ماژول مکان یاب GPS جی پی اس GYGPSV5 - M8N Ublox
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- نوع ماژول
- GPS - GSM
- ابعاد فیبر
- 33 * 33 میلی متر
- تعداد فیبر
- 1 عدد
- سطح تجربه مورد نیاز
- فوق حرفه ای
- نوع ال ای دی
- معمولی
- ولتاژ مورد نياز
- 5 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- فایبر گلاس دورو
- دمای نگهداری
- 20- تا 85+ درجه سانتی گراد
- جریان
- 23 میلی آمپر
- چاپ مس
- دارای چاپ بنفش
- تعداد پایه ها
- 6 پایه
- اقلام همراه محصول
- یک عدد آنتن استاندارد GPS + 6 رشته کابل فلت با کانکتور
- ترتیب پایه ها
- GND - SDA - SCL - TXD - RXD - VCC
- کشور سازنده
- چین
- باتری
- دارد
- فرکانس
- 10 - 18 Hz
- پروتکل ارتباطی
- I2C - UART
- ارتباط UART
- دارد
- منبع تامین انرژی
- باتری و الکتریسیته
اتصالات باتریها را بررسی کنید. همگی از یک نمونه باشند و اتصالات کامل و استاندارد باشند.
ماژول GPS زمانی که بتواند به ماهوارهها متصل شود. از طریق ال ای دی روی برد وضعیت را مشخص میکند. به طور کلی دو وضعیت برای ال ای دی مازول جی پی اس مدل Neo6M وجود دارد.
1- ال ای دی هیچ واکنشی ندارد: ماژول در حال جستجو برای اتصال به ماهواره است.
2- ال ای دی هر یک ثانیه چشمک میزند: ماژول به ماهواره متصل شده و موقعیت یابی در حال ثبات است.
تراشههای جی پی اس ساخت uBlox تنوع زیادی دارند. هر کدام براساس فرکانس کاری، سرعت تبادل اطلاعات، بادریت و جریان مصرفی و تعداد اتصال همزمانی ماهوارهای متفاوت هستند. این سه نسخه از تراشههای جی پی اس uBlox در بازار ایران بسیار پر مصرف هستند. در ادامه تفاوت هر کدام را توضیح خواهیم داد.
ماژول جی پی اس Neo-6M
دارای قابلیت اتصال فقط به ماهوارههای GPS است. تا 22 ماهواره را از طریق 50 کانال میتواند پشتیبانی کند. همچنین در -161 dB بالاترین سطح دقت با گرید صنعتی را ارایه میدهد. میزان جریان مصرفی هم در حد 45mA است. ماژول GPS Neo6M دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-6G و NEO-6Q و NEO-6M هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید.
ماژول جی پی اس Neo-7M
این ماژول قابلیت Multi-GNSS را داراست. به این معنی که علاوه بر اتصال به ماهوارههای GPS به دیگر ماهوارهها هم متصل میشود. به صورت عمومی قابلیت اتصال به ماهوارههای آمریکایی و روسی را دارد. ماژول GPS Neo7M دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-7N و NEO-7M است. برای درک تفاوت هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید.
ماژول جی پی اس Neo-M8
این ماژول GPS قابلیت اتصال به انواع بیشتری از ماهوارههای GPS است. این موارد شامل ماهوارههای BeiDou, Galileo, GLONASS, GPS / QZSS هستند. از این جهت ماژول Neo-M8 uBlox دقت بسیار بالاتری به نسبت نسلهای قدیمیتر و سرعت تبادل اطلاعاتی بالاتری هم دارد. به صورت همزمان قابلیت دریافت اطلاعات از سه ماهواره مجزا را دارد. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-M8J و NEO-M8M و NEO-M8N و NEO-M8Q هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید. ماژول GPS NeoM8 دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است.
بله این مورد امکان پذیر است. اما بایستی دقت داشته باشید که ماژول GPS به تنهایی عمل ردیابی را انجام نمیدهد. بلکه بایستی مدارهای تکمیلی در کنار آن داشته باشید. از جمله یک برد میکروکنترلر برای ارسال و دریافت دادهها از ماژول جی پی اس، سپس یک برد ارتباطی مانند بردهای سیم کارتی برای انتقال دادهها از شی در حال ردگیری به محلی دیگر نیاز خواهید داشت. بنابراین صرفا با تهیه یک ماژول جی پی اس امکان ساخت ردیاب را نخواهید داشت.
توسط همین ماژول هم میتوانید اقدام به اجرای درخواستتان کنید. البته اگر فقط بخواهید یک سلول باتری لیتیومی را مدیریت شارژ کنید، همان گزینه ماژول TP4056 مناسب خواهد بود.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.