ماژول آمپلی فایر بلوتوث A150 پشتیبانی از باتری لیتیوم
ماژول ماژول آمپلی فایر بلوتوث A150 پشتیبانی از باتری
ماژول های آمپلی فایر یکی از پرکاربردترین ابزارها جهت تقویت و پخش صدا به شمار می روند. در سال های اخیر با پیشرفت فناوری تبدل بی سیم داده، ماژول های آمپلی فایر به بلوتوث جهت پخش صدا مجهز شده اند. در این ماژول ها شما با اتصال به بلوتوث آن، می توانید آهنگ های موجود در تلفن همراه خود را بر روی ماژول پخش کنید. ماژول بلوتوث A150، یک ماژول آمپلی فایر مناسب برای استفاده در خودرو و یا دستگاه های خانگی است. این ماژول قابلیت پخش فرمت های صوتی را داشته و از بلوتوثپشتیبانی می کند. در این ماژول شما با اتصال تلفن همراه خود به آن، می توانید آهنگ های خود را به ماژول انتقال داده و پخش کنید. بر روی این ماژول جاباتری تعبیه شده است. بدین ترتیب به کمک این ماژول و با اتصال بلندگو به آن می توانید یک ضبط بلوتوثی پرتابل بسازید.
ویژگی های ماژول بلوتوث آمپلی A150
دارای سوکت تغذیه و بلندگو
دارای کلیدهای جهت کنترل پخش
دارای سوکت USB و میکرو USB
قابلیت پخش صدا به صورت استریو
دارای سوکت جهت اتصال بلندگو
کاربردهای ماژول بلوتوث آمپلی فایر A150
- طراحی و پیاده سازی ضبط های بلوتوثی پرتابل
- طراحی و پیاده سازی ضبط های بلوتوثی خودرو
- تبدیل رادیو پخش های قدیمی به ضبط های بلوتوثی
آموزش تبدیل ضبط صوت قدیمی به مدل بلوتوثی Bluetooth در منزل
دنیای گجتهای الکترونیکی تجاری از جمله ضبط صوتهای خانگی، بسیار جذاب و تکرار نشدنی است. سالهای پیش پس از توسعه و پیشرفت صنعت الکترونیک با ظهور ترانزیستورها، کجتهای الکترونیکی مختلفی به صورت تجاری وارد زندگی انسانها شدند. رادیو از سالهای دور خاطر ساز زندگی انسانها شده بوده است. پس از آن سیستمهای پخش صوت و تصویر به اقلام زندگی انسانها اضافه شدند. با پیشرفت همه جانبه تکنولوژی و تغییرات در این گجتها، کارایی و عملکرد آنها روبه پایان یافتند. تا جایی که امروزه سیستم کاست ضبط صوت به یک نوستالژیک قدیمی تبدیل شده است. اما در این پست روش تبدیل ضبط صوتهای قدیمی به مدل بلوتوثی را آموزش خواهم داد. یا به عبارتی ضبط صوت قدیمی را با یک ماژول بلوتوث Bluetooth ساده به مدل بلوتوثی تبدیل کرده و به راحتی با موبایل، به صورت بیسیم موزیک پخش میکنیم.
مشخصات
- توان
- 5 وات به ازای هر کانال
- کلاس آمپلی فایر
- Class D
- تعداد کانال
- 2 کانال
- امپدانس خروجی
- 4 تا 8 اهم
- توان آمپلی فایر
- 5 وات
- نوع آمپلی فایر
- استریو (دو کانال)
هر دو از لحاظ ابعاد و عملکرد یکسان هستند. با این تفاوت که مدل HW-770 سخنگو است. به هنگام اتصال بلوتوث یا به اصطلاح Pair شدن، صدای یک خانم بابت تایید اتصال پخش میشود. ولی در دل XY-BT Mini فقط یک صدای بیپ کوچک میشنوید.
این ماژول فقط یک Player است و خروجی آن حتما بایستی به یک آمپلی فایر متصل شود. ماژولهای پخش کننده صوتی معمولا به یک آمپلی فایر نیاز دارند. میتوانید آنرا به یک سیستم صوتی قدیمی هم متصل کنید.
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.
اتصالات ماژول آمپلی فایر XH-M539 ساده است. کافیست طبق چاپ راهنمای برد، اتصالات ورودی صوت، ورودی تغذیه و خروجی بلندگوها را تامین کنید. بجز این مورد بایستی ولتاژ و جریان کافی برای ماژول تامین کرده، همچنین توان اهمی و واتی اسپیکر مورد استفاده هم با آمپلی فایر سازگاری داشته باشد.
توان هر برد آمپلی فایر در عنوان کالا نوشته شده است. این برد سه کاناله از کلاس D است. دو کانال استریو 220 وات و یک کانال مونو 350 وات دارد.
پس از اینکه برد راه اندازی شود، بلوتوث آن توسط دستگاههایی که در محدوده ماژول قرار گرفته باشند، قابل شناسایی خواهد بود.
برای این منظور بایستی به دیتاشیت کالا مراجعه کنید.