بلوتوث Bluetooth
ماژولهای بلوتوث صوتی دارای خروجی استریو هستند. بنابراین برای بلوتوثی کردن دستگاه ضبط و پخش خودرو، کافیست یک مدل را انتخاب کنید. سپس کاهنده ولتاژ 12 به 5 ولت هم برای آن تهیه کرده، تا ماژول بلوتوث بدون نویز راه اندازی شود. تغذیه ماژول برای بلوتوثی کردن ضبط خودرو شامل یک مثبت و یک منفی است. وضعیت خروجی صوتی هم که به صورت سه پایه است. L و R و منفی که هر سه را بایستی به ورودی سیستم پخش خودرو متصل کرد.
بردهای ESP تا به امروز در دو مدل ESP8266 و ESP32 طراحی و تولید شدهاند. این دو مدل تراشه دارای وای فای هستند و در عین حال قابلیتهای یک میکروکنترلر را هم دارند. تراشههای ESP32 نسخهی به روز رسانی شده و دارای بلوتوث هم هستند. موارد اصلی مصرف بردهای ESP در پروژه های اینترنت اشیا هستند. با توجه به ابعاد کوچک، مصرف انرژی کم، قیمت اقتصادی و دارای بودن میکروکنترلر داخلی امکان بهره برداری از آن در پروژه های مختلفی فراهم است.
به طور کلی در هر پروژهای که نیازمندی به ارتباط بیسیم وای فای و یا بلوتوث نیاز است، میتوان از تراشه های esp استفاده کرد.
هر دو از لحاظ ابعاد و عملکرد یکسان هستند. با این تفاوت که مدل HW-770 سخنگو است. به هنگام اتصال بلوتوث یا به اصطلاح Pair شدن، صدای یک خانم بابت تایید اتصال پخش میشود. ولی در دل XY-BT Mini فقط یک صدای بیپ کوچک میشنوید.
این ماژول فاقد پسوورد است. اگر گزینه ای خریداری کردید که دارای پسوورد است بایستی از همان فروشنده سوال بپرسید. مدلی که در دانشجو کیت ارایه میشود فاقد پسوورد است.
ابعاد این ماژول 23x16mm است. در بخش توضیحات کالا هم ذکر شده است.
اتصالات و راه اندازی کالاها را طبق اتصالات اعلام شده روی برد بایستی انجام دهید. برای پخش خودرو وابسته به نوع و مدل آن است. بهتر است به نصاب ضبط و پخش خودرو مراجعه کنید تا مشکلی برای برد پیش نیاید.
خیر، برای این منظور بایستی از ماژول بلوتوث اینترفیس دار استفاده کنید. این ماژول با توجه به دارا بودن ریموت، نیازی به اینترفیس ندارد.
این ماژول فقط یک Player است و خروجی آن حتما بایستی به یک آمپلی فایر متصل شود. ماژولهای پخش کننده صوتی معمولا به یک آمپلی فایر نیاز دارند. میتوانید آنرا به یک سیستم صوتی قدیمی هم متصل کنید.