هیچ محصولی وجود ندارد
اکثر مردم در برخورد با علم الکترونیک آنرا دانشی خشک میپندارند و ورود به دنیای جذاب آنرا مشروط به هوش قوی فرض میکنند.در صورتی که اینچنین نیست!برای ورود به این علم نیاز نیست با علوم خسته کننده شروع به کار کنیم.ما در اینجا وسیله ای به شما معرفی میکنیم که علاوه بر جنبه ی زیبایی میتواند شما را به دنیای زیبای الکترونیک دعوت کند .
مدار های نویسنده و نمایش دهنده های ال ای دی همواره مورد توجه بوده اند و به تازگی تابلو ها و نویسنده های ال ای دی با قابلیت پویا و نمایش کاراکتر های مختلف، متحرک، تصویر، متن و به عبارتی قابلیت پردازش سیگنال های دیجیتال را دارند.
کیت گل با 32 ال ای دی که بصورت دایره وار چیده شده اند به صورت باز و بسته شدن ، خاموش و روشن می شوند. ویژگی این کیت دو تکه بودن فیبر مدار چاپی آن است از این رو میتوان فیبر گل را پشت شیشه اتومبیل یا هر جای دیگر دور از مدار اصلی قرار داد و یا اینکه مدار الکترونیکی را پشت گل پنهان نمود تا به زیبایی بیشتر گل کمک کند.
شما به وسیله این گجت ساده علاوه بر آموزش مرحله به مرحله الکترونیک یک گجت از مدار های پرکاربرد را ساخته اید.
ولتاژ کار مدار بین 6 تا 12 ولت می باشد.
1- مجموعه فیبر مسی و قطعات الکترونیکی
2- جزوه راهنمای استفاده از کیت
3- کارت محصول
4- لوازم جانبی
در بخشی دیگر، مرحله ای برای دوستانی که نیاز به راهنمایی بیشتری در راه اندازی دارند توضیحاتی با عنوان عیب یابی در نظر گرفته شده است. همینطور نمای شماتیک فنی مدار به همراه اطلاعات کامل تخصصی برای علاقمندان نوشته گردیده است
آی سی 4017 که در مدار گل بکار رفته است یکی از معروفترین آی سی تقسیم کننده یا شمارنده می باشد. این آی سی دارای 10 خروجی می باشد که با اتصال فرکانس مشخصی به پایه 14 (CK) هر یک از خروجی ها فرکانس را بر 10 تقسیم می کند (ضمناّ با هر دوره موج ورودی یکی از خروجی ها در حالت 1 قرار گرفته و خروجی قبلی در حالت صفر قرار می گیرد) در این مدار از دو خروجی مدار استفاده نشده و بقیه خروجی ها دو به دو به یکدیگر وصل شده اند و مستقیماّ به بیس ترانزیستور های T3 تا T6 اتصال یافته اند.
هنگامی که روشن شدن ال ای دی ها از خارج به سمت داخل است به ترتیب خروجی های 2 ، 4 ، 7 و 10 باعث تحریک ترانزیستورها می شوند و در حالت باز شدن گل خروجی های 5 ، 6 ، 9 و 11 بیس ترانزیستورها را تحریک می نمایند. هریک از ترانزیستورهای T3 تا T6 جریان خروجی آی سی را تقویت نموده و باعث راه اندازی هشت عدد ال ای دی که بر روی کلکتور آنها قرار دارد می شوند.( پایه های ترانزیستور را امیتر (Emitter) ، بیس (Base) و کلکتور (Collector) می نامند که امیتر را با حرف E ، بیس را با حرف B و کلکتور را با حرف C نمایش می دهند) .
پایه های 15 و 13 به زمین اتصال یافته اند پایه 16 تغذیه مثبت و پایه 8 اتصال صفر مدار می باشد. پایه 14 آی سی پایه ورودی پالسهای ساعت است که این پالس ها توسط مدار مولتی ویبراتور ساخته می شوند. مدار مولتی ویبراتور شامل دو ترانزیستور T1 و T2 و خازن های C1 و C2 و مقاومت های R1 تا R4 است و پتانسیومتر PT (پتانسیومتر یک مقاومت سه پایانه با یک اتصال یا دکمه متحرک قابل تنظیم برای تقسیم جریان است)فرکانس پالسها را تنظیم می کند. (سرعت رفت و برگشت ال ای دی ها به فرکانس پالس ها بستگی دارد).
کی موجود میشه
درود بر شما
در حال حاضر این کالا در وضعیت توقف تولید قرار دارد.
سلام ببخشید نمیشه تا تعطیلات نوروز موجودش کنید
درود بر شما
ضمن تشكر از توجه شما، كالا در انبار موجود شده است و ميتوانيد خريد كنيد.