گیرنده 4 کانال 220 ولت با فرکانس 433 مگاهرتز با خروجی لحظه ای و دائمی
گیرنده چهار کانال کدلرنینگ قابین 12
- ورودی 220-240 ولت جهت تغذیه دستگاه
- قابلیت هماهنگ نمودن گیرنده با ریموت 12 کانال
- دارای چهار خروجی 10 آمپر (Free Voltage)
- دارای ماژول گیرنده تقویت شده هما
- قابلیت استفاده از کنتاکت باز و بسته رله های 1 تا 3 و کنتاکت باز رله 4
- امکان کنترل از طریق میکرو سوییچ و صفحه کلید
- دارای دو مد کاری (دائم یا فشاری) برای هر خروجی
- دارای رله تقویت شده مقاوم در برابر بارهای خازنی
- تغذیه ورودی: 220-240 ولت
- خروجی AC : 220V/10A
- خروجی DC : 12V/10A - ابعاد : 9.6 × 8.4 × 2 سانتی متر
- وزن: 115 گرم
- ظرفیت حافظه : 80 عدد
1- مدهای کاری گیرنده 4 کانال 220 ولت :
هردیپ سوییچ از شماره1 تا 4 امکان تنظیم عملکرد رله متناظراش را می دهد، به این معنی که اگر دیپ سوییچ 1 در حالت OFF قرار بگیردرله شماره 1 ، بر روی حالت حافظه دار تنظیم می شود و اگر دیپ سوییچ شماره 1 را در حالت ON قرار دهید رله شماره 1 ، بر روی حالت فشاری تنظیم می شود (این تنظیم برای رله های 3 تا 4 نیز توسط دیپ سوییچ های شماره 3 تا 4قابل برنامه ریزی است).
2- نحوه راه اندازی مدار:
1-2-اتصال تغذیه دستگاه: گیرنده ای که در اختیار دارید دارای ورودی220-240ولت جهت راه اندازی مدار می باشد.ابتدا توسط ترمینال سبز (دو پین) تغذیه دستگاه را متصل نمایید.پس از اتصال برق، LED گیرنده روشن شده که نشانگر قرار گرفتن دستگاه در وضعیت آماده به کار می باشد.
2-2-اتصال مصرف کننده: به منظور اتصال مصرف کننده به گیرنده، سیم فاز را به ترمینال COMمربوط به هر خروجی و سیم برگشتی از لامپ(دستک لامپ) را به ترمینال NO متصل کنید.
3-2-طریقه تعریف نمودن ریموت: کلید Learn بر روی گیرنده را فشار داده، LED گیرنده به طور ثابت روشن می شود، یکی از دکمه های ریموت را فشار دهید؛ LED با یکبار چشمک زدن تعریف شدن ریموت جدید را تایید می¬کند. در صورتی که ریموت قبلا برای گیرنده تعریف شده باشدLED دوبار چشمک می¬زند.
عملکرد با سری دکمه های 1تا4 OFF OFF
عملکرد با سری دکمه های 5تا8 OFF ON
عملکرد با سری دکمه های 9تا12 ON OFF
4-2-طریقه پاک کردن حافظه: کلید Learnبر روی گیرنده را فشرده و رها کنید تا LEDگیرنده به طور ثابت روشن شود، سپس مجددا کلید Learn را فشرده و به مدت 10 ثانیه نگهدارید، همزمان با خاموش شدن LED حافظه گیرنده نیز پاک خواهد شد.
3- هماهنگ نمودن گیرنده با ریموت 12 کانال:
دستگاه شما، قابلیت عملکرد با هر سری 4 تایی از دکمه های ریموت 12کانال لرن- گیتی سگانی نو- را دارد . در این حالت شما امکان برنامه ریزی گیرنده ، برای عملکرد با هر سری از دکمه های 1تا4 یا 5تا8 ویا 9تا12 را در اختیار دارید .(هر چهار مجموعه کلید به صورت چاپی بر روی ریموت مشخص شده اند.)
نکته : می توانید با قرار دادن بیشتر از 2 عدد گیرنده در حالت مشابه ، امکان کنترل چندین گیرنده با یک ریموت را دارا باشید. به این صورت که با فشردن یک کلید ،رله مشابه چند برد گیرنده به طور همزمان کنترل شود .
