دیتالاگر آمونیاک آنلاین ویاک مدل NH3-MG01
دیتالاگر آمونیاک ویاک مدل NH3-MG01 یک دیتالاگر بی سیم جهت پایش آنلاین میزان آمونیاک (NH3)، دما و رطوبت محیط می باشد که می توان با اتصال آن به اینترنت، در هر لحظه از شبانه روز و هر نقطه از دنیا توسط اپلیکیشن تلفن همراه ویاک، میزان آمونیاک، دما و رطوبت محیط را به صورت آنلاین و لحظه مشاهده و هشدارهای لازم را دریافت نمود.
این دیتالاگر دارای یک حسگر آمونیاک از نوع الکتروشیمایی با دقت، پایداری و طول عمر بالا و همچنین یک حسگر دقیق دما و رطوبت محیط می باشد که برای استفاده در سالن های مرغداری و صنایع پتروشیمی و نفت و گاز بسیار کاربرد دارد. این دیتالاگر از طریق یک عدد سیم کارت به اینترنت متصل می شود.
و داده های مربوط به حسگر را از طریق اینترنت به اپلیکیشن تلفن همراه ویاک ارسال می کند و به کاربران اجازه می دهد از هر نقطه از دنیا میزان آمونیاک، دما و رطوبت حسگرها را به صورت 24 ساعته و کاملا لحظه ای پایش آنلاین نمایند و در مواقع حساس از طریق پیامک و یا نوتیفیکشن هشدار های لازم را دریافت نمایند. همچنین از طریق پنل تحت وب امکان دانلود فایل داده ها به صورت اکسل وجود دارد.
این دیتالاگر دارای یک صفحه نمایشگر جهت خوانش مقدار حسگرها، وضعیت اتصال به اینترنت و قدرت سیگنال آنتن دهی می باشد. داخل دیتالاگر یک باتری لیتیومی قابل شارژ قرار گرفته است که می تواند در صورت قطع شدن برق، تا 8 ساعت دیتالاگر را روشن و داده ها را به اپلیکیشن تلفن همراه ارسال نمیاد که این وژگی دیتالاگر را به یک محصول قابل هم هم تبدیل می کند.
مشخصات
- کاربری
- صنعتی
- اقلام همراه محصول
- آداپتور 12 ولت 2 آمپر، کارت ضمانت، آنتن، دفترچه راهنما
- پروتکل ارتباطی
- سیم کارت (GMS)
- دقت اندازه گیری
- 1 ppm برای آمونیاک
- محدوده اندازه گیری
- 0 الی 100 ppm برای آمونیاک
دوربین IMX219 یک دوربین با رابط MIPI CSI-2 است که اکثرا با بردهای توسعهی مبتنی بر پردازندههای ARM که دارای رابط CSI-2 هستند، سازگاری دارد. برخی از این بردها شامل Raspberry Pi، Jetson Nano، Odroid و Orange Pi is هستند. با این حال، برای استفاده از دوربین IMX219 با هر برد دیگری، باید بررسی کنید که آیا برد شما دارای رابط MIPI CSI-2 است یا خیر. CSI2 یک رابط سریال پایدار برای انتقال داده های تصویری از سنسورهای تصویری به پردازنده ها است. برخی از بردهایی که دارای CSI2 هستند عبارتند از:
1- Raspberry Pi CM4
2- Nvidia Jetson Nano
3- Orange Pi
4- BeagleBone Black
5- Coral Dev Board
6- Qualcomm DragonBoard
7- HiKey 960
و بسیاری بردهای دیگر با پردازنده های مختلف از جمله ARM و x86.
لازم به ذکر است که برخی از این بردها ممکن است نیاز به ماژول تبدیل CSI2 به HDMI یا USB داشته باشند تا بتوانند با دوربین های دیگری که از رابط های HDMI یا USB استفاده می کنند سازگاری پیدا کنند.