کیت نویسنده اباالفضل یک گجت نویسنده است. متن حضرت «اباالفضل» را همانند شکل در چهار کانال می نویسد. این گجت متن حضرت اباالفضل را با 70 عدد ال ای دی می نویسد. یک فلاشر ۴ کانال، کلمه محمد را در چهار مرحله روشن و سپس خاموش می کند. سرعت روشن و خاموش شدن آن قابل تغییر می باشد. ولتاژ کار مدار ۱۲ ولت است.
اندازه های این گجت ۲۰ سانتیمتر در ۱۲ سانتیمتر است. که 64 عدد ال ای دی بر روی فیبر نصب می شوند.
محتویات بسته بندی
1- مجموعه فیبر مسی و قطعات الکترونیکی
در این مجموعه کلیه قطعات کیت به همراه سیم قلع جهت لحیم کاری و فیبر مدار چاپی قرار دارند.
2- جزوه راهنمای استفاده از کیت
این کتابچه که به صورت جزوه ای چاپ و صحافی شده در اختیار شما است. از مراحل اولیه شناسایی قطعات، نحوه ساخت کیت تا مراحل راه اندازی آن توضیحات کاملی شرح داده شده است. همچنین درباره چگونگی لحیم کاری و دستورالعمل صحیح کار کردن با هویه نیز آموزش خواهید دید.
در بخشی دیگر، مرحله ای برای دوستانی که نیاز به راهنمایی بیشتری در راه اندازی دارند توضیحاتی با عنوان عیب یابی در نظر گرفته شده است. همینطور نمای شماتیک فنی مدار به همراه اطلاعات کامل تخصصی برای علاقمندان نوشته گردیده است.
3- کارت محصول
در داخل کارتی که تشکیل دهنده ی قسمتی از بسته بندی محصول است ، با فهرست دیگر محصولات الکترونیک دانشجو و راه های تماس با ما آشنا خواهید شد.
4- لوازم جانبی
لوازم مورد نیاز دیگری برای راه اندازی کیت، از جمله: سیم افشان ، در بسته بندی قرار داده شده است.
شرح تخصصی عملکرد مدار نویسنده ابالفضل :
فیلیپ فلادر منطقی مثبت یا منفی حفظ می کند. رجیستر مجموعه ای ترکیبی از فیلیپ فلاپها است که عمل فوق را بطور گسترده تر انجام می دهد. آی سی 4015 از دو شیفت رجیستر تشکیل شده است و هر کدام قادر است سطوح منطقی مثبت و منفی را به چهار بار مختلف (مثلاّ LED) انتقال دهد. بنابراین برای مدار نویسنده با 4 خروجی به دو پ کوچکترین واحد حافظه است و تا زمانی که بوسیله ورودی تحریک نشده حالت مدار را شیفت رجیستر احتیاج است.
یک آی سی 555 در این مدار قرار داده شده که به صورت مونو استابل (تک ضربه ای) عمل می کند و وظیفه تحریک رجیستر ها به عهده این آی سی است. پایه 3 IC1 که خروجی مونو استابل است به پایه 1 clock pulse) IC2) متصل است و هنگامیکه سطح منطقی این خروجی بصورت تک ضربه ای تغییر می کند حالت هر رجیستر عوض شده و سطح ولتاژ را به چپ یا راست شیفت (انتقال) می دهد و این عمل باعث روشن شدن ترتیبی LEDها می گردد.
تراشه های CMOS (مثل 4015) با ولتاژ بین 3 تا 15 ولت به خوبی کار می کند. پایه های 5 ، 4 ، 3 و 10 از IC2 خروجی هایی می باشند که توسط مقاومت های R8…R4 به بیس ترانزیستور های T1 الی T4 متصل شده اند و پس از تقویت ؛ از این ترانزیستور جهت کاهش ولتاژ و جریان توسط مقاومت های R11…R9 به هر دسته از LEDها متصل می شوند. سرعت عملکرد (IC1 555) توسط پتانسیومتر کنترل می شود . با تغییر دادن آن می توان فرکانس.......
بنابراین به وسیله این گجت ساده علاوه بر پیش روی در آموزش الکترونیک یک گجت پرکاربرد را ساخته اید. بسته بندی های دانشجو کیت طوری طراحی شده اند که به محصول آسیب نرسد. از این رو دانشجو کیت به شما اطمینان می دهد که کیت ارسال شده کاملا سالم به دست شما خواهد رسید.
مشخصات
- تعداد قطعات
- 104
- ابعاد فیبر
- 20 * 7.3 - 6 * 5.5
- تعداد فیبر
- 2
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- حداکثر 12 ولت DC
- چاپ مس
- ندارد
- آموزش ساخت
- دارای دفترچه آموزش