ماژول UPS محافظ برق مدل YX-X804 ورودی 5 ولت با رله و ترمینال
ماژول UPS محافظ برق مدل YX-X804 ورودی 5 ولت
منبع تغذیه برق شهری، تامین کننده تغذیه کلیه سیستم های الکترونیکی، الکتریکی و .... است. جریان برق شهر به حدی حیاتی است که نبود آن، سبب اختلالات شدید و سنگین در صنعت و زندگی روزمره خواهد شد؛ این در حالیست که جایگزین جریان برق شهری، باتری ها هستند. باتری ها با ظرفیت مشخص، می توانند تا مدتی، تغذیه سیستم را تامین نمایند. در هنگاه قطعی برق، برای سوییچ از برق شهری به باتری، نیاز به مدار UPS داریم. ماژول UPS با مدل XY-804، به سادگی می تواند سوییچ از برق شهری به باتری را در هنگام قطعی برق، انجام دهد.
راه اندازی و کار با این ماژول بسیار ساده است. کافیست سوکت های باتری و برق اصلی را به ترمینال های متناظر قرار گرفته بر روی ماژول، متصل نمایید. سپس خروجی ماژول را به ورودی تغذیه متصل کنید. حال مدار شما در حالت عادی با برق شهری کار کرده و چنانچه برق قطع شود، باتری به طور خودکار وارد مدار خواهد شد. این ماژول در ورودی برق، ولتاژ 5 ولت DC را می پذیرد. همچنین در خروجی خود می تواند تا 10 آمپر بار به خروجی تحویل دهد. راه اندازی و کار با این ماژول بسیار ساده است. کافیست کابل های باتری و برق اصلی را متصل کرده و سپس ارتباط مدار را با خروجی ماژول UPS برقرار سازید. به همین سادگی و در کوتاهترین زمان ممکن، مدار شما مجهز به یک سیستم UPS پایدار و حرفه ای خواهد شد.
مشخصات فنی ماژول UPS محافظ برق مدل YX-X804
ابعاد کوچک، وزن سبک
راه اندازی سریع و آسان
پایداری و عملکرد دقیق
ولتاژ ورودی 5 ولت DC
توانایی تحمل تا 10 آمپر جریان در خروجی
مجهز به ترمینال های پیچی جهت اتصال باتری، برق و خروجی
کاربردهای ماژول UPS محافظ برق مدل YX-X804
فعال سازی تغذیه اضطراری سیستم های اس-ام-اس کنترل
فعال سازی تغذیه اضطراری سیستم ها و پروژه های مختلف
فعال سازی تغذیه اضطراری سیستم های کنترل دما و رطوبت
فعال سازی تغذیه اضطراری برد کنترل آسانسور(در صورت تناسب با برد)
آموزش افزایش ولتاژ باتری های لیتیومی جهت تغذیه با ماژول XL6009
باتری ها یکی از پرکاربردترین منابع تغذیه سیستم های مختلف به شمار می آیند. به کمک باتری میتوان در موقعی که جریان برق در دسترس نیست، سیستم را تغذیه و راه اندازی کنیم. باتری های لیتیمی، از پرکاربردترین باتری ها جهت تغذیه سیستم های امبدد به شمار می روند. از مزایای این نوع باتری ها می توان به وزن کم و ابعاد کوچک اشاره نمود. در کنار این، باتری های لیتیم پلیمری از وزن سبک تر و حجم بالاتر نسبت به نوع لیتیم یونی برخوردار هستند. بازه ولتاژ باتری های لیتیمی تک سلول در حدود ۳٫۴ تا ۴٫۲ ولت قرار می گیرد. این بازه به ازای تخلیه کامل تا فول شارژ تعریف می شود. از آنجاییکه تغذیه اکثر بردها نظیر رزبری پای ۵ ولت است، لذا تغذیه این بردها با باتری دچار مشکل خواهد شد. در این آموزش به بررسی نحوه تامین تغذیه ۵ ولت و یا بیشتر به کمک باتری های لیتیمی می پردازیم.
مشخصات
- نوع ماژول
- ups
- ترتیب پایه ها
- مطابق چاپ برد
- نوع کانکتور
- ترمینال پیچی
- تعداد ورودی
- 2
- تعداد خروجی
- 1
- وضعیت لوازم جانبی
- ندارد
- سایر قابلیتها
- محافظ برق ups
- کد تجاری ماژول و برد
- xy-x804
- ولتاژ رله
- 5 ولت
- جریان خروجی رله
- 10 آمپر
- نوع رله
- میلون
چنانچه ماژول کاهنده LM2596 در خروجی هیچ تغییر نداشت. بایستی آنرا کالیبره کنید. کافیست مولتی ترن روی ماژول را به صورت پادساعتگرد بچرخانید. به میزانی این چرخش باید انجام شود که از داخل آن صدای تق تق شنیده شود. سپس در جهت ساعتگرد آنرا بچرخانید، به این روش ماژول کاهنده کالیبره خواهد شد. پس از انجام این کار، در خروجی ماژول شاهد تغییر ولتاژ خواهید بود.
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
با سلام
در حال حاضر خیر این مدل مورد نظر شما موجود نیست.