بسته 20 عددی مقاومت 3.3 اهم یک وات
بسته 20 عددی مقاومت 3.3 اهم یک وات
مقاومت های الکتریکی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین قطعات در پروژه های مختلف به شمار می روند. به کمک این قطعات می توان ولتاژ را کاسته و جریان را محدود نمود. اثر مقاومت ها در مدارها به گونه ایست که که شاید هیچ مداری را بدون مقاومت نتوان یافت. مقاومت 3.3 اهم، یک مقاومت بی نهایت کاربردی در مدارات مختلف است. به کمک این مقاومت می توانید مدار خود را اجرا کنید. این مقاومت می تواند تا یک وات توان را از خود عبور دهد.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی مقاومت 3.3 اهم
- قابلیت تحمل توان تا یک وات
- دارای خطای 5 درصدی
- دارای اندازه 3.3 اهمی
- دارای دمای کاری بین 55- الی 155+ درجه سانتی گراد
کاربردهای مقاومت 3.3 اهم
- استفاده در مدارهای مختلف
- استفاده در مدارهای مختلف به عنوان شبکه تقسیم مقاومتی
معرفی مدار تقسیم مقاومتی قطعات الکترونیک، کاربرد و محاسبه مقاومت
مقاومت الکتریکی، یکی از ابزارها و قطعات اجتناب ناپذیر هر مدار الکترونیکی به شمار می رود. تاثیر استفاده از این قطعه، بر هیچ کسی پوشیده نیست. با قرار گیری این قطعه در یک مدار می توان جریان را محدود نمود. همچنین، یکی از دیگر کاربردهای مقاومت ها در مدار، کنترل و کاهش ولتاژ است. با قرارگیری مقاومت ها به شکلی خاص، که از آن تحت عنوان شبکه تقسیم مقاومتی یاد می شود، می توان یک ولتاژ کمتر، نسبت به ولتاژ ورودی ایجاد نمود. در این آموزش قصد داریم به تشریح مدار تقسیم مقاومتی، کاربرد آن و نحوه محاسبه آن بپردازیم.
مقاومت الکتریکی مفهوم تعریف و کاربرد
مقاومت الکتریکی یکی از پایه ای ترین قطعات در مدارت آنالوگ و دیجیتال به شمار می رود. وسعت کاربری این قطعه به گونه ایست که تقریبا هیچ مداری را بدون این قطعه نمی توان تصور کرد. مقاومت الکتریکی قطعه ای جهت محدود کردن جریان و کاهش ولتاژ است. در آموزش مفهوم مقاومت به تشریح و بررسی این قطعه مهم و کاربردی و نحوه محاسبه آن در مدارات خواهیم پرداخت.
مشخصات
- سطح تجربه مورد نیاز
- مبتدی
- نوع مقاومت
- خوابیده DIP
- توان مقاومت
- 1 وات
- تلورانس مقاومت
- 5 درصد
- ولتاژ مورد نياز
- حداکثر 350 ولت
- جنس مواد اولیه
- کربن
- محدوده دمایی
- 55- تا 155+ درجه سانتی گراد
- ظرفیت
- 3.3 اهم
- رنگ بندی
- نارنجی، نارنجی، زرد