برد آردوینو Arduino UNO SMD با تراشه CH340
توجه: در حال حاضر این برد به صورت تست شده ارسال میشود.
آردوینو Arduino UNO SMD
برد آردوینو Arduino UNO SMD با تراشه CH340 بر پایه آی سی اتمگا 328BP طراحی شده است. ورژن آردوينو R3 و از نوع SMD است و دارای 0.5 کیلوبایت حافظه بوت لودر و 2 کیلوبایت حافظه SRAM است.ولتاژ کاری آردوینو مدل UNO SMD برابر 5 ولت است که از طریق کابل Type B قابل تامین است. ولتاژ ورودی برد بین 7 تا 9 ولت DC است که البته در دیتاشیت کالا 7 تا 12 ولت نوشته شده است، اما پیشنهاد میشود از ولتاژ 7 تا 9 ولت با جریان 1 آمپر استفاده کنید. آردوینو UNO دارای 14 پایه دیجیتال است که از این تعداد، 6 پایه PWM هستند. 6 پایه دیگر آنالوگ است که به ترتیب با A0، A1, A2, A3, A4 و A5 بر روی برد مشخص شده است. جریان مصرفی هر پایه دیجیتال 40 میلی آمپر است و جریان پایه 3.3 ولت در حدود 50 میلی آمپر میباشد.
برد آردوینو Arduino UNO SMD با تراشه CH340 یک میکروکنترلر بر پایه ATmega 328 می باشد. این برد 14 پین ورودی و خروجی دیجیتال (که 6 تای آن می تواند به عنوان خروجی PWM استفاده گردد)، 6 ورودی آنالوگ، یک تشدیدگر سرامیکی 16 مگاهرتز (Ceramic Resonator)، یک پورت USB، یک ورودی منبع تغذیه، یک ICSP header و یک دکمه ریست دارد. برد آردوینو Uno شامل کلیه امکانات مورد نیاز جهت بکارگیری میکروکنترلر موجود بر روی برد می باشد. برای شروع تنها با یک کابل USB، به سـادگی برد را به کامپیوترتان متصـل کنید و یـا آن را با یـک آداپـتور AC-To-DC و یا باتری راه اندازی نمایید. برد آردوینو Arduino UNO SMD با تراشه CH340 با بردهای قبلی تفاوت دارد؛ زیرا در آن از تراشه FTDI USB-to-serial استفاده نشده است و به جای آن از یک Atmega16U2 که به عنوان تبدیل کننده USB-to-serialتنظیم شده است؛ استفاده می کند. ورژن 2برد آردوینو Uno دارای یک مقاومت جهت پولینگ اتصال HWB میکروکنترلر به زمین می باشد که تغییر حالت به DFU را آسان تر می کند.
آموزش اول: کار با برد آردوینو Arduino و نصب نرم افزار Arduino IDE
شاید این آموزش برای کار با برد آردوینو Arduino خیلی مورد نیاز کاربران تازه کار باشد. از طرفی برای دیگر کاربران حرفهای مرجع تخصصی آردوینو Digispark کارآمد نخواهد بود. برد آردوینو Arduino یک سخت افزار اوپن سورس است و علت محبوبیت آن بوتلودر بسیار پایدار و جامعه کاربری فعال آن است. برای اجرا پروژههای مختلف رباتیک و الکترونیک و اینترنت اشیاء IOT کافیست از برد آردوینو Arduino استفاده کنید. با طراحی مدار از پایه و محاسبات پیچیده الکترونیکی کلا خداحافظی کنید. برای استفاده از این برد نیازمند آپلود برنامه روی برد میباشید. برای این منظور نرم افزار قدرتمند با رابط کاربری بسیار ساده Arduino IDE نیاز است.
