قفل برقی شافت گرد 12 ولت
توجه: قطر شفت 10mm و طول شفت 8mm است.
قفل برقی شافت گرد 12 ولت
قفل ها یکی از مهم ترین اختراعات بشر جهت حفاظت از اموال و کنترل تردد به شمار می روند. به کمک قفل ها می توان به سادگی، درب ها، صندوق ها و سایر اشیا را حفاظت نمود. یکی از پرکاربردترین نوع قفل ها، قفل های برقی هستند. این قفل ها با دریافت سیگنال الکتریکی، عمل کرده و شفت آن ها تغییر وضعیت خواهد داد. اساس عملکرد این نوع از قفل ها، بر مبنای آهن ربای الکتریکی است. قفل برقی شافت گرد 12 ولت، یک قفل برقی با کاربری ساده و آسان بوده که دارای یک شافت است. با اتصال جریان برق به سوکت این قفل، شفت تغییر وضعیت می دهد. تغییر وضعیت این قفل ها به صورت عقب و جلو است. به عبارت دیگر، در حالت عادی که جریان برق به قفل متصل نیست، شفت بر سر جای خود قرار دارد. با اتصال جریان برق، شفت به عقب حرکت می کند. با قطع جریان برق، شفت مجددا به جلو و حالت قبلی خود، باز می گردد. به کمک بردهای آردوینو نظیر UNO MEGA و یا ESP می توانید به این قفل فرمان داده و آن را باز و بسته کنید. به این منظور به یک رله و منبع تغذیه جهت کنترل شفت قفل نیاز خواهید داشت تا بتوانید یک قفل هوشمند بسازید.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی قفل برقی شافت گرد 12 ولت
ولتاژ کاری 12 ولت
دارای بدنه فلزی و محکم
دارای سوکت جهت اتصال تغذیه
دارای حفره هایی بر روی بدنه قفل جهت پیچ و مهارسازی
دارای شفت متحرک، متناسب با اتصال/عدم اتصال تغذیه
کاربردهای قفل برقی شافت گرد 12 ولت
طراحی و پیاده سازی درب های هوشمند
طراحی و پیاده سازی قفل های دیجیتالی
طراحی و پیاده سازی قفل های هوشمند و امنیتی کمدها
طراحی و پیاده سازی قفل ها با قابلیت کنترل از راه دور نظیر پیامک
طراحی و پیاده سازی قفل ها و اشیای هوشمند در اتاق های فرار(Escape Room)
الزامات فنی و نکات راه اندازی قفل برقی شافت گرد 12 ولت
برای راه اندازی و کار با این قفل، می بایست جریان برق آن را قطع و وصل کنید. برای این منظور، می توانید از ماژول رله استفاده نمایید. از طرف دیگر، از آنجاییکه هنگام اتصال جریان برق به این قفل، جریان زیادی نیاز به حرکت شافت آن است، لذا توصیه می کنیم که از این منبع تغذیه برای قفل استفاده نمایید. همچنین برای اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه اتصال رله و ساخت قفل دیجیتال، آموزش هایی که در ادامه قرار می گیرد را مشاهده نمایید.
آموزش شماره 1: استفاده از رله Relay در پروژههای الکترونیک و اینترنت اشیا IOT
در کلیه صنایع و یا زندگی روزمره، عملیات کنترل از راه دور توسط مدارهای الکترونیکی صورت میگیرد. زمانی بود که گفته میشد با علم الکترونیک میتوان توسط یک کلید ساده و کوچک، جرثقیل غولپیکر را جابجا کرد. این عملیات کنترل از عمده قطعات الکترونیک تشکیل شدهاست. چندین پروتکل کنار هم قرار میگیرند و در نهایت به مدار دیگری فرمان داده میشود. اینکه فرمان از یک مدار کوچک و ضعیت به مدار بزرگتر با جریان و لتاژ کاری بیشتری منتقل میشود، از چند تکنولوژی متفاوت استفاده میکند. یکی از این روشها استفاده از رله Relay میباشد. رله نوعی کلید الکترونیکی است. با عبور جریان الکتریکی از داخل آن، همانند یک کلید عمل میکند. در خروجی میتواند یک مدار دیگر را به حالت باز یا بسته تبدیل کند.
آموزش شماره 2: در بازکن رمزی با کیپد ماتریسی و برد آردوینو Arduino Keyless Door Lock
امنیت در پروژه های اینترنت اشیا IOT از اهمیت ویژه ای برخوردار است. احتمالا سیستم در بازکن بسیاری از ساختمان های مدرن را دیده باشید. با وارد کردن پسورد قفل باز شده و امکان ورود خواهید داشت. با این وجود تنها کسانی که رمز در اختیار داشته باشند میتوانند وارد شوند. برای تغییر رمز باز هم نیاز به پسورد اول خواهد بود که از هر نظر امنیت پروژه مورد تایید است. در این آموزش توسط کیپد فلت ماتریسی یک سیستم در باز کن خواهیم ساخت. در ادامه با آموزش ساخت دربازکن کیپد و آردوینو Arduino با مرجع تخصصی آردوینو به زبان فارسی، دیجی اسپارک همراه باشید.
آموزش شماره 3: ساخت دربازکن RFID با برد آردوینو Door Lock بر پایه RFID RC522
در آموزش خواندن تگ RFID با ماژول RC522 به معرفی تگ RFID و نحوهی خواندن کد تگ پرداختیم. توسط تگهای RFID با تعریف کد خواندن تگ، به هر یک از تگ های مورد نظر خود یک کد اختصاص میدهیم. این تکنولوژی در بسیاری از ادارات و فروشگاههای بزرگ به کار برده شده است تمامی کالاها دارای یک تگ RFID به صورت برچسب بر روی آن هستد. این کدها در سیستم اصلی تعریف شدهاند. با خواندن هر یک از تگها توسط سیستم، اجازه خروج کالا از فروشگاه داده خواهد شد. بدیهی است زمانیکه کالا بدون شناسایی از در ورود و خروج فروشگاه خارج شود، سیستم هشدار فعال خواهد شد. پس در ابتدا تعریف تگ از اهمیت ویژهای برخوردار است که در آموزش گفته شده کامل به اجرای آن پرداخته شده است. در ادامه با آموزش ساخت دربازکن RFID و ماژول RC522 با مرجع تخصصی آردوینو به زبان فارسی، دیجی اسپارک همراه باشید.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- سطح تجربه مورد نیاز
- پیشرفته
- ولتاژ مورد نياز
- 12 ولت
- سایر توضیحات
- دارای شافت گرد
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.