ماژول رله 5 ولت هشت کاناله NoBrand با اپتوکوپلر Relay Module
رله هشت کانال 5 ولت
برای کنترل وسایل برقی به رله نیاز است. ماژول رله یکی از ابزارهای مورد نیاز برای پیاده سازی پروژههای مختلف کنترل وسایل برقی و هوشمند سازی است. به عبارتی توسط ماژول رله فرمان از یک میکروکنترلر ساده به وسایل الکتریکی پرمصرف داده میشود. این ماژول دارای هشت عدد رله از نوع میلون و بدون برند است.
خروجی رله توسط ترمینال 3 پایه روی ماژول قرار گرفته است. ورودی ماژول رله هشت کانال به ولتاژ 5 ولت نیاز دارد. از هشت پایه دیجیتال امکان فرمان گرفتن را دارد. رله به کار رفته در این ماژول از نوع بوبین دار است. توان مصرفی اسمی 10 آمپر است. رله نوعی کلید الکترونیکی است. با عبور جریان الکتریکی از داخل آن، همانند یک کلید عمل میکند. در خروجی میتواند یک مدار دیگر را به حالت باز یا بسته تبدیل کند. رله SPDT یا معمولی که دارای بوبین و سیم پیج است و رله حالت جامد یا SSR که از قابلیت اطمینان بیشتری برخوردار است.
در هر دو حالت عمل کلید بین مدار انجام میشود. ولی در رله معمولی از سیم پیچ القایی استفاده شده است و در اثر عملکرد زیاد ممکن است ایجاد جرقه و در اثر عبور جریان زیاد ممکن است منجر به آتش سوزی شود. بنابراین رله حالت جامد SSR با توجه به ساختار اصلی آن، از امنیت بیشتری برخوردار است. این موضوع به این خاطر است که در رله حالت جامد SSR هیچ قسمت متحرکی وجود ندارد. در پروژه اینترنت اشیاء IOT اطلاعات در لایههای مختلف ارسال و منتقل میشوند. در نهایت باید توسط یک مدار منجر به تغییرات فیزیکی شود. مثلا در اثر تغییر دما در محیط، سیستم تهویه روشن شود. یا در اثر تغییرات حضور انسان در محیط، سیستم روشنایی روشن و یا خاموش شود. از این رو پس از اجرا تمام مراحل پروژه اینترنت اشیاء IOT باید با وسیلهای مانند رله خروجی را به یک مدار دیگر هدایت کنیم.
مشخصات
- نوع ماژول
- رله
- تعداد ورودی
- 10 عدد ورودی
- تعداد خروجی
- 8 کانال خروجی
- تعداد کانال
- 8 کانال
- ولتاژ رله
- 5 ولت
- جریان خروجی رله
- 10 آمپر
- نوع رله
- میلون
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.