کتاب تابلو روان LED ، آموزش برنامه نویسی و ساخت
این کتاب از دسته کلید مهندسی است که در آن کلیه مراحل طراحی و ساخت یک تابلو روان به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده است. مزیت ویژه این کتاب توضیح دقیق و در حد نیاز خواننده می باشد.
مقدمه:
تابلو روان LED نوعی صفحه نمایش دیجیتال است که المان های آن لامپ های LED هستند. اطلاعات، برنامه های تلویزیون، منوها، تبلیغات و دیگر پیغام ها را می توان به وسیله تابلو روان LED نمایش داد. رسانه های دیجیتالی مانند LED، ال سی دی، ویدئو پروژکتور و نمایشگر پلاسما را می توان به عنوان صفحه نمایش دیجیتالی در محیط های خصوصی و عمومی مثل فروشگاه های خرده فروشی، هتل ها، رستوران ها و شرکت ها مانند ساختمان بورس به کار برد.
به علت غیر صنعتی بودن همه موارد ذکر شده البته به غیر از تابلو ال ای دی استفاده از آن ها در محیط های صنعتی میسر نیست.
همچنین میزان نور ساطع شده از نمایشگرهای ال سی دی، نمایشگر پلاسما و ویدئو پروژکتور به اندازه ای نیست که در محیط های باز یا OutDoor قابل استفاده باشند.
بنا به این دو دلیل مهم و سایر دلایل فنی، بهترین رسانه دیجیتال در سطح شهر و برای مصارف صنعتی تابلو روان LED می باشد.
تابلو روان ال ای دی در حالت کلی برای اطلاع رسانی به کار می رود. از تابلو های اطلاع رسانی شهری و ترافیکی گرفته تا بیلبوردها و تابلوهای عظیم تبلیغاتی و حتی تابلوهای صرافی های ارز و طلا همه در زمره تابلوهای ال ای دی قرار می گیرند. به بیان کلی، هرجا که اطلاعاتی روی یک صفحه بزرگ برای بازدید کنندگان وجود داشته باشد می توان آن را تابلو پیام رسان نامید.
جدید ترین و خیره کننده ترین روش تبلیغات الکترونیکی، تابلو ال ای دی می باشد. که اخیرا در کشور ما نیز به طور قابل توجهی از آن ها استقبال شده است. تابلو ال ای دی و تابلو روان و تلویزیون شهری به صورت تک رنگ، سه رنگ و هفت رنگ با هر ابعادی قابل ساخت بوده و جذابیت بسیار فراوانی دارند.
امروزه فناوری پیام رسانی دیجیتال در جهان به عنوان ابزار بسیار نیرومند تبلیغاتی و اطلاع رسانی در اختیار بشر قرار گرفته است.
- فصل اول: معرفی تابلو روان و تلویزیون های شهری ال ای دی ----------------------- 5
1- کاربردهای تابلو روان و تلویزیون های شهری ال ای دی
2- امکانات تابلو روان ال ای دی
3- انتخاب مناسب و خرید تابلو روان و تلویزیون شهری
4- پارامترهای اساسی تابلوهای روان و تلویزیون شهری
5- ال ای دی چیست؟ و ال ای دی مناسب تابلو روان و تلویزیون شهری چیست؟
6- بلوک دیاگرام تابلوهای دیجیتالی
7- دات ماتریس
8- نحوه نمایش حروف و علامت در تابلو روان
9- اسکن ال ای دی ها به صورت تک به تک
10- اجزای تصویر
11- اثر فلیکر
12- اسکن یک در میان
13- جدول گلایف
14- طراحی کاراکتر با استفاده از نرم افزار Fast LCD
15- انجام یک پروژه عملی
16- شبیه سازی برنامه در پروتئوس
17- انیمیشن در تابلو روان
18- ایجاد حرکت در تابلو روان
19- ...
LED چیست؟
ال ای دی یک لامپ کوچک است که در انواع رنگ های مختلف ساخته می شود و از طرف دیگر دارای سرعت بالایی است.
LED مخفف واژه Light Emitted Diode و به معنای دیود ساطع کننده نور است. دیودهای ساطع کننده نور در واقع جزوه خانواده دیود ها هستند که دیود ها نیز زیر گروه نیمه هادی ها به شمار می آیند.
