هیچ محصولی وجود ندارد
DKP - 40103
محصول جدید
ماژول فرستنده گیرنده NRF24L01 با تراشه NRF24L01 به دلیل دارا بودن آنتن بر روی خود بردی در حدود 1100 متر داشته که از ماژول های مشابه موجود در بازار به مراتب با کیفیتتر است. چیپ NRF24L01 نمونه تصحیح شده با امکانات بیشتر و دیتا ریت بالاتر چیپ NRF2401 است که توسط شرکت NORDIC در اوایل سال 2008 معرفی شد.
لطفا سوالات فنی را از قسمت دیدگاه کاربران ارسال کنید.
چیپ NRF24L01 انتخاب مناسب برای ارسال و دریافت اطلاعات بدون خطا است چیزی که در ماژول های HMTR یا حتی در RFMXX ها یا به کلی وجود نداشت یا این که مشکلات خاص خود را داشت.
مدولاسیون ارتباطیماژول فرستنده گیرنده NRF24L01 به صورت GFSK است , همان مدولاسیونی که در تکنولوژی BLUETOOTH استفاده شده و به صورت انحصاری در دست چند شرکت بزرگ مثل BLUETOOTH و NORDIC SEMICONDUCTOR و TEXAS INSTRUMENT و چند شرکت دیگر قرار دارد.
فرکانس ارتباطی ماژول فرستنده گیرنده NRF24L01 2.4 گیگا هرتز است که این خاصیت آن ویژگی های زیادی را برای ما به ارمغان می آورد ! از جمله کوچک شدن سایز آنتن که حتی میتوان از خود PCB به صورت یک آنتن استفاده کرد , مورد دیگر هم به دلیل فرکانس بالا بسیار راحت تر از دیوار یا اجسام دیگر عبور می کند و با عث می شود که برد بیشتری هم به ما بدهد , می توانید فرکانس RFM12 یا HMTR را با این چیپ مقایسه کنید ! می بینید که فرکانس این سری از ماژول ها حداقل چند برابر آن ها است.
ماژول فرستنده گیرنده NRF24L01 به صورت دو طرفه کار می کند و در کل شما فقط به 2 عدد از این چیپ ها برای ارتباط لازم دارید (مشابه RDM12)
دیتا ریت این چیپ حداکثر 2 مگا بیت بر ثانیه است که می توان از آن برای انتقال اطلاعات سنگینی مشابه صوت و یا حتی ویدئو استفاده کرد.
وجود یک طبقه تقویت کننده بر روی ماژول فرستنده گیرنده NRF24L01 و وجود آنتن باعث گشته تا برد ماژول به طرز چشمگیری افزایش یابد.
ویژگی های خاص:
سلام
قسمت توضیحات ماژول نوشتید
ولتاژ کاری :الی 3.3 ولت
تصحیحش کنید.
درود بر شما
محدوده ولتاژ مورد نیاز 1.9 تا 3.6 ولت DC میباشد.
با سلام
مدار رو دقیقا به شکل بیان شده در آموزش سایت بستم ولی چرا واسه من کار نمیکنه؟
هر کاری کردم درس نشد.
لطفا راهنمایی کنید
درود برشما
لطفا جهت پیگیری این موضوع یا از طریق ارسال کامنت در سایت دیجی اسپارک اقدام کنید و یا با دانشجو کیت و داخلی 5 تماس بگیرید.
شاد و پیروز باشید.
پین IRQ را به زمین وصل کنید. درست میشه.
ببخشید این ماژول را برای افزایش برد استراق سمع ها نیز می توان استفاده کرد منظورم همین کیت های بیسم اف ام و ... هستند و اگه میشه باید از برد رابطی بین ماژول و کیت فرستنده استفاده کرد یا نه ؟؟؟ منظورم اینه که دو تاشون بهم وصل می شن ؟؟؟
ممنون
درود بر شما
خير نميتوانيد چنين كارى را با كيت ها انجام دهيد. براى اين منظور بايستى يك مدار از نو طراحى كنيد كه خارج از خدمات دانشجوكيت ميباشد.
سلام. چرا برد انتن دار اینقدر کمه حدود 4 متر. هنگ هم میکنه. لطفا راهنمایی کنید.
سپاس
درود بر شما
براى راهنمايى دقيق، نحوه سيم كشى را توضيح دهيد.
سلام خسته نباشید برای فرستادن تصویر زنده از یک دوربین به جای دیگه ای مثل مبایل چیکار کنم
درود برشما
برای این کار میتوانید دیتا را توسط این ماژول ارسال کنید ولی توسط موبایل نمیتوانید دریافت کنید.
سلام آیا واقعا این کالا اصل است ؟ واینکه آیا واقعا برد آن 1100 متر است ؟
درود بر شما
در هيچ قسمت از توضيحات اين ماژول ذكر نكرده ايم كه اورجينال ميباشد. اين كالاها صرفا بر پايه نوع تراشه به كار رفته طراحى شده اند، قيمت اين ماژول بسته به دقت و كيفيت تراشه آن از 3 تا 35 دلار متنوع خواهد بود. و اين كالايى كه در دانشجو كيت ارايه ميشود از كيفيت معمول برخوردار بوده ولى طبق ادعاى شركت سازنده چينى اين برد، اطلاعات به فارسى ترجمه شده اند.
