ماژول آمپلی فایر MP3 با بلوتوث و IR مدل HW-722 V0.1 همراه با ریموت
ماژول آمپلی فایر MP3 با بلوتوث و IR مدل HW-722 V0.1 همراه با ریموت
این ماژول دارای بلوتوث ورژن 4.1 و ریموت IR می باشد. این ماژول قابلیت پشتیانی ازTF Card downloading و U disk TF Card Playing را دارد. همچنین این ماژول دارای ورودی 5 ولت بر روی MICRO USB ولتاژ متغیر بین 3.7 تا 5 ولت بر روی ترمیال های ورودی و خروجی استریو با توان خروجی 3 وات می باشد.
ماژول آمپلی فایر MP3 با بلوتوث و IR مدل HW-722 V0.1
پین های ورودی ولتاژ 3.7 تا 5 ولت
ورودی MICRO USB 5 ولت
ورودی صدا USB و MICRO USB
TF Card Reader
ترمینال های خروجی صدا 3 وات
خروجی AUX استریو
بلوتوث ورژن 4.1
ریموت IR
Button interface
ماژول آمپلی فایر MP3 با بلوتوث و IR مدل HW-722 V0.1
برای راه اندازی این ماژول ابتدا بایستی ورودی صداری مرد نظر خود را انتخاب کنید و سپس تغذیه را یا ولتاژ 3.7 تا 5 ولت را به پین های ورودی و یا از طریق MICRO USB متصل فرمایید. پس از آن بایستی بلندگو ها به پورت های خروحی ماژول متصل شوند و یا خروجی از جک 3.5 AUX دریافت شود. این ماژول دارای بلوتوث ورژن 4.1 می باشد که میتوانید با استفاده از موبایل یا کامپیوتر به این ماژول متصل شده و آن را کنترل کنید. یکی دیگر از راه های کنترل این ماژول استفاده از ریموت IR می باشد. در قسمت پایین ماژول پین Button interface موجود می باشد. این پین برای زمانی می باشد که کاربر نیاز به کلید بر روی برد دارد و اجباری برای استفاده از این پین نمی باشد. عملکرد این پین به این صورت می باشد که اگر دو پین موجود بر روی برد با مقدار مقاومت متفاوت به یکدیگر متصل شوند کاربری این کلید متفاومت خواهد بود.
کلید PREV/V- : اگر کلید را یک بار فشار دهید تا فایل قبلی پلی شود و اگر کلید را نگه دارید میزان صدا کاهش می یابد. مقاومت مورد نیاز 0 اهم (اتصال کوتاه).
کلید P/MODE : اگر کلید را یک بار بزنید برای play و یا pause استفاده می شود و اگر کلید را نگه دارید حالت ماژول تغیر می کند. مقاومت مورد نیاز 3 کیلو اهم.
کلید NEXT/V+ : اگر کلید را یک بار فشار دهید تا فایل بعدی پلی شود و اگر کلید را نگه دارید میزان صدا افزایش می یابد. مقاومت مورد نیاز 6.2 کیلو اهم.
کلید MODE : این کلید برای تعیین حالت ورودی بین بلوتوث ، رم و USB استفاده می شود. مقاومت مورد نیاز 9.1 کیلو اهم.
کلید PRT : این کلید برای انتخاب حالت تک و یا چرخه برای تکرار فایل ها استفاده می شود. مقاومت مورد نیاز 24 کیلو اهم.
کلید EQ : این کلید برای تغیر حالت صدا استفاده می شود. مقاومت مورد نیاز 33 کیلو اهم.
حالت های کاری ماژول HW-722
اگر فلش یا رم به ماژول متصل نباشد حالت کاری ماژول بلوتوث می باشد و اگر فلش یا رم به ماژول متصل شود شود حالت کار ماژول Music می باشد
حالت Music : برای پخش فایل صوتی ذخیره شده درایو USB و یا رم را به ماژول متصل کنید.
حالت بلوتوث : با کامپیوتر و یا موبایل می توانید به ماژول که نام آن “XY-BL” می باشد متصل شوید و فایل مورد نظر خود را پلی کنید.
کاربرد ماژول آمپلی فایر
از این ماژول میتوانید برای ساخت باند های بلوتوثی استفاده کنید. و آن را در استفاده های شخصی و یا ماشین و ... استفاده کنید.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- آمپلی فایر
- سطح تجربه مورد نیاز
- پیشرفته
- ولتاژ مورد نياز
- 3.7 تا 5 ولت DC
- کشور سازنده
- چین
- سایر توضیحات
- SNR:90dB ، DNR:91dB ،
- سایر قابلیتها
- Support Profile:A2DP/AVCTP/AVDTP/AVRCP/HFP
- تعداد کانال
- 2 کانال
- امپدانس خروجی
- 4 تا 8 اهم
- توان آمپلی فایر
- 3 وات
- نوع آمپلی فایر
- استریو (دو کانال)
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
این ماژول mp3 فاقد رگولاتور است و ولتاژ کاری آن 5 ولت DC است.
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
خیر، برای این منظور بایستی از ماژول بلوتوث اینترفیس دار استفاده کنید. این ماژول با توجه به دارا بودن ریموت، نیازی به اینترفیس ندارد.
هر دو از لحاظ ابعاد و عملکرد یکسان هستند. با این تفاوت که مدل HW-770 سخنگو است. به هنگام اتصال بلوتوث یا به اصطلاح Pair شدن، صدای یک خانم بابت تایید اتصال پخش میشود. ولی در دل XY-BT Mini فقط یک صدای بیپ کوچک میشنوید.
این ماژول فقط یک Player است و خروجی آن حتما بایستی به یک آمپلی فایر متصل شود. ماژولهای پخش کننده صوتی معمولا به یک آمپلی فایر نیاز دارند. میتوانید آنرا به یک سیستم صوتی قدیمی هم متصل کنید.
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.