آنتن اکتیو GPS Active با طول 3متر Active GPS Antenna 3M Wire
توجه: ابن آنتن حتما به مبدل SMA نیاز دارد. جزئیات تصویر هم ممکن است با کالا تفاوت داشته باشد.
آنتن اکتیو GPS Active با طول 3متر Active GPS Antenna 3M Wire
آنتن ها یکی از ابزارهای بسیار مهم در مدارات مخابراتی به شمار می روند. به کمک این ابزار می توان سیگنال های ارسالی و یا دریافتی را تقویت نمود. از آنجاییکه گیرنده های GPS در سطح زمین فاصله بسیار زیادی تا ماهواره ها دارند، لذا کیفیت سیگنال آن ها به شدت افت می نماید. از این رو جهت دریافت سیگنال ها با کیفیت بالا و دقت قابل اطمینان، احتیاج به آنتن های قوی تری داریم. آنتن اکتیو GPS با طول 3 متر، یک آنتن فوق العاده کاربردی جهت اتصال به ماژول های GPS نظیر ماژول NEO6M است. با اتصال این آنتن به ماژول گیرنده GPS، می توانید سیگنال های GPS را تقویت کنید. بدین ترتیب داده ها از ماهواره با دقت بالا و در کمترین زمان ممکن دریافت خواهند شد. یکی از پارامترهای اصلی گیرنده های GPS، مدت زمان لازم جهت فیکس کردن با ماهواره است. با اتصال این آنتتن به گیرنده GPS، می توان این زمان را کاهش داد. به طور کلی به کمک این آنتن قابلیت اطمینان در پروژه های مختلف، به مقدار قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی آنتن اکتیو GPS Active
- دارای سوکت SMA نری
- دارای کابل به طول 3 متر
- سازگاری کامل با ماژول های GPS
- قابلیت اتصال به مبدل های UFL به SMA جهت اتصال به ماژول GPS
کاربردهای آنتن اکتیو GPS Active
- تقویت سیگنال GPS در پروژه های پهپادی
- تقویت سیگنال GPS در پروژه های ردیاب خودرو
- تقویت سیگنال GPS در دستگاه های خاص منظوره
الزامات و نکات فنی در راه اندازی آنتن اکتیو GPS Active
1-همانطور که گفته شد، از این آنتن جهت تقویت سیگنال GPS می توان استفاده نمود. اما از آنجاییکه سوکت آنتن ماژول های GPS نظیر NEO6M و NEO7M به صورت UFL است، لذا جهت استفاده از این آنتن بر روی این ماژول می بایست از مبدل UFL به SMA استفاده نمایید. به کمک این مبدل سوکت SMA آنتن به UFL تبدیل خواهد شد.
2- از این آنتن می توانید در اتصال به سوکت آنتن GPS برد SIM808 استفاده کنید. در این برد نیاز به تبدیل UFL به SMA نخواهید داشت.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- طول کابل
- 3 متر
- رنگ بندی
- مشکی
- اقلام همراه محصول
- ندارد
- کشور سازنده
- چین
- باتری
- ندارد
- نوع کانکتور
- SMA نری
ماژول GPS زمانی که بتواند به ماهوارهها متصل شود. از طریق ال ای دی روی برد وضعیت را مشخص میکند. به طور کلی دو وضعیت برای ال ای دی مازول جی پی اس مدل Neo6M وجود دارد.
1- ال ای دی هیچ واکنشی ندارد: ماژول در حال جستجو برای اتصال به ماهواره است.
2- ال ای دی هر یک ثانیه چشمک میزند: ماژول به ماهواره متصل شده و موقعیت یابی در حال ثبات است.
تراشههای جی پی اس ساخت uBlox تنوع زیادی دارند. هر کدام براساس فرکانس کاری، سرعت تبادل اطلاعات، بادریت و جریان مصرفی و تعداد اتصال همزمانی ماهوارهای متفاوت هستند. این سه نسخه از تراشههای جی پی اس uBlox در بازار ایران بسیار پر مصرف هستند. در ادامه تفاوت هر کدام را توضیح خواهیم داد.
ماژول جی پی اس Neo-6M
دارای قابلیت اتصال فقط به ماهوارههای GPS است. تا 22 ماهواره را از طریق 50 کانال میتواند پشتیبانی کند. همچنین در -161 dB بالاترین سطح دقت با گرید صنعتی را ارایه میدهد. میزان جریان مصرفی هم در حد 45mA است. ماژول GPS Neo6M دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-6G و NEO-6Q و NEO-6M هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید.
ماژول جی پی اس Neo-7M
این ماژول قابلیت Multi-GNSS را داراست. به این معنی که علاوه بر اتصال به ماهوارههای GPS به دیگر ماهوارهها هم متصل میشود. به صورت عمومی قابلیت اتصال به ماهوارههای آمریکایی و روسی را دارد. ماژول GPS Neo7M دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-7N و NEO-7M است. برای درک تفاوت هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید.
ماژول جی پی اس Neo-M8
این ماژول GPS قابلیت اتصال به انواع بیشتری از ماهوارههای GPS است. این موارد شامل ماهوارههای BeiDou, Galileo, GLONASS, GPS / QZSS هستند. از این جهت ماژول Neo-M8 uBlox دقت بسیار بالاتری به نسبت نسلهای قدیمیتر و سرعت تبادل اطلاعاتی بالاتری هم دارد. به صورت همزمان قابلیت دریافت اطلاعات از سه ماهواره مجزا را دارد. انواع مختلف از این نسل شامل NEO-M8J و NEO-M8M و NEO-M8N و NEO-M8Q هستند. برای درک تفاوت کامل هر کدام بایستی به دیتاشیت ماژولها مراجعه کنید. ماژول GPS NeoM8 دارای اینترفیسهای ارتباطی UART و USB و I2C و SPI است.
امکان راه اندازی چند سنسور DHT با ESP8266 با استفاده از MicroPython وجود دارد. سنسورهای DHT با پروتکل دیجیتال و از طریق پایههای GPIO قابل اتصال به میکروکنترلرها هستند.
برای ساخت یک سیستم کنترل دما با برد میکروکنترلر ESP32، به موارد زیر نیاز دارید:
یک برد میکروکنترلر ESP32
یک سنسور دما مثل DHT DS18B20
یک المان سرد کننده
با استفاده از کتابخانه DHT.h، میتوانید از سنسور دما برای خواندن دمای محیط استفاده کنید. سپس، میتوانید از این دما برای کنترل المان گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید.
در خصوص برنامه نویسی از کتابخانه DHT و در صورت نیاز کتابخانه وای فای برای ارسال دادهها به پلتفرم IoT باید استفاده کنید.