برد رزبری پای 3 مدل B پلاس Raspberry Pi 3 B+ Element14 برد رسپبری پای بی پلاس
معرفی +Raspberry Pi 3 Model B
رزبری پای یک رایانه به اندازه کارت اعتباری است. +Raspberry Pi 3 Model B نسخه بهبود یافته Raspberry Pi 3 Model B است. این سیستم مبتنی بر تراشه BCM2837B0 (SoC) است. +Raspberry Pi 3 Model B آخرین محصول در محدوده Raspberry Pi 3 است، دارای یک پردازنده 64 بیتی چهار هسته ای با فرکانس 1.4 گیگاهرتز ، دو باند 2.4 گیگاهرتز و شبکه بی سیم 5 گیگاهرتزی، بلوتوث 4.2 / BLE ، اترنت سریعتر و قابلیت PoE، همچنین دارای PoE HAT جداگانه است. بسته بندی برد رزبری پای مدل B پلاس به صورت کاملا سربسته است. این برد از برند Element14 میباشد ولی در کمال تعجب پشت بسته بندی عبارت Made In UK نوشته شده است. تا به حال بردهای رزبری پای توسط دو تولید کننده Element14 و RS تولید میشدهاند. فقط روی بردهای برند RS عبارت UK نوشته میشد. البته هر دو مدل این برد از نظر کیفیت و عملکرد یکسان هستند.
ویژگی های +Raspberry Pi 3 Model B
این مدل رزبری دارای roadcom BCM2837B0، Cortex-A53 (ARMv8) 64 و 1 گیگابایت LPDDR2 SDRAM و قابلیت پشتیبانی از 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز IEEE 802.11.b / g / n / ac شبکه بی سیم همچنین بلوتوث 4.2 BLE، دارای GPIO 40 پین توسعه یافته و 4 پورت USB 2.0، رزبری دارای پورت دوربین CSI برای اتصال دوربین Raspberry Pi و همچنین پورت نمایشگر DSI برای اتصال نمایشگر لمسی Raspberry Pi است. خروجی استریو و درگاه Micro SD برای بارگیری سیستم عامل و ذخیره اطلاعات از دیگر قابلیت های این مدل از رزبری است.
کاربرد های +Raspberry Pi 3 Model B
برد های رزبری مناسب برای پروژه های iot هستند همچنین با ایتفاده پین های GPIO قادر خواهید بود سنسور ها و ماژول های مختلفی را با استفاده از این ماژول راهاندازی و مقادیر خروجی را دریافت کنید. وجود کانکتور دوربین CSI به ما این امکان را میدهد تا با استفاده از این مورد پروژه پردازش تصویر را به راحتی اجرا کنیم.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- رزبری پای - Raspberry Pi
- ولتاژ مورد نياز
- 5 ولت DC
- جریان
- نیازمند 2.5 آمپر
- تعداد پایه ها
- 40 پین GPIO
- دوربین
- قابلیت نصب دوربین CSI
- حافظه
- 1GB LPDDR2 SDRAM
- خروجی ویدئو
- دارد
- خروجی صدا
- دارد
- تعداد پورت USB
- 4 پورت USB2.0
- پردازنده
- Broadcom BCM2837B0
- نوع پردازنده
- Cortex-A53 (ARMv8)
- معماری پردازنده
- 64-bit SoC
- فرکانس آی سی
- 1.4GHz
- سایر توضیحات
- دارای پورت اترنت Gigabit Ethernet over USB 2.0 (maximum throughput 300 Mbps)
- Wifi
- 2.4GHz and 5GHz IEEE 802.11.b/g/n/ac wireless LAN
- نوع LCD
- قابلیت نصب نمایشگر 3.2 تا 10 اینچ
- سایر قابلیتها
- Power-over-Ethernet (PoE) support (requires separate PoE HAT)
- Bluetooth
- Bluetooth 4.2, BLE
- نسخه رزبری پای
- رزبری سری 3
بله این امکان وجود دارد. با توجه به اینکه برد رزبری پای دارای پایههای GPIO است. امکان اتصال انواع ماژولهای مختلف را دارد. ماژولهای اترنت به SPI هم یکی از این موارد پر مصرف هستند. میتوانید از شاخه ماژول اترنت و شبکه انواع این بردها را برای اتصال به رزبری پای بررسی کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
باگ های نرم افزاری به مرور زمان با بهروزرسانی جدید به صورت اتوماتیک رفع خواهد شد. پیشنهاد میشود ورژن 3 را نصب کنید.
اگر نسخه 4 از Thonny IDE بر روی ویندوز 7 برای شما مشکلساز است و به دنبال جایگزینی مناسب برای توسعه میکروپایتون هستید، میتوانید از محیطهای توسعه دیگری استفاده کنید.
Mu: Mu یک محیط توسعه سبک و کم حجم برای میکروپایتون است. این نرمافزار بر روی ویندوز 7 نصب و اجرا میشود و ویژگیهای ساده و کاربرپسندی دارد.
IDLE (Integrated Development and Learning Environment): IDLE یک IDE رسمی برای میکروپایتون است و به صورت پیشفرض در همراه با نصب پایتون نصب میشود. این IDE از ورژنهای مختلف میکروپایتون پشتیبانی میکند.
Visual Studio Code (VS Code): اگر از یک IDE قدرتمند و انعطافپذیر برای توسعه میکروپایتون بهره میبرید، میتوانید از VS Code با استفاده از افزونههای مرتبط با میکروپایتون استفاده کنید. این IDE روی ویندوز 7 نیز عملکرد مناسبی دارد.
PyCharm Community Edition: اگر به دنبال یک IDE حرفهای برای توسعه پروژههای میکروپایتون هستید، میتوانید از نسخه رایگان PyCharm Community Edition استفاده کنید. این IDE ویژگیهای بسیار زیادی دارد و بر روی ویندوز 7 نیز قابل نصب است.