شاد و پيروز باشيد.
باسلام می خواستم بدونم می شه این فرستنده را روی بیسیم های اسباب بازی کار گذاشت.
درود بر شما
کاربر گرامی این کالا برای مصارف حرفه ای تر مناسب میباشد و دقت کنید که برای راه اندازی نیاز به برنامه نویسی توسط یک برد میکرو دارد.
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم از این فرستنده میشه بعنوان فرستنده کنترلر هواپیما استفاده کرد و اگر میشه از چه گیرنده ای استفاده کنم ک مناسب باشه برای این فرستنده اگه امکانش هست لطفا پاسخ رو به ایمیلم ارسال کنید با تشکر فراوان
درود بر شما
بله براى اين منظور ميتوانيد استفاده كنيد همچنين فرستنده و گيرنده را بايد از همين نوع تهيه كنيد. ماژول هاى nrf از سرعت و عملكرد مناسبى در انتقال ديتا برخوردارند. براى استفاده در هواپيما يا كوادكوپتر بايد فرستنده و گيرنده از همين نوع باشند.
با سلام
میخواستم بدونم با این ماژول میشه از یک فرستنده و چندین گیرنده استفاده کرد؟
درود بر شما
بله، شما ميتوانيد حداكثر 8 گيرنده را به يك فرستنده متصل كنيد.
ممنون از اطلاعات مفیدتون. آیا این ماژول را برای انتقال اطلاعات و سیگنالهای پزشکی نیز استفاده کرد؟
درود بر شما
بله ميتوانيد استفاده كنيد. جهت دريافت مشاوره دقيق تر، اطلاعات كامل ترى ارايه دهيد.
ساخت رادیو کنترل ۴ کانال با قابلیت میکس برای هواپیما
nRF24L01 ماژولی برای انتقال داده به صورت بی سیم می باشد و در مواردی مانند : هدست های بی سیم ، کنسول های بازی مانند ps3 ، اتوماسین خانگی ، سیستم های مسیر یاب مانند GPS و …. استفاده می شود. این ماژول در نوع آنتن دار و بدون آنتن ارائه میشود که برد آنتن دار ۱۱۰۰ متر و بدون آنتن آن ۱۰۰ متر می باشد. nRF24L01 ماژول یک ماژول بسیار عالی برای ارسال و دریافت اطلاعات بدون خطا می باشد در مقایسه با ماژول های HMTR از امکانات بسیار بیشتری برخوردار می باشند.
سخت افزار مورد نیاز برای ساخت رادیو کنترل :
دو عدد Arduino (در این پروژه از یک عدد آردوینو mega2560 و یک عدد آردوینو uno استفاده شده است).
آموزش ارتباط دو طرفه توسط ماژول NRf24l01 آردوینو
اگر توجه کرده باشید در آموزش قبلی دو برد آردوینو به وسیلهی NRF با همدیگر ارتباط یک طرفه برقرار میکردند به صورتی که یکی از آردوینوها فقط به صورت فرستنده و آردوینو دیگر فقط به صورت گیرنده عمل میکرد.در این پست ارتباط دوطرفه به وسیلهی nrf24l01 را آموزش میدهیم به صورتی که آردوینو هم بتواند اطلاعات دریافت کند و هم اطلاعات ارسال کند. در ادامه آموزش با مرجع تخصصی آردوینو همراه باشید.
سخت افزار مورد نیاز
اتصالات
اتصالات در هر دو آردوینو به صورت زیر میباشد.
پین های CE و CSN میتوانند به هر پین دیجیتالی منصل شوند( ما پین ce را به پین ۹ و پین csn را به پین شماره ۱۰ آردوینو متصل میکنیم)
در برد آردوینو uno پین های پرروتوکل spi به صورت زیر می باشند:
همچنین یک تاچ سويیچ را به پین شماره ۳ متصل میکنیم و آن را به صورت PULL Down در میآوریم . یک عدد LED نیز به پین شماره ۲ متصل میکنیم.
راه اندازی ماژول nRF24L01 آردوینو
nRF24L01 ماژولی برای انتقال داده به صورت بی سیم می باشد و در مواردی مانند:هدست های بی سیم ، کنسول های بازی مانند ps3 ، اتوماسین خانگی ، سیستم های مسیر یاب مانند GPS و …. استفاده می شود
این ماژول در نوع آنتن دار و بدون آنتن ارا,ه میشود که برد آنتن دار ۱۱۰۰ متر و بدون آنتن آن ۱۰۰ متر می باشد.
nRF24L01 ماژول یک ماژول بسیار عالی برای ارسال و دریافت اطلاعات بدون خطا می باشد در مقابسه با ماژول های HMTR از امکانات بسیار بیشتری برخورد دار می باشند.
سخت افزار مورد نیاز برای کنترل سروو موتور با جوک استیک با استفاده از nRF24L01
دو عدد Arduino (در این پروژه از یک عدد آردوینو mega2560 و یک عدد آردوینو unoاستفاده شده است).
دو عدد ماژول nrf24l01 (خرید از فروشگاه )
سروو موتور
دو عدد خازن ۱۰ میکروفاراد به تغذیه ماژول nRF24L01 متصل میشود.
پین VCC به۳٫۳ولت و GND به GND متصل شود.