با خرگوش چشمک زن به راحتی قدم در دنیای الکترونیک و رباتیک گذارید!
رباتیک بعنوان یک دانش بسیار پیشرفته است که از ترکیب چند علم ایجاد شده است.علومی مانند مکانیک , برق از پایه های این رشته ی جذاب است.ولی بر خلاف دیگر رشته های فنی , ورد به دنیای رباتیک به راحتی امکان پذیر است.شما با ساخت یک کیت الکترونیکی ساده میتوانید قدم در رشته رباتیک گذارید.کیت خرگوش چشمک زن برای قدم اول خوب است!
خرگوش چشمک زن یکی از کیت های آموزشی مقدماتی الکترونیک می باشد. علاوه بر جنبه های آموزشی و علمی می توانید آن را به عنوان تزیین یا کار دستی نیز به کار برید.
به وسیله این گجت ساده علاوه بر پیش روی در آموزش الکترونیک یک گجت از چشمک زن ال ای دی را ساخته اید.
صورتکی شبیه خرگوش روی مدار قرار میگیرد و یک ال ای دی بجای دهان آن و دو ال ای دی کوچکتر به جای چشم های آن چشمک میزنند. در کیت خرگوش از قطعات زیادی استفاده نشده است , بنابراین مناسب برای مبتدی ها است.
راه اندازی مدار:
برای روشن کردن کیت کافیست باتری قلمی را در جاباتری قرار داده ، با وصل ولتاژ به مدار کیت خرگوش شروع به روشن و خاموش شدن می کند. می توانید کیت خرگوش را به وسیله باتری به دوچرخه تان وصل کنید.
محتویات بسته :
1- مجموعه فیبر مسی و قطعات الکترونیکی
2- جزوه راهنمای استفاده از کیت
3- کارت محصول
4- لوازم جانبی
مزایای محصول:
- در این مجموعه کلیه قطعات کیت به همراه سیم قلع جهت لحیم کاری و فیبر مدار چاپی قرار دارند.
- کتابچه ی راهنمای این محصول به صورت جزوه ای چاپ و صحافی شده در اختیار شما است. از مراحل اولیه شناسایی قطعات، نحوه ساخت کیت تا مراحل راه اندازی آن توضیحات کاملی شرح داده شده است. همچنین درباره چگونگی لحیم کاری و دستورالعمل صحیح کار کردن با هویه نیز آموزش خواهید دید.
در بخشی دیگر، مرحله ای برای دوستانی که نیاز به راهنمایی بیشتری در راه اندازی دارند توضیحاتی با عنوان عیب یابی در نظر گرفته شده است. همینطور نمای شماتیک فنی مدار به همراه اطلاعات کامل تخصصی برای علاقمندان نوشته گردیده است
- در داخل کارت محصول که تشکیل دهنده ی قسمتی از بسته بندی محصول است ، با فهرست دیگر محصولات الکترونیک دانشجو و راه های تماس با ما آشنا خواهید شد.
- لوازم مورد نیاز دیگری برای راه اندازی کیت، از جمله: رله ، سیم افشان ، در بسته بندی قرار داده شده است
- الکترونیک دانشجو تولید کننده گجت های آموزشی. با این گجت علاوه بر آموزش الکترونیک چگونگی کار کرد گجت های لمسی را خواهید آموخت
شرح تخصصی عملکرد مدار:
مدار زیر شامل یک مولتی ویبراتوراستابل (مولتی ویبراتور آستابل اصولا” یک مولّد موج مربعی می باشد و به همین دلیل دارای کاربردهای زیاد و متنوعی مانند فلاشر است )می باشد که با استفاده از دو ترانزیستور ، دو خازن و چهار عدد مقاومت بدون تحریک خارجی نوسان می کند. پس از اتصال تغذیه به مدار ترانزیستور T1 را در حالت قطع و T2 را در حالت وصل در نظر می گیریم (عکس این فرض نیز صادق است) در این صورت D1 و D2 خاموش و D3 روشن می باشد. بیس T2 از طریق C2 تحریک و همانطور که فرض شده بود T2 در حالت وصل قرار می گیرد.
خازن C1 از مسیر کلکتور امیتر T2 و بیس امیتر T1 به منفی وصل شده ابتدا شارژ و سپس از طریق R1 دشارژ می شود ( پایه های ترانزیستور را امیتر (Emitter) ، بیس (Base) و کلکتور (Collector) می نامند که امیتر را با حرف E ، بیس را با حرف B و کلکتور را با حرف C نمایش می دهند) تا هنگامی که ولتاژ آن مناسب جهت تحریک بیس T1 شود در این زمان T1 در حالت وصل قرار گرفته ، باعث روشن شدن D1 و D2 می شود. ضمناّ خازن C2 از مسیر کلکتور T1 و بیس امیتر T2 به منفی متصل شده و T2 در حالت قطع قرار می گیرد. این حالت تا هنگامی که تغذیه مدار وصل باشد تکرار شده و باعث چشمک زدن دیودهای نورانی می شود. R2 و R3 علاوه بر تامین ولتاژ کلکتور جریان دیودهای نورانی را نیز محدود می کند.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای کاردستی
- تعداد قطعات
- 11 عدد
- ابعاد فیبر
- 3.5*3.5
- تعداد فیبر
- 1 عدد
- سطح تجربه مورد نیاز
- مبتدی
- ولتاژ مورد نياز
- 6 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- استخوانی تک رو 0.8
- چاپ مس
- ندارد
- اقلام همراه محصول
- جاباتری 4 تایی
- آموزش ساخت
- دارای دفترچه آموزش