معرفی رزبری پای زیرو Raspberry pi Zero W
رزبری پای زیرو W در فوریه 2017 عرضه شد. رزبری پای زیرو دبلیو دارای بلوتوث و وای فای داخلی، دارای هسته single core cpu و حافظه رم 512mb است. رزبری پای زیرو دارای پورت تصویر mini hdmi و پورت تغذیه micro usb است. این برد اندازه کارت اعتباری حتی کوچکتر است! Raspberry Pi Zero W هنوز همان رزبری محبوب است که شما آن را می شناسید و دوست دارید، اما در اندازه ای کاملا کاهش یافته به طول فقط 65 میلی متر و عرض 30 میلی متر و با قیمت بسیار مقرون به صرفه. با افزودن شبکه بی سیم و بلوتوث، Raspberry Pi Zero W برای ساخت پروژه های اینترنت اشیا (IoT) ایده آل است. Pi Zero W به گونه ای طراحی شده است که با کانکتورهای کوچک و GPIO 40 تا حد امکان انعطاف پذیر و کم حجم باشد، به شما امکان می دهد فقط از آنچه مورد نیاز پروژه است استفاده کنید. در قلب Raspberry Pi Zero W یک پردازنده تک هسته ای 1GHz BCM2835 با 512 مگابایت RAM قرار دارد.
کاربرد های رزبری پای زیرو Raspberry pi Zero W
برد های رزبری مناسب برای پروژه های iot هستند همچنین با ایتفاده پین های GPIO قادر خواهید بود سنسور ها و ماژول های مختلفی را با استفاده از این ماژول راهاندازی و مقادیر خروجی را دریافت کنید. وجود کانکتور دوربین CSI به ما این امکان را میدهد تا با استفاده از این مورد پروژه پردازش تصویر را به راحتی اجرا کنیم.
ویژگی های رزبری پای زیرو Raspberry pi Zero W
Raspberry Pi Zero به اندازه نصف مدل A است و دو برابر کاربرد دارد. رزبری پای کوچک که برای هر پروژه به اندازه کافی مقرون به صرفه است! پشتیبانی از 802.11 b / g / n شبکه بی سیم و بلوتوث 4.1 و همچنین بلوتوث کم مصرف (BLE) دارای 1 گیگاهرتز پردازنده تک هسته ای و 512 مگابایت RAM پورت های Mini HDMI و USB On-The-Go برق میکرو USB پایه های هدر 40 پین سازگار با HAT های مخصوص رزبری پای. و در آخر کانکتور دوربین CSI
آموزش اول : ساخت Usb HuB برد رزبری پای زیرو Raspberry Pi Zero
مدتی میشود که بنیاد رزبری با ارائه نسخه جدید از رزبری های خود با نام رزبری پای زیرو شور و شوق زیادی در دنیای الکترونیک و embeded سیستمها بوجود آورده است. به طوریکه در اولین روزهای عرضه این برد تمام آنها فروش رفته با توجه به کارا بودن این برد پیشبینی میشود که طرفداران بسیار زیادی داشته باشد. در این پست روش ساخت هاب USB برای تبدیل پورت Micro USB به USB استاندارد را آموزش میدهم.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- رزبری پای - Raspberry Pi
- سطح تجربه مورد نیاز
- پیشرفته
- تعداد پایه ها
- HAT-compatible 40-pin header
- دوربین
- CSI camera connector
- کلاس بلوتوث
- 4.1 BLE
- حافظه RAM
- 512MB RAM
- خروجی ویدئو
- Mini HDMI
- تعداد پورت USB
- Micro USB power
- نوع پردازنده
- 1GHz, Broadcom BCM 2835 single-core CPU
- Wifi
- دارد
- OTG USB
- USB On-The-Go ports
- Bluetooth
- دارد
- ورژن وای فای
- 802.11 b/g/n wireless LAN
- نسخه رزبری پای
- رزبری سری Zero
بله این امکان وجود دارد. با توجه به اینکه برد رزبری پای دارای پایههای GPIO است. امکان اتصال انواع ماژولهای مختلف را دارد. ماژولهای اترنت به SPI هم یکی از این موارد پر مصرف هستند. میتوانید از شاخه ماژول اترنت و شبکه انواع این بردها را برای اتصال به رزبری پای بررسی کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
باگ های نرم افزاری به مرور زمان با بهروزرسانی جدید به صورت اتوماتیک رفع خواهد شد. پیشنهاد میشود ورژن 3 را نصب کنید.
اگر نسخه 4 از Thonny IDE بر روی ویندوز 7 برای شما مشکلساز است و به دنبال جایگزینی مناسب برای توسعه میکروپایتون هستید، میتوانید از محیطهای توسعه دیگری استفاده کنید.
Mu: Mu یک محیط توسعه سبک و کم حجم برای میکروپایتون است. این نرمافزار بر روی ویندوز 7 نصب و اجرا میشود و ویژگیهای ساده و کاربرپسندی دارد.
IDLE (Integrated Development and Learning Environment): IDLE یک IDE رسمی برای میکروپایتون است و به صورت پیشفرض در همراه با نصب پایتون نصب میشود. این IDE از ورژنهای مختلف میکروپایتون پشتیبانی میکند.
Visual Studio Code (VS Code): اگر از یک IDE قدرتمند و انعطافپذیر برای توسعه میکروپایتون بهره میبرید، میتوانید از VS Code با استفاده از افزونههای مرتبط با میکروپایتون استفاده کنید. این IDE روی ویندوز 7 نیز عملکرد مناسبی دارد.
PyCharm Community Edition: اگر به دنبال یک IDE حرفهای برای توسعه پروژههای میکروپایتون هستید، میتوانید از نسخه رایگان PyCharm Community Edition استفاده کنید. این IDE ویژگیهای بسیار زیادی دارد و بر روی ویندوز 7 نیز قابل نصب است.