کیت میکروفن بیسیم
این یک کیت آموزشی است و دارای تاییده از شورای نظارت بر اسباب بازیها میباشد. مصرف این کالا صرفا برای آموزش میباشد.
کیت میکروفن مخفی صدا را از راه دور دریافت میکند و انرا بر روی موج اف ام ارسال می کند. با تغذیه 1.5 ولت DC و مدولاتور FM، مناسب برای آموزش الکترونیک و شیوه عملکرد مدارهای رادیویی میباشد.
کیت میکروفن بیسیم
کیت میکروفن مخفی یک گجت (Gadget) بسیار جالب و سرگرم کننده است. طراحی منحصربفرد این مدار باعث شده تا اندازه نهایی آن به 15 میلی متر در پهنا و 60 میلی متر در درازا برسد. مداری با این حجم را در مکان های دور از دید و کم جا می توان قرار داد.
بر روی گوشی همراه خود اپلیکیشن رادیو اف ام را فعال کنید و شروع به جستجو کنید تا موج میکروفن مخفی را دریافت کنید. ولتاژ مصرفی کیت فقط یک باتری قلمی می باشد. در ضمن به لطف طراحی بی نقص آن، مصرف برق بسیار کم دارد.
محتویات بسته کیت میکروفن بیسیم
1- مجموعه فیبر مسی و قطعات الکترونیکی
2- جزوه راهنمای استفاده از کیت
3- کارت محصول
4- لوازم جانبی
در این مجموعه کلیه قطعات کیت به همراه سیم قلع جهت لحیم کاری و فیبر مدار چاپی قرار دارند. کتابچه ی راهنمای این محصول به صورت جزوه ای چاپ و صحافی شده در اختیار شما است. از مراحل اولیه شناسایی قطعات، نحوه ساخت کیت تا مراحل راه اندازی آن توضیحات کاملی شرح داده شده است. همچنین درباره چگونگی لحیم کاری و دستورالعمل صحیح کار کردن با هویه نیز آموزش خواهید دید. در بخشی دیگر، مرحله ای برای دوستانی که نیاز به راهنمایی بیشتری در راه اندازی دارند توضیحاتی با عنوان عیب یابی در نظر گرفته شده است.
در داخل کارت محصول که تشکیل دهنده ی قسمتی از بسته بندی محصول است ، با فهرست دیگر محصولات الکترونیک دانشجو و راه های تماس با ما آشنا خواهید شد.
راه اندازی مدار میکروفن بیسیم
یک عدد باتری قلمی را در جاباتری قرار دهید ، رادیو را روشن کرده روی موج FM قرار دهید با یک پیچ گشتی کوچک پتانسیومتر روی مدار را به آسانی بچرخانید تا صدای خود را از بلندگوی رادیو بشنوید ، با دور کردن پیچ گشتی از مدار تنظیم کمی بهم می خورد. حال با چرخاندن دسته واریابل رادیو ، تنظیم نهایی را انجام دهید.
ابتدا قطعات موجود در بسته بندی را لیست زیر تطابق دهید. مقاومت ها را با رنگ های روی بدنه شناسایی کنید . دیگر قطعات بایستی کد مربوطه را از روی بدنه آن ها بخوانید.
دو عدد مقاومت در این کیت به کار رفته است، مقاومت R1 با میزان 15 اهم و مقاومت R2 به میزان 1.8 کیلو اهم میباشند. دقت کنید که روی بدنه مقاومت ها 4 نوار رنگی وجود دارد با نوار چهارم که طلایی یا نقره ای است کاری نداشته باشید. سه نوار رنگی دیگر مشخص کننده مقدار ظرفیت مقاومت هستند. با توجه به این روش کدبندی مقاومت ها را پیدا کنید و در محل های مربوطه به صورت خوابیده قرار دهید و پایه هایش را لحیم کنید.
چهار عدد خازن سرامیک موجود در کیت را در محلهای، C1، C2، C3 و C5 همانند تصویر زیر نصب کنید. به عنوان مثال خازن سرامیک 12 پیکوفاراد موجود در کیت را بایستی در محل C1 قرار دهید. مقدار ظرفیت خازن سرامیک روی بدنه آن نوشته شده است. همچنین خازن سرامیک قطب ندارد. یک عدد خازن الکترولیت به ظرفیت 1 میکروفاراد را در محل C4 با رعایت پایه مثبت و منفی قرار دهید. دقت کنید که علاوه بر نمایش قطب منفی روی قطعه، از اندازه پایهها میتوانید شناسایی انجام دهید. پایه کوتاهتر، پایه منفی خازن الکترولیت میباشد.
ترانزیستور منفی C945 را در محل T قرار دهید. به طوری که سطح صاف و سطح نیمدایره آن با تصویر روی فیبر یکسان باشد.
دو نقطه ای را که با حرف J روی فیبر مشخص شده اند، با استفاده از یک تکه سیم به صورت خوابیده روی فیبر به یکدیگر متصل کنید. دورشته سیم از دو رنگ را با توجه به پایه G به پایههای میکرفون نصب کنید. دقت کنید هنگام لحیم کاری میکروفن زیاد داغ نشود. پایه G میکروفن همان پایهای است که به بدنه میکروفن متصل میباشد.
پتانسیومتر را در محل PT قرار دهید توجه داشته باشید هنگام نصب آن از وارد کردن فشار زیاد به بدنه و یا پایههای پتانسیومتر خودداری کنید. از یک رشته سیم هم برای اتصال به قسمت ANT استفاده کنید.
راه اندازی مدار
یک عدد باتری قلمی را در جاباتری قرار دهید، سپس رادیو را روشن کرده و روی موج اف ام قرار دهید. با یک پیچ گوشتی کوچک پتانسیومتر را به آرامی بچرخانید تا صدای خود را روی رادیو بشنوید. با دور کردن پیچ گوشتی از مدار، تنظیم آن کمی بهم میخورد. حال با چرخاندن دسته واریابل رادیو، تنظیم نهایی را انجام دهید.
فیلم آموزش ساخت کیت میکروفن مخفی را ببینید.
اگر کیت شما کار نمیکند، به موارد زیر توجه کنید:
1- قطعات را دوباره بررسی کنید و از نصب صحیح آنها مطمئن شوید.
2- پایههای خازن الکترولیت دارای قطب مثبت و منفی هستند، آنها را بررسی کنید و از نصب صحیح آن مطمئن شوید.
3- اتصال ترانزیستور و جهت پایههای آنرا بررسی کنید. تا از درست قرار گرفتن آن اطمینان پیدا کنید.
4- کلیه اتصالات سطح مسی مدار را با دقت بررسی کنید. از لحیم کاریها مطمئن شوید و اتصال کوتاه هم نداشته باشید.
5- میکروفن، سیمهای متصل به آن، جاباتری، باتری و سیم آنتن و حتی رادیو خودتان را بررسی کنید.
مشخصات
- ابعاد فیبر
- 5*1.6
- سطح تجربه مورد نیاز
- پیشرفته
- ولتاژ مورد نياز
- 3.5 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- فایبرگلاس تک رو 1.5 با چاپ سبز
- توان
- ارسال امواج در محدوده 50 متر مربع
- چاپ مس
- دارای چاپ سبز
- اقلام همراه محصول
- جاباتری تکی به همراه یک رشته سیم افشان
- آموزش ساخت
- دارای دفترچه آموزش