ماژول مخابراتی Sim900 GSM-GPRS
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- GPS - GSM
- پهنای باند اینترنت سیم کارت
- 2g
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
با سلام
ماژولهای سیم کارتی در طرح رجیستری نیستند. ولی بسیاری از کاربران در راه اندازی به مشکل میخورند و بسیاری از این مشکلات ارتباطی با طرح رجیستری ندارند.
با توجه به اینکه ماژول سیم کارت برای اتصال به شبکه و تبادل اطلاعاتی در بستر مخابراتی، به جریان وابسته است. امکان تامین تغذیه آن مستقیما از پایههای میکروکنترلر امکان پذیر نیست. بایستی حتما از منبعی مجزا با قابلیت جریان دهی کافی تامین شود. در غیر این صورت مشکلات مختلفی را شاهد خواهید بود. البته در هر مدل ماژول مقدار جریان کشی و ولتاژ کاری ممکن است متفاوت باشد که بایستی براساس نوع ماژول اقدام کنید.
ماژولهای سیم کارتی قابلیت اتصال به شبکه مخابراتی را دارند. از اینرو امکان بهره برداری از کلیه قابلیتهای یک سیم کارت را هم دارند. استفاده از اینترنت سیم کارت هم یکی از این موارد است. در بسیاری از پروژههای مختلف نیاز به کارگیری اینترنت برای تبادل اطلاعات وجود دارد. پهنای باند اینترنت ماژول سیم کارت براساس کاربری که مد نظر دارید، بایستی انتخاب شود. ماژول سیم کارت Sim800L دارای پهنای باند 2g است. بنابراین اگر در پروژهای به ماژول اینترنت سیم کارت نیاز باشد، میتوان از آن برای ارسال اطلاعات سبک مانند Text استفاده کرد. در کل براساس پهنای باند مورد نیاز پروژه بایستی ماژول سیم کارتی را انتخاب کرد.
اما برای استفاده از اینترنت سیم کارت به صورت مودم همراه برای سیستمهای کامپیوتری شخصی، توصیه نمیشود. با توجه به اینکه ماژول سیم کارت نیازمند بردهای میکروکنترلر جهت راه اندازی هستند و پهنای باند محدودی دارند، برای استفاده از اینترنت سیم کارت به عنوان مودم، توصیه نمیشود.
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
با سلام
برای این منظور بایستی تقسیم ولتاژی انجام دهید. برای این منظور دو منبع تغذیه لازم است. یکی باتری و دیگری آداپتور، آداپتور اقدام به شارژ باتریها و باتریها هم به صورت مجزا اقدام به تامین تغذیه برد میکنند. در این وضعیت دو حالت وجود دارد. یکی اینکه باتری و آداپتور به صورت همزمان در مدار باشند که در اثر قطع شدن برق شهری، مدار از طریق باتری لیتیومی تامین شود. حالت دوم به این صورت خواهد بود که آداپتور صرفا به عنوان شارژر باتری ها در مدار قرار بگیرد.
لینک کالاهای مورد نیاز
ماژول شارژر باتری لیتیومی 18650 سه چیپ TP4056
باتری لیتیوم یون LI-IO 2200 میلی آمپر 18650
جاباتری تکی باتری لیتیوم یون 18650
شرح اتصالات
باتری را در جاباتری قرار داده و سپس به پایههای B+ و B- روی ماژول شارژر سه چیپ TP4056 متصل کنید. خروجی ماژول شارژر را به ماژول سیم کارتی متصل کنید. برای شارژ کردن باتری هم از بخش + - یا درگاه USB ولتاژ 5 ولت را تامین کنید. به این روش حالت دوم تقسیم ولتاژی که در ابتدای متن اعلام شد را پیاده سازی میکنید.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.