ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S با ورودی قابل تنظیم 4.5 تا 40 ولت HW-411
ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S با ورودی قابل تنظیم 4.5 تا 40 ولت HW-411
ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S، یکی از بهترین و پرکاربردترین ماژول های کاهنده ولتاژ است. این ماژول که یک رگولاتور کاهنده از نوع سوییچینگ است، می تواند ولتاژ خروجی مورد نظر شما را ایجاد نماید. راه اندازی و کار با این ماژول، بسیار ساده است. کافیست تغذیه ورودی در بازه 4.5 الی 40 ولت را به ماژول، متصل نمایید. سپس به کمک مولتی ترن(ولوم) قرار گرفته بر روی ماژول، می توانید خروجی دلخواه خود را در بازه 3 الی 40 ولت، تنظیم نمایید. کاهنده ولتاژ LM2596، با توان خروجی 3 آمپری، بسیار مناسب تغذیه ماژول هایی با ولتاژ تغذیه خاص نظیر SIM800L و ESP8266 و ESP32CAM است.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S
توانایی تحویل 3 آمپر بار به خروجی
دارای فرکانس سوییچینگ 150 کیلو هرتز
دارای مولتی ترن جهت تنظیم ولتاژ خروجی
ولتاژ خروجی قابل تنظیم بین 3 الی 40 ولت
ولتاژ ورودی قابل اعمال بین 4.5 الی 40 ولت
دارای حفره های تعبیه شده بر روی برد جهت پیچ و مهارسازی
دارای سلف و خازن بر روی ماژول جهت تثبیت جریان و ولتاژ خروجی
کاربردهای ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S
ساخت منبع تغذیه با ولتاژ متغیر
تغذیه ماژول های مخابراتی حساس نظیر SIM800L
کنترل کننده دور موتور ها با اتصال موتور به خروجی ماژول
ایجاد ولتاژ خروجی دلخواه برای تغذیه سیستم ها با ولتاژ خاص
الزامات و نکات فنی در کار با ماژول کاهنده ولتاژ LM2596
1- در اتصال تغذیه به ورودی ماژول، حتما پلاریته را رعایت نمایید.
2- در صورتیکه بازه ولتاژ ورودی بیشتری نسبت به این ماژول نیاز دارید، می توانید از نسخه ارتقا یافته آن با نام LM2596HVS استفاده نمایید.
3- از این ماژول می توانید برای تغذیه ماژول SIM800L استفاده کنید. جهت تغذیه SIM800L به کمک ماژول LM2596S، منبع تغذیه شما می بایست از توان حداقل دو آمپری برخوردار باشد. همچنین در خروجی این ماژول جهت اتصال به SIM800L، بهتر است از یک خازن 1000 میکروفاراد نیز، استفاده نمایید. تصویر زیر نمایی از شماتیک صحیح اتصال SIM800L به LM2596s را نمایش می دهد.
آموزش شماره یک: پروژه ساخت منبع تغذیه آزمایشگاهی کاربردی در منزل بر پایه ماژول LM2596
کلیه کاربران فنی و کسانی که به اصطلاح به دنبال کارهای مهندسی هستند. یه یک سری وسایل ضروری نیاز دارند. این وسایل ضروری از جمله مولتی متر، هویه و تجهیزات لحیم کاری، منبع تغذیه، ابزار آلات و … است. برای تهیه هر کدام از این موارد باید هزینههای زیادی پرداخت شود. در این آموزش شیوه ساخت منبع تغذیه آزمایشگاهی با دامنه ولتاژ ۱٫۵ تا ۳۵ ولت و آمپراژ حداکثر ۳ تا ۸ آمپر را آموزش خواهم داد.
آموزش شماره دو: ساخت دوربین آنلاین سیم کارت خور با ماژول ESP32-CAM و ماژول SIM800L
دوربین های نظارتی و امنیتی همواره نقش مهمی در برابر ورود غیر مجاز، تشخیص سرقت، شناسایی چهره افراد مجرم و… ایفا می نماید. این ابزارها به حدی پیشرفته شده اند که حتی در دادگاه ها، یکی از دلایل اثبات ادعا به شمار می روند. در سال های اخیر، با رشد روزافزون اینترنت و تکنولوژی های وابسته به آن، دوربین های نظارتی نیز پیشرفت های شگرفی داشته اند. یکی از مهم ترین پییشرفت های دوربین های نظارتی، اتصال آن به اینترنت و مشاهده تصاویر از راه دور است. در این آموزش قصد داریم به کمک دوربین ماژول ESP32CAM، از محیط عکس گرفته و سپس عکس مورد نظر را به کمک اینترنت GPRS ماژول SIM800L، بر روی یک سرور اینترنتی آپلود نماییم.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- مبدل
- ابعاد فیبر
- 20.5 * 43 میلی متر
- ولتاژ ورودی
- قابل تنظیم بین 4.5 تا 60 ولت DC
- ولتاژ خروجی
- قابل تنظیم بین 3 تا 40 ولت DC
- جریان خروجی
- 3 آمپر
- فرکانس
- 150 کیلوهرتز
- تعداد ورودی
- یک
- تعداد خروجی
- یک
- پردازنده
- LM2596S
- کد تجاری ماژول و برد
- HW-677
- جریان آداپتور - منبع تغذیه
- 3 آمپر
- نوع کاهنده
- کاهنده متغیر ADJ
- نوع تغذیه
- کاهنده ولتاژ
- نوع مبدل
- مبدل DC به DC
چنانچه ماژول کاهنده LM2596 در خروجی هیچ تغییر نداشت. بایستی آنرا کالیبره کنید. کافیست مولتی ترن روی ماژول را به صورت پادساعتگرد بچرخانید. به میزانی این چرخش باید انجام شود که از داخل آن صدای تق تق شنیده شود. سپس در جهت ساعتگرد آنرا بچرخانید، به این روش ماژول کاهنده کالیبره خواهد شد. پس از انجام این کار، در خروجی ماژول شاهد تغییر ولتاژ خواهید بود.
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
با سلام
در حال حاضر خیر این مدل مورد نظر شما موجود نیست.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.