ماژول فرستنده گیرنده IR با ریموت کنترل مادون قرمز Transmitter
معرفی ماژول فرستنده گیرنده IR با ریموت کنترل
این ماژول در باند فرکانسی 38 کیلوهرتز کار میکند. با ماژول فرستنده گیرنده IR دستگاههای الکترونیکی را فقط با یک ریموت کنترل نمایید. ارسال امواج ریموت کنترل تا 8 متر بوده و ولتاژ کاری آن 5 ولت DC می باشد. کتابخانه آردوینو برای این ماژول در قسمت دانلودها در انتهای همین صفحه قرار دارد. سنسور گیرنده IR می تواند سیگنال را از دستگاه فرستنده مادون قرمز مانند کنترل از راه دور تلویزیون دریافت کند. یک سیستم ارتباطی مادون قرمز معمولی به فرستنده IR و گیرنده IR نیاز دارد. فرستنده دقیقا مانند یک LED استاندارد به نظر می رسد، با این تفاوت که به جای طیف مرئی، در طیف IR نور تولید می کند.
ویژگی های ماژول فرستنده گیرنده IR با ریموت کنترل
در این محصول شما این کنترلر و گیرنده مادون قرمز دریافت خواهید کرد که هر کلید در کنترلر قابلیت تعریف شدن برای یک هدف مشخص را دارد، همچنین این ماژول در فرکانس 38Khz کار میکند.
کاربرد ماژول فرستنده گیرنده IR با ریموت کنترل
ارتباط مادون قرمز (IR) یک فناوری بی سیم است که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد و به راحتی قابل استفاده است و کاربردهای مفیدی دارد. برجسته ترین نمونه ها در زندگی روزمره تلویزیون است. برای مثال میتوانیم در یک پروژه از این کنترل کننده از راه دور تلویزیون برای ارسال سیگنال IR به گیرنده IR استفاده کنیم. اولین فشار دکمه ریموت باعث روشن شدن LED در مدار گیرنده شود، با فشار دوم LED خاموش می شود. این تنها یم نمونه ساده و کوچک بود در خروجی میتوانیم انواع مدارت را به دلخواه کنترل کنیم. بسیاری از پروژه های جالب آردوینو وجود دارد که از ارتباطات IR نیز استفاده می کنند. با یک فرستنده و گیرنده مادون قرمز ساده می توانید ربات های کنترل از راه دور، سنسورهای فاصله سنج، کنترل از راه دور دوربین DSLR، کنترل از راه دور تلویزیون و موارد دیگر را بسازید.
مدیریت سروو موتور با ریموت کنترل IR و برد آردوینو Arduino
تا چند سال پیش مدیریت انواع دستگاه های الکترونیکی با یک ریموت کنترل فقط در حد ایده بود. ولی امروزه به لطف حضور بردهای ماژولار و به خصوص برد آردوینو Arduino این موضوع عملی میشود. یک کنترل تلویزیون را در نظر بگیرید. در سادهترین حالت بین ۱۵ تا ۴۰ دکمه برای حالتهای مختلف دارد. تصور کنید با همین ریموت علاوه بر تلویزیون دیگر وسایل برقی در منزل و محیط کار را بتوانید مدیریت کنید.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- آردوینو - Arduino
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ابعاد
- 3.4 * 2 * 1.2 سانتی متر
- ولتاژ مورد نياز
- 5 ولت DC
- طول کابل
- 19.5cm±2cm
- فیبر مدار چاپی
- FR4
- جریان
- 3 تا 5 میلی آمپر
- اقلام همراه محصول
- 1 عدد ریموت کنترل - ا عدد ماژول فرستنده گیرنده IR - کابل اتصال - 1 عدد LED امیتر
- کشور سازنده
- چین
- وزن
- 5 گرم
- باتری
- CR2025
- فرکانس
- 38 KHz
- کد تجاری
- Keyestudio
- اتصال پایه VCC ماژول تشخیص حرکت به ۵ ولت
- اتصال پایه GND ماژول تشخیص حرکت به GND تغذیه
- اتصال پایه OUT ماژول تشخیص حرکت به یک پایه مقاومت یک کیلو اهم و اتصال پایه دیگر مقاومت به پایه بیس ترانزیستور
- اتصال پایه امیتر ترانزیستور به GND
- اتصال پایه کلکتور ترانزیستور به صورت سری با یک مقاومت یک کیلو اهمی به ۵ ولت
- اتصال پایه کلکتور(به تصویر شماتیک دقت کنید) به پایه IN ماژول رله
- اتصال پایه VCC ماژول رله به ۵ ولت
- اتصال پایه GND ماژول رله به GND
بله سنسورهای PIR مدلهای SR501 و SR505 بدون استفاده از میکروکنترلر هم قابل راه اندازی هستند. کافیست قطعات زیر را تهیه کنید. این ماژول دارای یک پایه ورودی به نام IN و یا SIGNAL جهت فعال و یا غیر فعال سازی لامپ متصل به رله است. ماژول رله زمانی عملکرد صحیح خواهد داشت که ولتاژ پایه IN با ولتاژ تغذیه یکسان باشد. از آنجاییکه ولتاژ تغذیه ماژول ۵ بوده و خروجی سنسور تشخیص حرکت ۳٫۳ ولت است، لذا از یک ترانزیستور استفاده می کنیم. این ترانزیستور به شکل یک گیت NOT عمل می کند. زمانیکه ولتاژ ۳٫۳ در ورودی قرار گیرد، خروجی آن ۰ شده و زمانیکه ورودی ۰ در بیس آن قرار گیرد، خروجی ۵ ولت می شود. سپس اتصالات را طبق توضیحات زیر انجام دهید.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.