ماژول NRF24L01 بدون آنتن SMD با برد 100 متر
معرفی ماژول NRF24L01 بدون آنتن
ماژولهای فرستنده گیرنده بر پایه NRF24 قابلیتهای بسیاری دارند، از جمله رنج فرکانس کاری 2.4 گیگاهرتز و 6 کانال فرستنده گیرنده در کنار مصرف انرژی ناچیز، انتخاب اقتصادی برای بسیاری از پروژهها میباشند. این ماژول یک transceiver به حساب می آید. به این معنی که هر دو فرآیند ارسال (send) و دریافت (receive) را انجام میدهد. این ماژولها بسیار ارزان با اندازه کوچک عرضه میشوند، ولتاژ کاری این ماژول از ۱٫۹ تا ۳٫۶ ولت است. پایههای MOSI, MISO و SCK پایههای SPI ماژول هستند که باید به پایههای مربوط به پروتکل SPI در آردوینو متصل شوند. پایههای CSN و CE برای تنظیم ماژول به حالت فعال و تعویض بین حالت فرمان و انتقال اطلاعات هستند.
ویژگی های ماژول NRF24L01 بدون آنتن
مصرف انرژی هنگام ارسال اطلاعات، حدود ۱۲ میلی آمپر است. رنج،در صورت استفاده در فضای باز و با آنتن می تواند تا ۱۰۰ متر هم برسد. می تواند داده ها را همزمان ارسال و دریافت کند. هر ماژول می تواند با حداکثر ۶ ماژول دیگر ارتباط برقرار کند. از باند ۲٫۴ گیگاهرتز استفاده می کند. می تواند ۱ تا ۲۵ بایت داده خام با سرعت ۱ مگابایت ارسال کند. این برد برای کاربرد های انتقال دیتا در فواصل طولانی طراحی شده، که این رنج در انواع مختلف این برد متفاوت است. با استفاده از این برد در مبدا و مقصد میتوانید دیتای مدنظر را بین برد ها ارسال و دریافت کنید.
کاربرد ماژول NRF24L01 بدون آنتن
از این ماژول های فرستنده و گیرنده در پروژه هایی که نیاز به ارتباط بیسیم دارند استفاده میشوند، پروژه هایی برای انتقال دیتای دریافتی از مبدا و ارسال به مقصد، برای مثال ارسال از مکانی که امکان دسترسی مدام به آن مکان را ندارید، به این ترتیب این ماژول ها میتوانند بسیار مفید باشند.
آموزش اول: شروع کار با برد NRF24L01 و برقراری ارتباط بی سیم بین دو برد آردوینو
ایده اصلی استفاده از برد های nrf برقراری ارتباط بی سیم بین بردهای توسعه ای مانند آردوینو و یا میکروکنترلر هایی مثل AVR است. اگر با تراشه های ESP32 و ESP8266 کار کرده باشید می دانید که این تراشه ها علاوه بر نوعی میکروکنترلر بودن قابلیت ارتباط های رادیویی را نیز برای ما فراهم کرده اند.
آموزش دوم: آموزش ساخت اسکنر وای فای شبکههای ۲٫۴GHz با ماژول رادیویی nRF24L01
در این پروژه یک اسکنر شبکه های ۲٫۴GHz از نوع Wlan در محدوده ۲٫۴GHz با استفاده از برد رادیویی nRF24L01 خواهیم ساخت. پیش از این روش راه اندازی برد NRF24L01 با بردهای آردوینو در دیجی اسپارک آموزش داده شده است.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- نوع ماژول
- مخابراتی
- تعداد قطعات
- 8 عدد
- ابعاد فیبر
- 18 * 12 میلی متر
- تعداد فیبر
- 1 عدد
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- 1.9 تا 3.6 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- فایبر گلاس
- دمای نگهداری
- 40- تا 85+ درجه سانتی گراد
- چاپ مس
- دارای چاپ مشکی
- تعداد پایه ها
- 8 پایه
- اقلام همراه محصول
- ندارد
- کشور سازنده
- چین
- وزن
- 3 گرم
- باتری
- ندارد
- فرکانس
- 2.4GHz
- نوع کانکتور
- پین هدر
- معماری پردازنده
- فرکانسی - رادیویی
- نوع اسیلاتور
- سلف
- نوع فرکانس
- ISM
- پردازنده
- NRF24L01
- منبع تامین انرژی
- الکتریسیته
- مدولاسيون رادیویی
- GFSK
- فرکانس کاری
- 2.4GHz
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
برای ساخت قایق رباتیک تجهیزات متنوعی لازم است. یکی از این موارد ریموت کنترل است. بسته به اینکه چه متراژی برای کنترل از راه دور مد نظر است. بایستی تجهیز مناسب را انتخاب کنید. برای این منظور یا بایستی از ریموت کنترل و گیرنده آماده و مخصوص رباتیک استفاده کنید. یا اینکه از ماژولهای فرستنده گیرنده رادیویی به خصوص مدل nRF به همراه یک برد میکروکنترلر استفاده شود. در حالت دوم نیازمند برنامه نویسی خواهید بود.
اتصالات باتریها را بررسی کنید. همگی از یک نمونه باشند و اتصالات کامل و استاندارد باشند.
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.