خاصیتی که ال ای دی ها را از سایر نیمه هادی ها متمایز می کند این است که با گذر جریان از آن ها مقداری انرژی به صورت نور از آن ها ساطع می شود.
نکته: جریانی که پایه های میکروکنترل AVR تامین می کند 20 تا 25 میلی آمپر است. به همین دلیل استفاده از آی سی ULN2003 باعث جلوگیری از آسیب رسیدن به میکرو می شود. زیرا اگر ستون ها مستقیما به میکرو متصل شوند ممکن است که هر 35 ال ای دی و یا بیشتر با هم روشن شوند در نتیجه جریان زیادی از میکروکنترلر کشیده و باعث سوختن میکرو می شود.
اثر فلیکر: در صورتی که نور در چشم انسان برای مدت کوتاهی باقی بماند این خاصیت را اثر پس ماند نور یا Flicker می نامند. بر مبنای همین خاصیت است که در سینما و تلویزیون احساس پیوستگی تصویر به وجود می آید. چنانچه تصویری که از یک حرکت مثلا راه رفتن انسان عکس برداری شود و سپس با سرعت 16 برابر در ثانیه به نمایش در آید چشم انسان مقطع بودن تصویر را احساس نکرده و تصاویر را به طور پیوسته حس می کند.
اسکن ساده: جهت نمایش تصویر بر روی پنل تابلو، نیاز به روشن و خاموش نگه داشتن ال ای دی های موجود بر روی تابلو، مناسب با تصویر مورد نظر است، بنابراین نیاز به کنترل تک تک ال ای دی های موجود در تابلو می باشد. از طرفی با فرض تک رنگ بودن، هر ال ای دی دارای دو پایه است و در صورتی که ما یک پنل ال ای دی با ماتریس 10 در 10 داشته باشیم. دویست پایه و یا دویست سیم جهت کنترل داریم. مسلما استفاده از این تعداد سیم مقرون به صرفه نخواهد بود و باعث پیچیدگی مدار خواهد شد. در ادامه و در کتاب به چگونگی رفع این مشکل پرداخته شده است.
- فصل دوم: ساخت تابلو روان و تلویزیون شهری ال ای دی ----------------------- 101
1- آشنایی با لوازم و تجهیزات
2- مونتاژ تابلو روان
3- آموزش کار با نرم افزار HD2010
در این بخش از آموزش، ساخت تابلو روان با ماژول آماده LED شرح داده شده است. در طی سه مرحله به کاربران آموزش داده می شود.
چنانچه تمامی مراحل به دقت و با توجه به تصویر دنبال شوند، در عرض چند دقیقه با بیشتر اصول آشنا خواهید شد. البته بدون نیاز به دانستن علم الکترونیک و یا اصول برنامه نویسی قادر خواهید بود در عرض پند ساعت یک تابلو روان حرفه ای با کیفیت و با قابلیت های بسیار عالی بسازید.
- نحوه سفارش و خرید
1- روی سبد خرید کلیک کنید.
2- نشانی خودتان را با کد پستی وارد کنید.
3- مبلغ خرید را به صورت آنلاین پرداخت کنید.
البته از ثبت سفارش مطمئن شوید.
سفارشات ساعت 1 بعد از ظهر هر روز تحویل دفتر پست می شوند.
- پرداخت از طریق دستگاه خودپرداز
می توانید مبلغ سفارشتان را کارت به کارت کنید یا به حساب بانکی واریز کنید.
سپس با ما تماس بگیرید تا بسته را برایتان بفرستیم.
- اگر در اصفهان ساکن هستید
سرویس پیک موتوری سریع ترین راه خرید است. تلفن سفارش: 03132232004
مشخصات
- نویسنده
- علیرضا آقا کشی و رضا پور محمد
- وزن
- 300 گرم
- ناشر
- سها دانش
- ناشر همکار
- نبض دانش
- قطع کتاب
- رقعی
- نوبت و سال چاپ
- اول
- سال چاپ
- 1393
- تعداد صفحات
- 120 صفحه
- شابک
- 978-600-181-133-3
- نوع جلد
- شومیز