4- کنترل گیرنده از طریق میکرو سوییچ و صفحه کلید:
دستگاهی که در اختیار دارید علاوه بر اینکه طراحی شده تا از طریق امواج رادیویی(ریموت)کنترل شود می تواند از دو طریق میکرو سوییچ و صفحه کلید نیز فرامین را دریافت کند.
1-4- کنترل گیرنده از طریق میکرو سوییچ: در صورتی که امکان کنترل گیرنده از طریق ریموت کنترل را ندارید، می توان توسط میکرو سوییچ های 1 تا 4 هر یک از رله های متناظر را تحریک نمایید.
نکته: در صورتی که تنظیمات خروجی ها بر روی حالت فشاری یا دایم قرار داشته باشند، هر یک از میکرو سوییچ ها طبق تنظیمات تعریف شده عمل می کند.
2-4- کنترل گیرنده از طریق صفح کلید(نیاز به خرید تجهیزات اضافی دارد): توسط ردیف پین هدر های تریگر که بر روی مدار گیرنده طراحی شده می توان هر یک از خروجی ها را به صورت مستقل کنترل نمود. به این منظور پایه مشترک trigger com را به ورودی صفحه کلید متصل نمایید و تریگر های 1 تا 4 را به پایه های خروچی صفحه کلید وصل کنید.
5- فعال کردن(ALL ON) و غیر فعال کردن(ALL OFF) تمامی مصرف کننده ها:
گیرنده قابین سری 12 این قابلیت را در اختیار مشتری قرار داده که تمامی مصرف کننده ها را در یک لحظه فعال و غیر فعال کند .
1-5- فعال کردن تمام مصرف کنند ها (ALL ON)
- اگر گیرنده با ریموت 4 کانال فرمان می پذیرد: فشردن کلید A , B ریموت به صورتی که همزمان فشرده شوند.
- اگر گیرنده با ریموت 12 کانال فرمان می پذیرد: فشردن کلید 1 و 2 ریموت به صورتی که همزمان فشرده شوند. (لطفا به علامت + که بر روی ریموت 12 کانال چاپ شده است توجه کنید )
2-5- غیر فعال کردن تمام مصرف کنند ها (ALL OFF)
- اگر گیرنده با ریموت 4 کانال فرمان می پذیرد: فشردن کلید C , Dریموت به صورتی که همزمان فشرده شوند.
- اگر گیرنده با ریموت 12 کانال فرمان می پذیرد: فشردن کلید 3 و 4 ریموت به صورتی که همزمان فشرده شوند. (لطفا به علامت + که بر روی ریموت 12 کانال چاپ شده است توجه کنید )
تبصره : در زمانی که گیرنده، فرمان فعال کردن (ALL ON)و یا غیر فعال کردن(ALL OFF)تمامی مصرف کننده ها را دریافت می کند ، اگر رله ای در حالت فشاری تنظیم شده باشد ، گیرنده به صورت هوشمند عمل می کند و آن مصرف کننده را تشخیص می دهد تا فرمانی به رله مربوطه ، ارسال نشود .(در این حالت اگر مصرف کنند آیفون و یا درب برقی و غیره باشد ، شما می توانید با فشردن کلید مربوطه ، آن را به تنهایی ،کنترل کنید) .
6- توضیح عملکرد مدهای کاری دستگاه:
1-6-مد حافظه دار (Latch Mode):در این حالت با فشردن هریک از دکمه های ریموت، رله مربوط به آن روشن شده و روشن باقی می ماند و تنها با فشردن مجدد همان دکمه خاموش می شود.
2-6-مد فشاری (Push Mode):در این حالت با فشردن هریک از دکمه های ریموت، رله مربوط به آن روشن و با رها کردن آن دکمه رله مربوطه بلافاصله خاموش می شود.
مشخصات
- کشور سازنده
- ایران
- مدولاسيون رادیویی
- ASK
- فرمت آموزش
- آموزش متنی PDF
- فرکانس کاری
- 433MHz
- تعداد کانال
- 4 کانال
- ولتاژ رله
- 220 ولت
- جریان خروجی رله
- 10 آمپر
- نوع رله گیرنده
- ریموت رادیویی
- کاربری ریموت کنترل
- عمومی (چند کاره)
- ماژول sim800l
- سیم کارت
- منبع تغذیه
- آنتن GSM
- کابل USB به سریال
- خازن 1000 میکروفاراد
- ماژول کاهنده LM2596
ولقطعات مورد نیاز برای راه اندازی ماژول sim800l عبارتند از:
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.