دانگل وای فای مخصوص رزبری پای Raspberry Pi Wifi Module
با استفاده از دانگل وای فای مخصوص رزبری پای Raspberry Pi Wifi Module میتوانید رزبری پای را به شبکه متصل کنید و از این طریق ارتباط بیسیم بین رزبری پای و دیگر دستگاهها را فراهم کنید.
آموزش اتصال رزبری بهWiFi در رزبین (بخش ۱)
میخواهید رزبری خود را به اینترنت متصل کنید اما کامپیوتر شما پورت اترنتی ندارد؟ یا بدتر از آن یک کابل اترنت ندارید؟ چاره چیست؟ متصل کردن رزبری به صورت بی سیم هم راه حل خوبی است هم راه بسیار بهتری برای استفاده از شبکه در این برد دوستداشتنی میباشد.
آموزش اتصال رزبری بهWiFi در رزبین (بخش ۲)
در قسمت قبل مراحل اولیه برای اضافه کردن ی آداپتور بی سیم به سیستم را ذکر کردیم. حال در این قسمت میخواهیم کانفیگ کردن و استفاده از آن را آموزش دهیم
آداپتور بی سیم را به رزبری متصل کنید و سپس دستگاه را روشن نمایید. به یاد داشته باشید که در این لحظه گیرنده ما کار نمیکند. پس از بوت باید مطمئن شویم که رزبری ما گیرنده بی سیم مورد نظرمان را شناخته است برای دیدن تمامی دستورات سیستم از Dmesg استفاده میکنیم دستور دی مسج را به صورت زیر وارد کنید
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- نوع ماژول
- مخابراتی
- ابعاد
- 10 * 10 * 10 میلی متر
- سازنده
- Edup
- حداکثر سرعت
- 150 Mbps
- وزن
- 50 گرم
- نوع کانکتور
- USB
- Wifi
- دانگل وای فای
- نسخه رزبری پای
- لوازم جانبی رزبری
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.
بله این امکان وجود دارد. با توجه به اینکه برد رزبری پای دارای پایههای GPIO است. امکان اتصال انواع ماژولهای مختلف را دارد. ماژولهای اترنت به SPI هم یکی از این موارد پر مصرف هستند. میتوانید از شاخه ماژول اترنت و شبکه انواع این بردها را برای اتصال به رزبری پای بررسی کنید.
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.
باگ های نرم افزاری به مرور زمان با بهروزرسانی جدید به صورت اتوماتیک رفع خواهد شد. پیشنهاد میشود ورژن 3 را نصب کنید.
اگر نسخه 4 از Thonny IDE بر روی ویندوز 7 برای شما مشکلساز است و به دنبال جایگزینی مناسب برای توسعه میکروپایتون هستید، میتوانید از محیطهای توسعه دیگری استفاده کنید.
Mu: Mu یک محیط توسعه سبک و کم حجم برای میکروپایتون است. این نرمافزار بر روی ویندوز 7 نصب و اجرا میشود و ویژگیهای ساده و کاربرپسندی دارد.
IDLE (Integrated Development and Learning Environment): IDLE یک IDE رسمی برای میکروپایتون است و به صورت پیشفرض در همراه با نصب پایتون نصب میشود. این IDE از ورژنهای مختلف میکروپایتون پشتیبانی میکند.
Visual Studio Code (VS Code): اگر از یک IDE قدرتمند و انعطافپذیر برای توسعه میکروپایتون بهره میبرید، میتوانید از VS Code با استفاده از افزونههای مرتبط با میکروپایتون استفاده کنید. این IDE روی ویندوز 7 نیز عملکرد مناسبی دارد.
PyCharm Community Edition: اگر به دنبال یک IDE حرفهای برای توسعه پروژههای میکروپایتون هستید، میتوانید از نسخه رایگان PyCharm Community Edition استفاده کنید. این IDE ویژگیهای بسیار زیادی دارد و بر روی ویندوز 7 نیز قابل نصب است.