آموزش دوم: عدم نویز پذیری آردوینو و مزایای انتخاب آن در پروژههای سخت افزاری صنعتی
از پدید آمدن پلتفرم سخت افزاری آردویینو، حدود ۱۷ سال می گذرد. شاید زمانیکه در سال ۲۰۰۳ سه دانشجوی برق، ساخت یک پلتفرم سخت افزاری که همه، بدون درگیر شدن با پیچیدگی های طراحی مدارهای الکترونیکی بتوانند وارد دنیای برق شوند را به عنوان پایان نامه خود انتخاب کردند، هیچگاه تصور این که روزی پلتفرم آن ها به یکی از ترندهای اصلی دنیای الکترونیک بدل شده و در اکثر پروژه ها، مخصوصا پروژهای صنعتی از آردویینو استفاده شود و یا کاربرد آردوینو در صنعت را از ذهن خود عبور نمی دادند. پلتفرم آردویینو که امروزه یکی از ابزارهای مهم در طراحی پروژهای الکترونیک به شمار می رود، بر خلاف تصور غلط عده ای، یکی از گزینه های اصلی طراحی سیستم های مبتنی بر میکروکنترلر (Embedded Systems) به شمار می رود. گستره کاری آردویینو به قدری وسیع شده که حتی می توان در طراحی PLC ها، نظیر پلتفرمی به نام کنترولینو، این برد جادویی را مشاهده کرد. به هرحال، چه عده ای قبول داشته باشند یا خیر، آردویینو بر خلاف تصور غلط آن ها، نه تنها در پروژه های ساده و آموزشی، بلکه در پروژهای تجاری و صنعتی، به طور روزافزون در حال استفاده است. در این نوشتار، به طور اجمالی به این پلتفرم و فواید کار در آن برای پروژه های مختلف، خواهیم پرداخت.
آموزش سوم: ساخت مایع ریز کرونا اتوماتیک با پمپ و آردوینو Arduino
با شیوع اپیدمی کرونا در سراسر دنیا، ساخت مایع ریز کرونا اتوماتیک ایدهای بوده که فراگیر شده است. تقریبا در تمامی مراکز از آن استفاده میشود. به صورت کلی برای پاشش محلول ضدعفونی بدون تماس دست با سطحی خاص، انتخاب مناسبی است. سنسورهای مختلفی یرای این منظور مورد استفاده قرار گرفتهاند هر کدام نقاط قوت و ضعف خاصی دارند. از جمله سنسورهای پرکاربرد و مصرفی در ساخت مایع ریز کرونا، مدل آلتراسونیک است. برای این منظور ساخت مایع ریز با استفاده از بردهای میکروکنترلر مانند آردوینو Arduino به راحتی قابل اجرا است. در این آموزش توسط سنسور فاصله سنج آلتراسونیک SRF به رله فرمان قطع و وصل میدهیم.
آموزش چهارم: ساخت چشمی راه پله با آردوینو و سنسور تشخیص حرکت PIR
در اکثر مکان های تجاری، اداری و مسکونی متوجه سنسورهای چشمی شده اید، که با ورود شما به محل چراغ روشن شده و پس از مدت زمان کوتاهی خاموش میشود. کافیست کمی حرکت کنید تا مجدد چراغ روشن شود. در این آموزش قصد داریم ساخت چشمی تشخیص حرکت را با آردوینو یاد بگیریم.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- آردوینو - Arduino
- تعداد قطعات
- 43 عدد
- ابعاد فیبر
- 5.3 * 6.8 سانتی متر
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- 5 ولت DC
- ولتاژ ورودی
- 7-12 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- فایبرگلاس دو رو متالیزه
- دمای نگهداری
- 25- تا 85+ درجه سانتی گراد
- دمای کاری
- 20- تا 65+ درجه سانتی گراد
- جریان
- 40 تا 50 میلی آمپر
- چاپ مس
- دارای چاپ آبی
- تعداد پایه ها
- 6 پایه مخصوص PWM
- اقلام همراه محصول
- 44 عدد پین هدر نری
- کشور سازنده
- چین
- فرکانس
- 16 مگاهرتز
- نوع کانکتور
- USB
- نوع آی سی
- میکروکنترلر
- حافظه
- 32 کیلوبایت
- حافظه داخلی
- 0.5 کیلوبایت مخصوص بوت لودر BootLoader
- حافظه Flash
- دارد
- حافظه RAM
- ندارد
- حافظه SRAM
- 2 کیلو بایت
- حافظه EEPROM
- 1 کیلو بایت
- ارتباط UART
- دارد
- پردازنده
- ATmega328
- نوع پردازنده
- SMD
- معماری پردازنده
- AVR
- فرکانس پردازنده مرکزی
- 16 مگاهرتز
- Wifi
- دارد
- نسخه آردوینو
- آردوینو Uno
نظر دهید