابتدا حالت زیر را در نظر میگیریم. بدیهی است این حالت با توجه به شرح تا اتصال تغذیه بطور متناوب تکرار میشود. فرض میکنیم پس از تغذیه ترانزیستور T2 غیرقابل باشد، در این حالت ترانزیستور T1 فعال و LEDهای کانال b روشن میشوند.
خازن C2 از مسیر R1 و مسیر T4 شارژ میشود و T4 فعال و در نتیجه T3 در حالت غیرفعال قرار میگیرد. (ترانزیستور T7 در حالت غیرفعال بدون T3 فعال است.) با توجه به فعال بودن T4 خازن C3 از مسیر کلکتور T4 و بیس T6 شارژ میشود همچنین خازن C3 از مسیر R3 و بیس T6 شارژ میشود و T6 در حالت فعال میماند. در منفی خازن C3 ترانزستور T6 را به حالت قطع میبرد.
در این مدار پتانسیومتر Pt فعال قرار میگیرد و نهایتاً T5 غیرفعال میباشد خازن C1 که قبلاً شارژ شده از طریق کلکتور T6 به زمین اتصال مییابد و پلاریته آن منفی میشود و ترانزیستور T2 را در حالت غیرفعال قرار میدهد (طبق فرض) این حالت تا دشارژ C1 ادامه مییابد. وقتی خازن C1 دشارژ شد ترانیزستور T2 فعال شده و T1 را در حالت غیرفعال قرار میدهد و مثبت خازن C2 به زمین اتصال یافته و پلاریته آن منفی میشود و در نتیجه....
به وسیله این گجت نیمه حرفه ای علاوه بر پیش روی در آموزش الکترونیک یک گجت از نمونه مدار های پرکاربرد ال ای دی را ساخته اید.
مشخصات
- تعداد قطعات
- 62
- ابعاد فیبر
- 8*.35
- تعداد فیبر
- 2
- سطح تجربه مورد نیاز
- پیشرفته
- ولتاژ مورد نياز
- از 6 تا 12 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- استخوانی تک رو با ذخامت 1.5 میلیمتر
- ظرفیت
- 32 عدد ال ای دی
- چاپ مس
- ندارد
- اقلام همراه محصول
- 7 رشته سیم افشان
- آموزش ساخت
- دارای دفترچه آموزش